26/7/20

Οι δυστυχισμένοι πρόσφυγες. (Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί θα μου κάνει μήνυση η Τραιλάτεραλ Νίκη)

Οι ΕΛΑΣίτες του ΠΡΟ-Πο σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία. Κατά τριών αλλοδαπών, ηλικίας 20, 24 και 32 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του 44χρονου που έγινε το πρωί της 18ης Μαΐου έξω από καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στείλε αυτό στη ΛΟΑΤΚΙ Νίκη Μπίλντερμπεργκ:

Ετεροφυλοφιλία - Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο
«Πρέπει να υπερασπιστούμε ο,τι είναι φυσικό, υγιές και καλό αλλιώς θα επιτρέψουμε σε μια άθλια, Σκοτεινή εποχή να σφετεριστεί τα εκ γενετής δικαιώματά μας ως ανθρώπινα όντα»

«η επίθεση κατά του φύλου, του γάμου και της φυσικής οικογένειας και η προώθηση της ομοφυλοφιλίας, της ασυδοσίας, της πορνογραφίας και του ερμαφροδιτισμού δεν έχει καμία σχέση με την «ανοχή». Η ανθρωπότητα σατανικά κατέχεται και ελέγχεται από Καμπαλιστές Ιουδαίους τραπεζίτες και Τέκτονες. Ο Καμπαλισμός είναι Σατανισμός, μια παθολογία που αναστρέφει όλα όσα είναι υγιή, αξιοπρεπή και καλά, αναιρεί τη φυσική τάξη και υποδουλώνει την ανθρωπότητα»

«Πρέπει να διατηρήσουμε τις ετεροφυλόφιλες οικογενειακές αξίες. Δεν πρέπει να αφήσουμε τους ψυχοπαθείς και τα προδοτικά πιόνια τους, τους «ηγέτες» μας να καταστρέψουν την κοινωνία. Η ζωή είναι απείρως πολύτιμη και όμορφη»

https://www.henrymakow.com/2020/07/heterosexuality-nothing-is-more-beautiful.html

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....