31/7/20

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει κάμπινγκ στον Γράμμο ...

Όλοι οι Λαϊκοί Επίτροποι στο Ψωροελαδιστάν, δεν θεωρούν ότι η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ που πηγαίνει εκδρομή στον Γράμμο για να τιμήσει τα καθάρματα του ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ακολουθεί πολιτική ΜΙΣΟΥΣ και  δεν άσκησαν αυτεπάγγελτες διώξεις κατά των οργωτών του «ΜΙΣΟΥΣ».
 Ο αρμόδιος Υπουργός του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ Μητσοτάκογλου , πάντως, παρέλειψε να κάνει ο καθήκον του και να διαβιβάσει παραγγελία στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για διερευνήσει των εκδηλώσεων Μίσους. και κανείς (δεξιός)  βουλευτής  δεν του το θύμισε.

ΥΓ.  Ελπίζω να σηκωθεί από τον Τάφο του, κάποιος από τους εθνομάρτυρες που εδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα πολεμώντας τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και να τους ρίξει μια... χειροβομβίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...