25/7/20

Οι ΜΠΡΑΒΟΛΟΥΛΗΔΕΣ και οι Σύμμαχοι στήνουν σκηνικό διαπραγματεύσεων με τον Ταγίπ

Η ΑΝΘΥΠΑΤΗ στα Τίρανα έριξε τη νέα γραμμή που ακολουθεί το (ΝΤΙΠ ΝΤΙΠ) Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Let us roll up our sleeves together with the wise people who give solutions to the problems» . Δηλαδή , «ας σηκώσουμε τα μανίκια μας μαζί με τους έξυπνους ανθρώπους που δίνουν λύσεις στα προβλήματα ». 
 Και οι ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΗΔΕΣ που είναι «ξύπνιοι», και όχι ηλίθιοι σαν μερικούς- μερικούς από ΕΜΑΣ, εχουν «σηκώσει τα μανίκια» μαζί με τον σύντροφο Πάιατ, και την συντρόφισσα Μέρκελ και τον σύντροφο Πουστρόν και εργάζονται για να λύσουν τα προβλήματα. 
 Από τα πολλά πτερόεντα Λόγια, των ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΗΔΩΝ , θα έχετε προσέξει ότι λείπει μια συγκεκριμένη αναφορά στη Συμφωνία της Μαδρίτςη που έγραψαν ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και την Υπέγραψε ο ΑΒΡΟΥΡΙ και η οποία εξακολουθεί να ΜΑΣ δεσμεύει «ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ .Ότι , δηλαδή «οι ενέργειες της Τουρκίας στη Θάλασσα», και «η μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε ΤΖΑΜΙ», «συνιστούν κατάφορη παραβίαση της Συμφωνίας της Μαδρίτης». 
«Προστατεύσαμε τα δικαιώματα, το δίκαιο και τα συμφέροντα του Έθνους μας, της χώρας μας και των φίλων μας παντού, στη ξηρά, στη θάλασσα, στον αέρα», είπε ο Ταγίπ. «Τα συμφέροντα», που αναγνώρισε και δήλωσε ότι θα σέβεται ο Αβρούρι στη Μαδρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: