1/10/20

Γιατί έρχονται σε ΕΜΑΣ οι Εποικοί;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φταίει η δύση που με την αποικιοκρατία τους έχτισε σχολεία, δρόμους, νοσοκομεία, γκαμπινέδες και τραίνα που χρησιμοποιούν ακόμα στην Ινδία ενώ καλλιέργησε την άνυδρη Αφρική και εκτινάχθηκε ο πληθυσμός στο ένα δις όπως και στην Ινδία και την Κίνα με εισαγωγή τεχνολογίας και μεταφέροντας όλα τα εργοστάσια εκεί. Ζητωκραυγάζουν στην Ζιμπάμπουε την επιστροφή των λευκών αγροτών που εκδιώχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα.

Taleban είπε...

Giati edo tous plironoun gia na gamane.
Magali giorti kanoun oi poustarades.Giati poustarades vgazoun oi ellinikes oikogenoies pleon.den vgazoun andres.giati oi andres exoun filotimo kai den tous symferei.
Mia mikri Symvouli.:plinte kala ta kolarakia sas.erxontai.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η "κινεζοποιηση" των μισθών της Ευρώπης αυτό επιτάσσει . Μη ξεχνάμε και το παγκόσμιο σύμφωνο στο Μαρακές για 38.000.000 λάθρο μετανάστες. Επίσης τα ασφαλιστικά ταμεία της Ευρώπης λειτουργούν παράνομα με το σύστημα πυραμίδα και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να δουν τα ταμεία τους να αδειάζουν λόγω της υπογεννητικότητας. Έτσι επέλεξαν την πατρίδα μας ως χώρο διαλογής λάθρο μεταναστών προωθώντας έτσι και την βρώμικη ατζέντα τους που εχει να κάνει με την αλλοίωση της εθνικής μας υπάρξεως αλλά και με την αφομοίωση εκατομμύριων από δαυτους που εξυπηρετούν σε άλλους σκοπούς,όπως η ισλαμοποιηση της πατρίδας μας και γιατί όχι και δημιουργία πυρήνων τζιχάντ..

Ανώνυμος είπε...

Γιατι θέλουν να πάνε στην Ευρώπη και οι γερμανοί βιομήχανοι θέλουν φτηνά και παράνομα εργατικά χέρια ! Είναι απλός ο λόγος.Οι Άραβες μονάρχες δεν θέλουν μπλεξίματα με άλλες αραβικές φυλές, έχουν κάργα Πακιστανούς/Ινδούς επίσης βάλτε και έτερα συμφέροντα κυρίως σορικά και τουρκικά που θέλουν αλλαγή πληθυσμού.Αλλη μια καλή ενέργεια της ευρωπαικής μας ολοκλήρωσης που ήταν στόχος διαχρονικά της ελληνικής ή μάλλον ελλαδικής αστικής τάξης.Μαθηματικά βέβαιο ότι θα γινόταν από το 1990 και εντεύθεν.Όπως και γινόταν,γίνεται και θα γινεται.Κανείς ΔΕΝ δύναται να σταματήσει το φαινόμενο εντός της ΕΕ όπως θα δούμε και στο μέλλον.