10/10/20

Επιβλήθηκε Καθεστώς ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

 Με την απόφαση του «τριμελούς» ΑΝΤΑΡΤΟΔΙΚΕΙΟΥ, δεν ύψωσε η Δημοκρατία το ανάστημά της, αλλά η «Δημοκρατία» καταργήθηκε  και κηρύχθηκε επίσημα η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ του ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ, που ήδη την βλέπαμε με τις τρομοκρατικές διώξεις κατά κάθε διαφωνούντος. 

Ακριβώς όπως εξαπολύθηκε  κύμα τρομοκρατίας, μετά την δολοφονία του Καποδίστρια και την ανατροπή των Πατριωτών.

 Αφού σκότωσαν τον Κυβερνήτη, επετέθησαν στους Καποδιστριακούς . στους εθνικιστές Φιλογενείς, στην νέα πολιτική, διοικητική, και  πνευματική ,ηγετική ομάδα, που προσπάθησε να συγκεντρώσει γύρω του ο Κυβερνήτης, στην οποία σημαντικό ρόλο είχαν οι λαϊκής  καταγωγής  νέοι που εκείνος μόρφωσε με τις προσπάθειες της «Φιλομούσου».  


Η τρομοκρατία και τότε πήρε μεγάλες διαστάσεις. 

Συνέλαβαν τον Κολοκοτρώνη μαζί με άλλους αγωνιστές  και  τους φυλάκισαν  στο  Ιτς Καλέ (Ακροναυπλία). Τα πρωτοπαλίκαρα των «συνταγματικών» ,μπήκαν σε επιτροπές απογραφής και τροφοδότησαν τους Βαυαρούς με μαύρες εκθέσεις για τα πάντα .Όποιος  άσκησε εξουσία επί Καποδίστρια ήταν ύποπτος. 

Από τους γραφείς, τους στρατιώτες ,τους  διευθυντές των σχολείων, ως τους στρατηγούς της επανάστασης ,και τον γενικό γραμματέα της Επικράτειας. 

Η προδοτική αντικαποδιστριακή παράταξη κατεδίωκε με μανία τους Εθνικιστές «καποδιστριακούς» σε όλα τα επίπεδα.  Αν και κάποια στιγμή , άρχισε να γίνεται διάκριση  μεταξύ εκείνων που «απλώς υπηρέτησαν την κυβέρνηση Καποδιστρίου ως τίμιοι άνθρωποι και πιστοί υπάλληλοι» και των «ολίγων εκείνων αναίσχυντων αρχογλυπτών». 

Η εγκληματική οργάνωση .που δολοφόνησε τον Καποδίστρια  το 1831, σήμερα υποδύεται την Κυβέρνηση και την Αντιπολίτευση και συγκροτεί Επιτροπή Εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αριστεροι διεθνιστες (νεο μαρξί) και δεξιοι διεθνιστες (νεο ιουδαιο μασονί)

εορταζουν το 1821 δημοκρατικως και διαπολιτισμικως εποικιζοντες με τους απογονους του ιμπραημ ,με βαση το διεθνες δικαιο και το κρατος δικαιου παντοτε


οπως ακριβως κατακτηθηκε η ανεξαρτησια δηλαδη ...

avdargor είπε...

κατα-πληκτικο αρθρο

πρεπει ΝΑ ΔΙΑ-ΔΟΘΕΙ !
κατι τετοιο,περιμενα.

Ανώνυμος είπε...

Για ΌΛΑ φταίει ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ελληνικός λαός.
Αυτόν που τάιζαν οι Χρυσαυγίτες στα συσσίτια τους...

Αντί να δυναμώσει τη Χ.Α. με πολύ περισσότερους βουλευτές,
ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ελληνικός λαός τούς έθεσε Εκτός Βουλής!

Συνεχίζει και ψηφίζει,
ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ελληνικός λαός,
κάθε ελληνόφωνο/ελληνώνυμο οβριό
ή κάθε οβριο-προσκυνημένο μασονάκι.

Συνέχισε έτσι ελληναρά: Με Big Brother και iPhone.
Μέχρι η Τουρκία και οι Λαθρέποικοι να σε εξαφανίσουν πλήρως!
Τέτοιος ΜΑΛΑΚΑΣ, που είσαι Ελληνικέ λαέ, αυτό σού πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Το οτι ταυτιζεται πολλοι την χρυσαυγη και τον χονδρο γυφτοειδη αρχηγο της με την Ελλαδα, αρχαια και συγχρονη με ξεπερναει. Και στη τελικη την πορεια του ινδαλαματος τους ακολουθουν: θα πανε φυλακη -μπορει να γραψουν και κανα βιβλιο εκει- και μετα ποιος ξερει;

Ανώνυμος είπε...

Για ΌΛΑ φταίει ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!! Ελληνικός λαός.

Τέτοιος ΜΑΛΑΚΑΣ!!! που είσαι, Ελληνικέ λαέ, αυτό σού πρέπει!

Τιμούμε την μνήμη του Μέγιστου Διανοούμενου των Νέων Ελλήνων

/a> 16 Μαΐου 1968.  Πέθανε, στην Αθήνα,  σε ηλικία μόλις  64 ετών,  (από υπερτασική εγκεφαλοπάθεια),  το οξύτερο πνεύμα του Ελληνικού Έθν...