10/10/20

ΙΔΟΥ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

 

Έρχεται το ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ του ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ

-Ο αρχικός και βασικός πολιτικός διαχωρισμός των νέων Ελλήνων ανάμεσα σε Πατριώτες και Προδότες ξεκινάει με τη δολοφονία του Καποδίστρια.

-Η εγκληματική οργάνωση που δολοφόνησε τον Καποδίστρια το 1831 σήμερα εξακολουθεί να μας Κυβερνά.  

Τιμή 15 ευρώ. 

Παραγγελίες στο deltio11@gmail.com.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η εγκληματική οργάνωση της μασονίας συνεχίζει να κυβερνάει γιατί έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλα τα κόμματα, στον κρατικό μηχανισμό, στην Εκκλησία, αλλά το πιό σημαντικό στη Δικαιοσύνη, γεγονός που της εξασφαλίζει την ατιμωρησία. Οι συμμορίτες της Στοάς δεν διώκονται και δεν καταδικάζονται. Και όλα αυτά ενώ υπάρχει από το 1988 ο νόμος για το ασυμβίβαστο μασόνου και δικαστή, ο νόμος 1756/1988, άρθρ. 40, § 7:

«7. Απαγορεύεται η συμμετοχή δικαστικού λειτουργού σε ιδρύματα ή ενώσεις και γενικά σε οργανώσεις που έχουν κρυφούς σκοπούς ή δραστηριότητες ή που επιβάλλουν στα μέλη τους μυστικότητα.»

Το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την παραπάνω διάταξη, ο Κουτσόγιωργας το είχε υπογράψει από τον Φεβρουάριο, το πέρασε όμως τελικά τον Σεπτέμβριο, όταν ο Παπανδρέου ήταν άρρωστος στο νοσοκομείο Χέρφιλντ του Λονδίνου!

Αυτό που δεν γνωρίζει ο ελληνικός λαός, είναι ότι ο Κουτσόγιωργας ήταν ο ίδιος μασόνος και με την πράξη του αυτή στράφηκε κατά της μασονίας και παραβίασε τους όρκους που είχε δώσει στη Στοά...

Η Στοά τον εκδικήθηκε άμεσα δια του γνωστού μασόνου δικηγόρου Γιάννη Ματζουράνη, ο οποίος ήταν φίλος του και άνοιξε λογαριασμό στην Ελβετία στο όνομα του Κουτσόγιωργα! Στο λογαριασμό αυτό ο Ματζουράνης κατέθεσε 1.200.000 δολάρια, που υποτίθεται ότι ήταν η αμοιβή του Κουτσόγιωργα για τον περίφημο "Κουτσονόμο"...

Δύο μήνες μετά την ψήφιση του ασυμβίβαστου, ο αναρρώσας Παπανδρέου τον μετακίνησε στο υπουργείο Εσωτερικών, κατόπιν στις εκλογές του 1989 το ΠΑΣΟΚ τον έκοψε από τις λίστες του και παραπέμφθηκε σε δίκη μαζί με Παπανδρέου, Τσοβόλα, Ρουμελιώτη, Πέτσο, αλλά μόνον αυτός τελικά προφυλακίστηκε! Το 1991 πέθανε κατά τη διάρκεια της δίκης από εγκεφαλικό και ταυτόχρονα καρδιακό επεισόδιο!

Δυό χρόνια πριν όμως, είχε προβλέψει μέσα στη Βουλή, χωρίς να κατονομάσει, ότι κάποιοι θέλουν τη φυσική του εξόντωση:

https://m.youtube.com/watch?v=otsjT7OVc2I

Η Ρωσία κάνει εκθεση στη Μόσχα με τα Νατοϊκά λάφυρα

Το Γερμανικά τανκ "Λεοπάρντ και τα αμεριακνικά Αμπραμ μεταφερονται στην Μόσχα  για την έκθεση κατεστραμμένου εξοπλισμού της Συμμαχίας ,...