15/10/20

ΔΡΥΜΟΣ, ΝΑΟΣ ΚΑΙ ΔΑΣΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ

Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας. Νεφελώδης και βροχερός εις τούς 5°C παρά τάς Ουψάλας. 

Το Φθινόπωρον εις τους Σκανδιαναυϊκούς λαούς επέρχεται μετά πενταημέρου, εις διαρκήν θερμοκρασίαν κάτω των δέκα βαθμών (10°C). Τό οποίον μετεωρολογικόν φθινόπωρον επιφέρει και τόν κυκεώνα των ιών. 

Οπότε οι «Σωτήρες» παραγωγοί εμβολίων εισπράττουν. Ο «Σωτήρ» κάνει την εμφάνισίν του μέ την στολήν του νοσοκόμου, τα γάντια μίας χρήσεως και την σύριγγα. Και «βατσινώνει». Έτσι ελέγαμε ως μαθηταί του Δημοτικού. 

Εκ του φραγκικού vaccinerδηλαδή δαμαλίζω = εμβολιάζω, βατσινώνω εξ ου καί δαμαλίτις. 

Το χρήμα, ζεστό χάρτινο ή ηλεκτρονικόν ρέει εις τάς αρτηρίας των βιομηχανιών φαρμάκων. 

Οι «Γιατροί» λαμβάνουν το «ιατρικόν ποσοστόν», όπως οι τοκογλύφοι τού 1700 όταν έβγαζαν τους Πάγκους-Μπάνκο εις τα παζοδρόμια και εισέπρατταν τα τοκογλυφικά. Ομοίως και ο προσφιλής μας David Ricardo (Ντέηβιντ Ρικάρντο)¹. Δεκατεσσάρων ετών εγκατέλειψεν το σχολείον και έγινε τοκογλύφος παρά του πατρός, ώστε το 1818: 

In August 1818 he bought Lord Portarlington's seat in Parliament for £4,000, as part of the terms of a loan of £25,000. His record in Parliament was that of an earnest reformer. He held the seat until his death five years later. 

(Τον Αύγουστο του 1818 αγόρασε την έδρα του Λόρδου Πορτάρλινγκτον στο Κοινοβούλιο για 4.000 £, ως μέρος των όρων ενός δανείου ύψους 25.000 £. Το ρεκόρ του στο Κοινοβούλιο ήταν αυτό ενός σοβαρού μεταρρυθμιστή. Κατείχε την έδρα μέχρι το θάνατό του πέντε χρόνια αργότερα). 

Ο ιδρυτής του σημερινού χρηματιστηρίου, 1818 (1844) και ο εμπνευστής τού Κ. Μαρδοχάϊ (απογόνου του Μαρδονίου κοινώς και ευρέως Καρλ Μάρξ). 

¹ David Ricardo (18 Απριλίου 1772  11 Σεπτεμβρίου 1823).  

(https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%84%CE%AD%CE%B7%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84_%CE%A1%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF) 

Ουδείς εξ αυτών, ούτε εκ των υπολοίπων οι οποίοι συνεπικουρούσαν είτε τους βρυκόλακες των χρηματιστηρίων και των τοκογλύφων είτε την φαντασιοπληξίαν των Μαρδοχάϊ-Ένγκελς, το φάντασμα του communismus (1848), την παράζάλην ως και το Κιμπούτς της Παρισινής Κομμούνας (1872) 

Έβλεπαν το ΔΑΣΟΣ. 

Διότι έμπροσθεν υπήρχεν το φυλλοβόλον Δέν-δρον της τοκογλυφικής Απάτης. 

Ενώ το ΔΑΣΟΣ ανέλαβαν να κόψουν οι λογής λογής Καλλικάντζαροι όπου γής. 

Εις το Βόρνεο, εις την Αιθιοπία, εις τόν Αμαζόνιον και αλλού.

 Ενώ οι εξ Ανατολών καινε τα Ελληνικά και τά Ευρωπαϊκά δάση από μίσος ή τα κόβουν δια να ζεσταθούν. Πόσοι άραγε ηλίθιοι Σουηδοί έκοψαν τα όμορφα Σουηδικά δάση και τά επώλησαν εις τήν βασίλισσαν της Αγγλίας; 


Όπως αντιλαμβάνεται έκαστος και εκάστη νοήμων, η Ελληνική Γραμματεία, από παλαιοτάτων ετών, είναι πολυπληθής και συμπεριλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ όσα διαπραγματεύεται η λεγόμενη Παγκόσμια Σημερινή Γραμματεία.

 Η Ακαδημαϊκή Κοινότης εννοείται. Όχι ότι ο θαυμαστός ιδεατός και γήϊνος κόσμος των Aborigins (Αβοριγίνων)² , των Εσκιμώων, Ουραλίων (ανθρώπων) κλπ πρέπει να υποτιμάται. 

² Indigenous Australians(=Αυτόχθονες Αυστραλοί, οι νομάδες κυνηγοί τροφοσυλλέκτες). 

Έχει γραφεί παλαιότερον εις το ΔΕΛΤΙΟΝ 11: Τι κατάλαβε για τον κόσμο ο Λόρδος Βύρων (πού δεν ήταν Εβραίος) το 1822 και δεν το έβλεπε το 1848 ο μακρινός εξάδελφος των Ρόθτσιλντ , Ιουδαίος Μορδεχάι (Κάρολος Μάρξ). 


-- Jew Rothschild, and his fellow-Christian, Baring.
Those, and the truly liberal Lafitte, Are the true lords of Europe.
Every loan Is not a merely speculative hit,
But seats a nation or upsets a throne.
Republics also get involved a bit;
Columbia's stock hath holders not unknown
On 'Change; and even thy silver soil, Peru,
Must get itself discounted by a Jew. 


Ο Ιουδαίος Ρότσιλντ και ο χριστιανός κολαούζος του, ο Μπέρινγκ.
Αυτοί, και ο αναμφισβήτητα φιλελεύθερος πειρατής Λαφίτ, Είναι οι αληθινοί άρχοντες της Ευρώπης.

Κάθε δάνειο, δεν είναι απλώς κερδοσκοπικό χτύπημα,
Είναι μοχλός για την καθήλωση ενός έθνους ή την ανατροπή ενός θρόνου. Και οι Δημοκρατίες, συμμετέχουν λιγουλάκι.
Οι μέτοχοι του δανείου για τα ορυκτά της Κολομβίας είναι γνωστοί εις το χρηματιστήριο,
Στην «συναλλαγή», και το αργυρούν υπέδαφος του Περού, που χρήζει της προεξοφλήσεως του Οβριού. 

(George Byron, ΧΙΙ Άσμα του Δον Χουάν, 1822). 


Γνωστόν επίσης ότι όπου αμπραχαμίται και ανατολίται, τοκογλυφία και πυρκαϊά δασών. Όπου τούρκοι εξαπανδρισμός και γενοκτονία λαών. 


Η Φροντίς όμως της Ελληνικής Φύσεως, τής Ελλάδος υπήρξεν πάντοτε το κοινόν Μυστικόν. Τής χώρας Ελλάδος των πολλών βασιλείων, κρατών και Δρυμών. 


Τών 151 διαλλέκτων, των αλφαβήτων, τών θεών και θεοτήτων, της ΖΩΗΣ. 

ΠΟΣΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩΜΕΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΦΥΣΙΝ; 


Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος 

Ουψάλα 


Δεν υπάρχουν σχόλια: