2/10/20

Όνειρα θερινης νυκτός

 Τα ελληνικά βωθροκάναλα περιμένουν,  να αρρωστήσει σοβαρά ο Τράμπ, να αρρωστήσει ο Πένς  και να γίνει Πρόεδρος η Νάνσυ η τρελάρα.

16 σχόλια:

panos είπε...

Τὰ κανάλια στὴν Ἑλλάδα ἔχουν ἐμμονή κατὰ τοῦ Τράμπ. Θὰ περίμενε κανείς, νὰ γλύφουν τὸν σημερινὸ Πρόεδρο ποὺ πιθανότατα θὰ ξαναβγεῖ. Γιατὶ λοιπὸν προπαγανδίζουν ἐναντίον του; Εἶναι δυνατὸν νὰ νομίζουν πὼς ἐπηρεάζουν τοὺς Ἕλληνες ψηφοφόρους τῆς Ἀμερικῆς;
Εἶναι ἐξοργιστικὸ, νὰ κουράζουν ἐμᾶς στὴν Ἑλλάδα μὲ προπαγάνδα ποὺ προορίζεται γιὰ τὸ ἀμερικανικὸ κοινό. Ἐνσωματώνουν στὸ δικό τους δελτίο, αὐτούσιες τὶς εἰδήσεις ποὺ λαβάνουν ἀπ’τὸ ἐξωτερικό, χωρὶς νὰ κάνουν ἔρευνα οἱ ἴδιοι μὲ ἀνταποκριτές τους στὴν Ἀμερική. Τεμπέληδες καὶ ἠλίθιοι.

Ανώνυμος είπε...

αυτός που ενοχλήθη που ερώτησα για την συναίνεση της κοπέλας στην Θεσσαλονίκη φαίνεται να είναι τελείως cuckold και θέλει τις γυναίκες της φυλής του "χειραφετημένες" φεμινάζι και 15 εκτρώσεις μέχρι τα 25 τους που γυρνάνε ημίγυμνες και πιωμένες μέσα στις νύχτες στα πλαίσια της "φοιτητικής ζωής" αντί να παντρεύονται νωρίς και να κάνουν οικογένεια

από αυτούς αφανίστηκε το έθνος και εξαιτίας αυτών εποικήσθη η Ελλάς

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είπα εγώ ή αυτό κατάλαβες εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Εκτός κι αν καταλαβαίνετε ο,τι ... "σας καπνίσει" στην στοα της "εθνικαρας"!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος παρακολουθεί ακόμα βοθροκάναλα, είναι άξιος της τύχης του.
Παραπληροφόρηση, διαφημιστικός ιδεοψυχαναγκασμός και ψυχο-νοητική χειραγώγηση μέσω φιλμ-θεαμάτων-τηλεσκουπιδιών αποτελούν ανίκητα, αλληλένδετα εργαλεία κατήχησης και προγραμματισμού των τηλε-προβάτων.

Εναλλακτικά:
twitter, μπλογκς, πλατφόρμες βίντεο(πέρα απο youtube) από ερασιτέχνες, ημιεπαγγελματίες ερευνητές και ανεξάρτητους δημοσιογράφους.

Ανώνυμος είπε...

Κλειστή αγορά στην Ρονγκξιάν στην Κίνα. Ούτε φίμωτρα, ούτε αντικοινωνικές αποστάσεις, ούτε κοροϊδοϊός:
https://twitter.com/HenryMakow/status/1312083626352357379


"Ο ερευνητής και δικηγόρος Michael P. Senger υποστηρίζει ότι η κινεζική κυβέρνηση ξεκίνησε μια επιθετική εκστρατεία προπαγάνδας για να μεγενθύνει τη σοβαρότητα του κοροναϊού, προκειμένου να αναγκάσει τον υπόλοιπο κόσμο σε δρακόντειο εγκλεισμό που θα χρησιμεύσει προς όφελος του Πεκίνου".
https://summit.news/2020/09/28/researcher-suggests-deliberate-chinese-propaganda-campaign-forced-world-into-lockdown/

Για όσους δεν καταλαβαίνουν, το βαθύ τραπεζικό-μασονικό κράτος σατανικού δικαίου έχει «αγαπήσει» κι επενδύσει στην Κίνα για την πολυπόθητη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

@ Ρanos
Συμφωνω απολυτα μαζι σου με την συμπεριφορα των ξανθων βιζιτων και των κουνιστων φιρφιρικων των ελληνοφωνων πορνοκαναλων της Ελλαδος.
Μαθαινω απο φιλους που μενουν μονιμα στο εξωτερικο οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη διασκεδαση για τους ελληνες της διασπορας, ιδιως της Αμερικης, να βλεπουν και να ακουν τις χαζες ξανθιες στα πορνοκαναλα των ολιγαρχων, να ειρωνευονται και να κατηγορουν για οτιδηποτε τους καπνισει τον Τραμπ, αντιγραφοντας τα αμερικανικα εβραιοκαναλα της Αμερικης, ιδιως το CNN του σουπερ-εβραιου Τζεφ Ζουκερ.
Απ' την αλλη μολις ερχεται καποιος αμερικανος αξιωματουχος εδω στην Ελλαδα του γλειφουν το κωλο και τον παρακαλανε γονατιστοι (αυτο δεν μας το δειχνουν στην τηλεοραση οι λουστροι) για τουτο, για κεινο, για τ' αλλο και να κανει ντα-ντα τον Ερντογαν.

Ειμαι σιγουρος οτι αν μπορουσε να αναστηθει και να κυβερνησει την Ελλαδα ο Χιτλερ σημερα, ολοι αυτοι οι εβραιοφοβικοι ρουφιανοι που ειναι αντιναζιστες, αντιφασιστες, αντιρατσιστες κλπ κλπ θα ησαν οι πρωτοι Ναζι, οι πρωτοι Φασιστες, οι πρωτοι Ρατσιστες, οι πρωτοι Αντικομμουνιστες που ο καθε Μιχαλολιακος θα ωχριουσε μπροστα τους.



Γιουφτος, εχων πληρη διαυγεια πνευματος και ψυχικης ισορροπίας

Ανώνυμος είπε...

ο Τραμπ θα βγει και θα τους γαμησει πατοκορφα ολους τους καναλοσαυρους μαζι και ολες τις αλλες σαυρες...

Ανώνυμος είπε...

κάνω αντιγραφή το σχόλιό σου

"Καλά δεν ντρέπεσαι να δίνεις άλλοθι σε λαθρο; Ακόμα κι αν η κοπέλα το ήθελε, οι αλλοδαποί έρχονται εδώ για να δουλέψουν επειδή είναι "δυστυχισμένοι" στις πατρίδες τους ή για να γα.... σουν; Ακόμα κι αν η κοπέλα ήθελε αυτοί τί έπρεπε να κάνουν από την στιγμή που εδώ βρίσκονται "φιλοξενουμενοι" και για σκοπούς επιβίωσης (και καλά); Θα μας τρελανετε τελείως ορισμένοι; Θα συνέλθετε επιτέλους να δούμε τί θα κάνουμε που μάς έχουν διαλύσει την χώρα και τον λαό; "

Γράφεις δύο φορές "Ακόμα κι αν η κοπέλα το ήθελε", το να αποδέχεσαι την θέση ότι η μια γυναίκα μπορεί να κυκλοφορεί μέσα στις νύχτες ημίγυμνη, πιωμένη, ασυνόδευτη από συγγενή ή σύζυγο και μάλιστα να μπορεί να θέλει να πάει με Πακιστανούς αυτό είναι ο ορισμός του CUCKOLD νεοταξίτη.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος της έκανε τι από την στιγμή που δεν ήταν σπίτι με την οικογένειά της αλλά κυκλοφορούσε ως χειραφετημένη φεμινάζι που μπορεί και να θέλει και Πακιστανούς οι οοποίοι την χειροθετήσανε τελικά.

Εν τω μεταξύ ακόμα δεν ξέρουμε αν είναι ψευδής η καταγγελλία, πιθανόν να έχει γίνει κάτι τελείως διαφορετικό.

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν έχω χρόνο για ανοησίες θα απαντήσω αντιγραφοντας την.... "αντιγραφή" σου και θα διευκρινίσω το εξής : ΔΕΝ ΕΙΠΑ ότι η κοπέλα ΚΑΛΩΣ το ήθελε, είπα "ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ το ήθελε"! Θα ανοίξετε επιτέλους τα μάτια σας στην Στοά να διαβάζετε καλά ή από τα πολλά.... δεσίματα των ματιών με μαύρο μαντήλι χρειάζεστε κολλύριο; Δηλαδή έλεος! Πέστε τώρα στον Μητσοτάκη να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ για να μην πληρώνουμε τα αφεντικά σας τους εβραιους διότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο κι αφήστε τις... ερμηνείες και τις.... "αναγνώσεις"!

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μία φορά για να το εμπεδώσεις και να το πεις και στον.... μεγα δάσκαλο : δεν είπα ότι καλώς η κοπέλα το ήθελε, δεν το αποδέχτηκα.!Ειπα: ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ, με μεγάλα γράμματα για να βλέπει και ο... δασκαλακος!

Ανώνυμος είπε...

Μπουρκα-μαντρωμα-τεκνοποιια. Αντε μετα να κυκλοφορησει ξεβρακωτη...

Ανώνυμος είπε...

Παίδες!
Μας τα ζαλισατε!
-Η κοπέλα τοθελε δεν τοθελε.-
Άμα ήταν καμιά εντελώς για φτύσιμο κι ο Πακιστανός μια χαρά θα της επεσε.
ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕ ΛΕΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και όνειδος οι δηλωμένοι προασπιστές των πάτριων και των οσίων να δικάζονται και να καταδικάζονται από γυναίκες δικαστικούς

Ανώνυμος είπε...

Είναι υπάλληλοι των Αθεατων, γι'αυτο και βρίζουν τον Τραμπ, αγαπητέ Panos!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες δικαστικοί που είναι η ντροπή και το όνειδος της Δικαιοσύνης! Είναι η ίδια, αυτή καθ'αυτη, η ελλαδικη "δικαιοσυνη" όπως την κατάντησαν κυρίως τα τελευταία χρόνια ο Τσιπρα και ο Μητσοτουνγκ! Για πήγαινε να δεις τί "όργια" γίνονται στο Πρωτοδικειο της... Τρουμπας! Τί γελοίες αποφάσεις, μασονικά πλασμένες, που βγαίνουνε κει!

Η ΔΙΔΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΙΔΕΑΣ ΩΣ ΛΥΤΡΩΣΙΣ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας τὰς Ἑλληνίδας. Ὁμίχλη καὶ Βροχή εἰς τοὺς 12°C ἐν Οὐψάλα. Χιὼν βορείως.  ΕΛΛΑΣ≡HEL...