13/12/20

Ο πληθυσμός στα δυτικά βαλκάνια πιστεύει ότι ο Κορωνοϊός είναι τεχνητό δημιούργημα που κάπου αποβλέπει και δεν εμπιστεύονται τα «καλά» εμβόλια

 

Σύμφωνα με μια μεγάλη δημοσκόπηση που διεξήχθη από τα «Βαλκάνια στην Ευρώπη» μαζί με το Ευρωπαϊκό Ταμείο για τα Βαλκάνια, οι περισσότεροι πολίτες στα Δυτικά Βαλκάνια δεν εμπιστεύονται  τα «σωτήρια» εμβόλια κατά του κορωνοϊού, και μόνο 39%   θα εμβολιαζόταν.

 Ταυτόχρονα, αυτή η έρευνα κατέδειξε ότι περίπου τα 2/3 ή το 75% του πληθυσμού στα Δυτικά Βαλκάνια πιστεύουν ότι ο Κορωνοϊός είναι τεχνητό δημιούργημα που κάπου αποβλέπει. Το υψηλότερο ποσοστό είναι στην Αλβανία και αμέσως μετά  στη Σερβία.

Η δημοσκόπηση διαπίστωνε  έδειξε ότι η τάση της πλειοψηφίας  να «πιστεύει στις θεωρίες συνωμοσίας» δεν εξαρτάται από την εκπαίδευση, την ηλικία ή το φύλο των ανθρώπων, ούτε από το εάν ζουν σε μια μεγάλη πόλη ή στην ύπαιθρο. Ο κύριος λόγος για τη διαδεδομένη  είναι η δυσπιστία προς τους  «θεσμούς» και τους «πολιτικούς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τεχνητό δημιούργημα προπαγάνδας αφού δεν υπάρχει κανένας, πλην της κόκα κόλας που βγαίνει και αυτή θετική στο τεστ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...