9/12/20

Οι απάτες με τα «κρούσματα ημέρας, της εγκληματικής οργάνωσης » των εφευρετικών νάνων του Γουρλομάτη Εφιαλτάκη και οι μίζες

Τα καθημερινά τεστ γίνονται με βάση δυο άξονες. Αφενός την «ιχνηλάτηση», βάσει ιατρικού πρωτοκόλλου στο περιβάλλον του «κρούσματος» και  αφετέρου στον τυχαίο έλεγχο βάσει αιτήματος του ενδιαφερομένου. 

 Τα αποτελέσματα των τεστ πρέπει καταρχήν να ανακοινώνονται ξεχωριστά. Γιατί είναι εντελώς διαφορετικά. Μήλα και Πορτοκάλια. Δεν αθροίζονται. Η «Θετικότητα» των τεστ είναι διαφορετική στο περιβάλλον του ιχνηλατούμενου «κρούσματος» και διαφορετική στην τυχαία διασπορά. 

Τις Κυριακές λόγω της Αργίας των ιδιωτικών εργαστηρίων γίνονται λιγότερα τεστ κατόπιν αιτήματος κάποιου που έχει συμπτώματα και περισσότερα βάσει πρωτοκόλλου. 

Όταν η «θετικότητα» των τεστ  που ανακοινώθηκαν στις 7/12/2020  ήταν 11,9% , αυτό αντανακλούσε την μετάδοση του ιού στο περιβάλλον του ερευνούμενου κρούσματος. 
Όταν στις 8/12/2020 η «θετικότητα» των 30050 τεστ της Δευτέρας,  ήταν, 4,6%. αυτό αντανακλούσε την πολύ περιορισμένη διασπορά εκτός του Κύκλου επαφών των γνωστών κρουσμάτων.

Το επιστημονικό επιδημιολογικό συμπέρασμα επομένως είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ανακοίνωσαν οι εφευρετικοί Νάνοι της εγκληματικής οργάνωσης του Γουρλομάτη Εφιαλτάκη. 

Το κίνητρο της εγκληματικής οργάνωσης είναι τα εκατομμύρια που τους μοιράζουν οι φιλάνθρωπες εταιρείες για να αγοράσουν τα εμβόλια τους.

Οι «Φιλάνθρωπες» Εταιρείες δεν δίνουν δωρεάν τα εμβόλια τους. Τα πληρώνει ο Προϋπολογισμός. Κάθε δωρεάν εμβόλιο που θα δίνει ο Γουρλομάτης Εφιαλτάκης στον τρομαγμένο καταναλωτή είναι μελλοντικό φόρος. Στόχος της εγκληματικής οργάνωσης των εφευρετικών νάνων του Γουρλομάτη Εφιαλτάκη είναι να μην επαναληφθεί το φιάσκο του 2008. 

Θέλουν να τρομάξουν τον χαζό τηλεθεατή ότι κινδυνευει να πεθάνει για να τρέξει να κανει το εμβόλιο γα να σωθεί. Και ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ. 
Τα εκατομμύρια που μοίραζε η ΝΟΒΑΡΤΙΣ είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που μοιράζει ο Σαλονικιός

 Σπυρίδων Χατζάρας 

ΥΓ. Ο ΕΚΜ ΜΥΡΙΖΑ που φώναζε για τις ΜΙΖΕΣ της «ΝΟΒΑΡΤΙΣ» βάσει τους φακέλου που τους έδωσαν από τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ, είναι μέλος της ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ της Γκλάξο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ