9/12/20

Η μάχη με τα σενάρια των ΑΘΕΑΤΩΝ και ο ρόλος των Καραγκιόζηδων

του Σπυρίδωνα Χατζάρα 

Η μάχη με τους ΑΘΕΑΤΟΥΣ είναι πολύ σύνθετη και στο μέτωπο δεν υπάρχει θέση μάχης για τους Καραγκιόζηδες. 
Καταρχήν. Ο πρώτος ανθρώπινος «Κορωνοϊός», με χαρακτηριστικά  γρήγορης μετάδοσης απομονώθηκε το 1965. Πριν 55 χρόνια. 
Έκτοτε γίνονται πειράματα για να βρεθεί ιός «φονιάς» σαν την ισπανική γρίπη με χαρακτηριστικά της γρήγορης μετάδοσης. 
Αυτός ήταν ο «Η1Ν1» του 2008 που αποδείχτηκε «μάπα καρπούζι». Αυτό έκανε και το εργαστήριο της Γουχάν. Προσπαθούσε ένα αναπτύξει ένα ΕΙΤΖ που μεταδίδεται σαν το συνάχι. Πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα. 

Αφότου λοιπόν ο κινέζος έφαγε το φίδι που είχε φάει την νυχτερίδα, ο ιός ΥΠΑΡΧΕΙ.
Μόνο που ο «Κόβιντ-19» είναι ακόμα μια αποτυχία. Δεν μεταδίδεται τόσο εύκολα όσο ήθελαν και δεν σκοτώνει όσους θα ήθελαν. . Από τους 100 που διαγιγνώσκονται ως «ΘΕΤΙΚΟΙ», οι 9 νοσούν κάπως σοβαρά και από αυτούς, πολύ λιγότεροι πηγαίνουν στο νοσοκομείο και πεθαίνουν τελικά. 

Για παράδειγμα , στη Σερβία με πληθυσμό γύρω στα επτά εκατομμύρια έγιναν ως τώρα 1.936.157 τεστ και διαγνώστηκαν 234.027 «θετικοί».Περίπου το 12%. Στη Βουλγαρία με πληθυσμό λίγο παραπάνω από τα επτά εκατομμύρια έγιναν 1.032.782 τεστ και βρέθηκαν 168.165 κρούσματα. 12,66%,.Στη Ρουμανία με πληθυσμό γύρω στα είκοσι εκατομμύρια έγιναν 4.325.130 τεστ και βρέθηκαν 532.040 κρούσματα λοίμωξης από τον νέο κορωνοϊό. Ποσοστό 12,3%. Από τα 7.400.000 τεστ στις τρεις βαλκανικές χώρες με πληθυσμό 35 εκατομμύρια το 12,5% ήσαν θετικά. 

Από τα 935000 κρούσματα, οι 20.000 πέθαναν και 28000 είναι σε νοσοκομεία. Δηλαδή μόνο το 5,2% των κρουσμάτων ήταν σοβαρά περιστατικά. Το 0,13% του νόμιμου πληθυσμού

Ο «Κορόϊδοϊός» ,από την άλλη πλευρά, είναι αυτός που μεταδίδεται «τηλεοπτικά», και με τα «τεστ».

Το 70% των θυμάτων του Κορόϊδοϊού είναι οι «ασυμπτωματικοί». Από το 30% αυτών που έχουν κάποια συμπτώματα γρίπης το 70% γίνεται καλά χωρίς να υπάρχει βασικό φάρμακο αλλά με «θεραπευτικές τεχνικές». Έχουμε λοιπόν τον «Κορόϊδοϊό», που έχει πολιτικά και οικονομικά αποτελέσματα μέσω του φόβου , και τον πραγματικό «κινεζικό ιό» που είναι βιοχημικό όπλο μεταδίδεται με «φιαλίδιο», «εργαστηριακά», και ο οποίος είναι θανατηφόρος ιδίως μεταξύ των συνταξιούχων, για να βοηθήσει στην συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση των Τραπεζιτών . 

Η διαφορά του 2019 με το 2008 είναι ότι η επικοινωνιακή τακτική ήταν καλά σχεδιασμένη, και σύμφωνα με την Αρχή τους ελέγχου και της αντίδρασης, ήταν έτοιμοι και «οι αρνητές του ιού» «και της μάσκας». 

 Από την πρώτη ημέρα οι λοιμωξιολόγοι και τα κανάλια προσπαθούσαν να πείσουν τον χαζό τηλεθεατή ότι ο ιός είναι «απανταχού παρών» και ότι ζει σε όλες τις επιφάνειες. 

Ορισμέννοι πολύ φοβισμένοι νομίζουν κιόλας, ότι μας ψεκάζουν με τον «απανταχού παρόντα» ιό. 

Ο ιός είναι εφήμερος δεν ζει και δεν περιφέρεται στην ατμόσφαιρα. Όταν περιπατάς μόνος σου στο δρόμο ο ιός δεν ελλοχεύει πουθενά.                 Ο «Κορόϊδοϊός» είναι απανταχού παρών. 

 Για να βοηθήσουμε τους απελπισμένους και τρομοκρατημένους συνανθρώπους μας μπορούμε να τους ωθήσουμε να σκεφτούν όσο μπορούν λογικά για τα κενά της Ιστορίας. 

 1) Γιατί ΟΛΕΣ οι εταιρείες Φαρμάκων αναζητούσαν ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ και όχι ΤΟ ΑΝΤΙΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ; 2) Γιατί οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ και οι υποστηρικτές της ΙΔΕΑΣ ότι το ΚΑΛΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΙΟΝ δεν επιτρέπουν τον ελεύθερο ανταγωνισμό των παραγωγών εμβολίων. 3) Αφού η ΝΟΒΑΡΤΙΣ μοίραζε μίζες η ΠΦΙΖΕΡ δεν μοιράζει; Πόσο θα πάρουν ο Εφιαλτάκης και οι ΕΙΔΙΚΟΙ; 

Αντικειμενικά σύμμαχοι των ΑΘΕΑΤΩΝ στο σχεδιασμό τους είναι οι πολυειδείς καραγκιόζηδες που ακολουθούν τους βάλτους «ΑΡΝΗΤΕΣ» και των οποίων ο στόχος είναι να καταστήσουν αναξιόπιστους αυτούς που αποκαλύπτουν τους σχεδιασμούς των ΑΘΕΑΤΩΝ. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρακάτω έχουμε δύο δημοσιεύσεις, η πρώτη αφορά την ύπαρξη παραπάνω θανάτων συνολικά αλλά τον επαναχαρακτηρισμό πολλών θανάτων από άλλες αιτίες ως Κόβιντ, η δημοσίευση ανεκλήθη διότι χάλαγε τα σχέδια των ΑΘΕΑΤΩΝ

η δεύτερη αφορά την αναξιοπιστία της PCR ως τεστ για ασθένειες όπως πίστευε και ο δημιουργός της μεθόδου Κάρυ Μούλις που τον έκαναν στην άκρη οι ΑΘΕΑΤΟΙ και πέθανε "τυχαία" τον Αύγουστο του 2019

Οι ιοί δεν απομονώνονται αλλά εξάγεται πολύ έμμεσα η ύπαρξή τους και πολύ δύσκολα επαληθεύονται τα αξιώματα του Κόξ που αποδεικνύουν ότι ο ιός ευθύνεται για ασθένεια.

Ο Η1Ν1 ήταν το ίδιο ανύπαρκτος με τον Κόβιντ.

https://www.jhunewsletter.com/article/2020/11/a-closer-look-at-u-s-deaths-due-to-covid-19

https://cormandrostenreview.com/report/

Ανώνυμος είπε...

Αν το εμβόλιο ήταν ασφαλές γιατί έσπευσαν στην Ε.Ε. να απαλλάξουν τις εταιρείες παραγωγής εμβολίων από νομικές ευθύνες; Γιατί δεν θα έχουν καμία ευθύνη οι φαρμακευτικές για τυχόν παρενέργειες ή και θάνατο ακόμα;
Πάντως έχει εξαφανιστεί η γρίπη, η πνευμονία και όλα καταγράφονται κοροϊδοϊός!
Όποιος πεθαίνει γράφεται αιτία θανάτου κοροϊδοϊός! κι ας είχε υποκείμενα νοσήματα.
Τώρα πάω στοίχημα ότι όποιος εμβολιασμένος πεθάνει θα λένε ή ότι ήταν θάνατος από φυσιολογικά αίτια ή ότι είχε υποκείμενα νοσήματα…

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, ο "ιός" ζει επάνω στις μεταλλικές επιφάνειες (πόμολα πορτών κ.τ.λ.),στις χάρτινες συσκευασίες, στα πλαστικά κ.τ.λ.; Εσύ, αν γνωρίζεις κάτι, πες μας διότι τα βοθροκαναλα των τσιπροκουληδων δεν έχουν πει τίποτα στον λαό μέχρι τώρα! Αν γνωρίζεις, πες τα διότι θα βοηθήσεις πολύ με αυτόν τον τρόπο τον λαό που βασανίζεται στην καθημερινότητά του!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης πες, αν γνωρίζεις, αν ο "ιός" ζει επάνω στα έντυπα χαρτιά, αυτά δηλαδή που παίρνουμε από δημόσιες υπηρεσίες, συνταγές γιατρών κ.τ.λ.. Όλα τα παραπάνω καμία cia Κοθωνι δεν τα έχει αναφέρει ποτέ. Τα έντυπα χαρτιά π.χ. που κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι μπορεί να είναι εστίες μετάδοσης του "ιού" και μόλυνσης αφού τα πιάνουν πολλά χέρια; Αυτά οι.... "μπακαλογατοι"-γιατρουδακια καριέρας, δεν τα έχουν αναλύσει ποτέ μέχρι τώρα ώστε να ξέρει ο λαός τί να προσέχει!