30/12/20

ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ ΕΦΙΑΛΤΑΚΗ GO HOME.! (Στα ΕΒΡΑΙΚΑ της ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ)

 Ριζικός Ανασχηματισμός πρωθυπουργού πρέπει να γίνει 

 -Έξω η ΑΓΙΑ ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έμαθες τί έκανε Χατζαρα; Πήγε στο εδώ και δεκαετίες εγκαταλειμμενο εργοστάσιο της ΧΡΩΠΕΙ για να σηματοδοτησει, ειπε, μία νέα αρχή για την καινοτομία. Κατέστρεψαν τον Σοφιανοπουλο που ο ίδιος κάποτε έφερε καινούργια πράγματα και παρήγαγε καινοτομία για την Ελλαδα(τί να πρωτοθυμηθουμε; τα ελληνικά φάρμακα που έφτιαξε, το ελληνικό πιστόλι, την υδραζινη, το πετρέλαιο που προσπάθησε να εξορύξει κ.τ.λ.) και τώρα προσπαθούν να.... "αναστησουν" την (μασονικη) καινοτομία!! Κατέστρεψαν την ελληνική βιομηχανία, την κάποτε ακμάζουσα, μέσα σε λίγα χρόνια και έστειλαν τους Ελληνες βιομηχανους είτε στην φτώχεια και στην σύνταξη (βλέπε Δράκος κ.τ.λ.)είτε απογοητευμένους στο εξωτερικό είτε στον οριστικό αφανισμό και τώρα μιλούν για.... "καινοτομία". Αλλά δεν διάλεξαν τυχαία την ΧΡΩΠΕΙ. Διότι η ΧΡΩΠΕΙ, με τα επιτεύγματα Σοφιανοπουλου όπως κι ο ίδιος ο Σοφιανοπουλος, τούς καθόταν στο ("κομμουνιστικο" - μασονικο) στομάχι τους αφού προσπάθησε να αναδείξει την Ελλάδα της πραγματικής καινοτομίας και της παραγωγής. Στέλνοντας "μήνυμα" πως όποιος Έλληνας αποφασίσει να δημιουργήσει και να παραγάγει κάτι θα έχει την ίδια τύχη που είχε κάποτε η σπουδαία αυτή Βιομηχανία! Περί αυτού πρόκειται!! Διότι η στοα ποτέ δεν ξεχνά!

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα,εκτός των άλλων είναι και ΨΕΥΤΕΣ. Γνωστό σε εμένα πρόσωπο που είναι δικαιούχος του ΚΕΑ,μου είπε ότι είδε στον λογαριασμό του μόνο τα 200 ευρώ του τρέχοντος μήνα και όχι 400 όπως είχε υποσχεθεί ο Μητσοτάκης τον Νοέμβριο ότι θα δώσει σαν δώρο τον Δεκέμβριο διπλό Κοινωνικο Εισόδημα Αλληλεγγύης. Δηλαδή οι άνθρωποι είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....