16/8/22

Μια έτσι μια κοκορέτσι ο Γιάνι Αντετοκούνμπος. Πάει με ΟΛΑ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε το βίντεο

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε το παλληκάρι ; Την αλήθεια είπε. Πού το κακκό ; Επειδή μας παραμυθιάζουν στο Ελλαδιστάν ;

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο ήταν αυτό με τον προπονητή του. Το είπε ξεκάθαρα. Φτού ρε γαμώτο ήταν να αρπάξω και 'γώ κάτι και με κορόιδεψαν τα καθάρματα. Αυτό το καθίκι είναι ιδιοφελής. Γεννήθηκε Έλληνας αλλά δεν έγινε ποτέ Έλληνας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να είσαι Έλληνας είναι πρώτον να γεννηθείς Έλληνας από μάνα και πατέρα και μετά να έχεις την αντίληψη οτι ανήκεις και ενδιαφέρεσαι για τους υπόλοιπους συνέλληνες. Αυτός είναι η εικόνα ενός μαλάκα που ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη του όπως όλοι οι ηλίθιοι που πάνε και υποστηρίζουν το σοριακό (πρώην εθνική ελλάδος).

Ανώνυμος είπε...

Βρε κωλοστοα πάλι έκανες την εμφάνιση σου; Η λέξη.... "κακκο" γράφεται με ένα κάπα. Άκου λοιπόν κωλοστοα: είπες κάτι αυτονόητο μεν, ότι δηλαδή στην Ελλάδα μάς παραμυθιαζουν, αλλά δεν λες ότι εσείς, της κωλοστοας, καταντήσατε έτσι τον ελληνικό λα(γ) ο και το Ελλαδισταν. Άρα λοιπόν κωλοστοα, προσπαθείς να αποπροσανατολισεις. Κατάλαβες κωλοστοα; (κωλοκοσμε και.... κωλοκοινωνια)

Ανώνυμος είπε...

Δες την φώτογραφία. https://ibb.co/dBkJC1s

Ανώνυμος είπε...

Διορθώνω οτι ο προπονητής γεννήθηκε Έλληνας. Δε γεννήθηκε Έλληνας και ζητάω συγγνώμη για το οτι θα έπρεπε να ενδιαφέρεται για τον ελληνισμό. Ένας μπάσταρδος είναι με μάνα Γερμανίδογαλλίδα αριστοκράτισσα. Απλώς ήθελε να αρπάξει και δεν του βγήκε η απόπειρα.