29/8/22

Ο ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΌΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ.

 

Ο ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΌΣ ΕΙΝΑΙ 

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ.

1 σχόλιο:

Αγανακτισμενος πολιτης είπε...

Και κει που μας τελειωσε η Πισπιριγκιαδα νασου η ....γαϊδουριαδα. Μεχρι κι η Ιουντηθ απο την Μανδρα, ηθελε να πει κι αυτη και μας ειπε οτι ....στην Αμερικη ααααα ολα κι ολα υπαρχουν νομοι για τα ζωα. Γιατι αν "καποιος" λεει, κακοποιει τα ζωα τοτε σιγουρα κακοποιει και την γυναικα του και τα παιδια του και την γκουβερναντα τους.

Δε με καταλαβες!
"Γυναικοκτονια" πουλι μου ειναι. Δεν το βλεπεις; Στραβος εισαι; Το πε και η CIA η σωνυφη.

Καλα το οτι οι ισρααλητες δολοφονουν καθημερινα παιδακια με ουρες ανθρωπινου αιματος στους δρομους και στα σοκακια της υποδουλης Παλαιστινης αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τους Αλαφουζολαιους και την Ιουντηθ γενικως.

Κι απανου που παμε δοξα σοι Ο Θεος την γλυτωσαμε μ' ενα γαϊδουρακι, νασου και οι σατανιστες της Σαλανικ. "Τι ντοπη να παραπλανουν τους ....πονεμενους ανθρωπους οι επιτηδειοι"!
Εκρωξε η αλλοιθωρη του ΟΠΕΝ.
Τι λες μωρη μπαγιατικη βιζιτα που ακομα και σημερα πουλας θανατο απ' αυτον που φτιαχνει ο "Κωστα" ο Σαλονικιος στα κεντρικα.

Σιχτιρ λουστροι του κερατα.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...