28/8/22

Η διαπλοκή και τα Γκαλλοπ της Ντροπής

Ο κ. Μαρινάκης όπως και κ. Αλαφούζος είναι πολύ φίλοι της Κωλο-Οικογένειας των Εφιαλτένσκι και επομένως οι Πατσαβούρες τους, προβάλουν δημοσκοπήσεις που ενισχύουν το προφίλ του επικεφαλής της εγκληματικής Οργάνωσης .
To ίδιο και το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ. 
Οι Γκαλοπατζήδες, GPO και MARC είναι διαπλεκόμενοι με την «πωλητική» και την «επιχειρηματικότητα» Χθες ηταν ο κ. Μαρινάκης και ο σύντροφος Τακης. 
Σήμερα το «Πρώτο Ψέμα» έκανε ρελάνς και ανέβασε την Κούλα στο 32%. 
Και τα «ΝΕΑ» και το «Πρώτο Ψέμα» ρώτησαν εμβολιασμένους . Μασκούληδες. 
Πέρσι ο σύντροφος Τάκης έδινε στην Κούλα 34,5%. 
Τα Γκάλοπ αυτά δεν είναι πραγματικά, είναι κατά παραγγελία και είναι μέρος της διαφημιστικής εκστρατείας της Κωλο-Οικογένειας



 ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΓΚΑΛΛΟΠ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ  ΠΠΠ  ΤΑΚΗ,  ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ  34,5% ΣΤΗΝ #ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ 2% ΣΤΗΝ #ΤΡΕΛΛΗ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ.    (ΠΠΠ θα πει ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗΣ -ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ)

1 σχόλιο:

Αγανακτισμενος πολιτης είπε...

Χατζαρα σφαλεις 1000%
Στις ....μπιζινες δεν υπαρχουν φιλιες. Ρωτα τον οβραιο θελεις που ξερει απ' αυτα και τωρα κανει αγκαλιτσες με τον Ταγιπ.
Στις μπιζινες υπαρχει μονο συμφερον.
Το νοθο της Ντορακλας δινει καργα μετρητο στους μαρινοκοκακολοαλαφουζους και στους τριγυρω GALLOPατζηδες τους και γι' αυτο τα μαϊμουδοGALLOP με τους......φιλτραρισμενους συμμετεχοντες.

Το λενε καθε μερα στην CIA κι οι νιαου-νιαου χιωτης μαζι με το τσιμα-τσιμα στο χρημα.
Και για ποια ντροπη μιλας; ποιος εχασε την ντροπη του να την βρουν αυτοι;