27/8/22

Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ Η ΣΕΡΒΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ.

 

Η Σερβία αγοράζει ρωσικό φυσικό αέριο σε φανταστική τιμή, δήλωσε ο πρόεδρος της δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε σημερινό διάγγελμα του  και εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή η Ρωσική Ομοσπονδία καλύπτει το 63-64% των αναγκών της Σερβίας. 

Από τη Ρωσία, η Σερβία λαμβάνει 2 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στην τιμή των 800 εκατομμυρίων ευρώ. «Φανταστική τιμή!» είπε ο Βούτσιτς, και σημείωσε ότι με το ευρωπαϊκό χρηματιστήριο  εάν η Σερβία χρειαζόταν να πάρει 1,2 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου σε τρέχουσες τιμές, θα έπρεπε να πληρώσει 4,8 δισεκατομμύρια ευρώ.

Οι τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη ενδέχεται να αυξηθούν στα 4.000 δολάρια τον Σεπτέμβριο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποια έθνη θέλουν να διατηρήσουν την Πίστη στο Θεό και να επιζήσουν.
Έτσι, δεν μασκοφορούν, δεν εμφολιάζονται και νικούν τις ψυχολογικές επιχειρήσεις κλαρινοϊού και πφουστιάς:

Ακυρώθηκε το «Euro pride» στο Βελιγράδι! Κερδίσαμε αυτή τη μάχη.
https://twitter.com/SerbiaBased/status/1563460838240821249

Κάποια άλλα εκφυλισμένα έθνη γουστάρουν να καταντήσουν εσαεί μασκοραγιάδες, εμβολιάκηδες, γκέη χαλιφάτα βόθροι της Ευρωσοβιετικής Ένωσης.

Είμαστε όλοι Σέρβοι. Είμαστε όλοι Ρώσσοι.
Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Τους γκέη φρέντλυ, μασκολάγνους και μεταλλαγμένους νεοραγιάδες πελάτες της Big pharma, του κιναιδοβουλίου και του Οικολογικού πατριάρχη bartholomew, ας τους κρίνει ο Θεός.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...