30/8/22

Η θανατηφόρος ξαφνικίδα είναι η πιο απλή και συχνή αιτία θανάτου. Δεν είναι άγνωστος αιτία. Είναι γνωστός και ο αίτιος γνωστη και η αιτία


 

Χθες το βράδυ ο 57χρονος δημοτικό σύμβουλο Σπάρτης Χρήστος Μπουγάδης που ηταν ΠΛΗΡΩΣ ΑΣΦΑΛΗΣ  , ένιωσε ξαφνικη ΣΚΟΤΟΔΙΝΙΑΣΗ απεδείχθη ΘΑΝΑΣΙΜΗ αφου σήμερα τα ξημερώματα κατέληξε. Οι αγνωστικιστές γιατροί της Σπάρτης δεν διέγνωσαν την Ξαφνικίτιδα  και απέδωσαν τον θάνατο σε  άγνωστη μέχρι  αιτία.

 Χθες βρέθηκε νεκρός από τη γιαγιά του ένας 35χρονος μέσα στο σπίτι του, στο Βόλο.Είχε πεθάνει ξαφνικά δύο μέρες νωρίτερα. Ηταν ΠΛΗΡΩΣ.

Στην Αθήνα ένας  55χρονος κατέρρευσε ενώ πήγαινε στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα. Ο μακαρίτης κράτησε για λίγο το κεφάλι του λέγοντας πως δεν νιώθει καλά. Δυο άστεγοι του έδωσαν λίγο νερό και ξαφνικά άρχισε να κάνει εμετό, έβγαζε αφρούς και σωριάστηκε στο έδαφος. Ήταν η στιγμή που «έφυγε» από τη ζωή. Περαστικοί είχαν καλέσει ασθενοφόρο αλλά ήταν αργά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ΠΛΗΡΩΣ ΑΣΦΑΛΗ  γιατρό


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«ΕΟΦ» Γαλλίας: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 προκαλούν έμφραγμα, εγκεφαλικό επεισόδιο και πνευμονική εμβολή».

'' Και τώρα τι γίνεται ; '', ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΦΑΣΗΣ, Στίχοι : Κώστας Ψυχογιός - Μουσική : Κώστας Ψυχογιός, LP - Κατάλαβε με (1976) !

Ανώνυμος είπε...

Ναι, βέβαια υπάρχει και η κάτωθι "είδηση" εκ Γαλλίας

http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2022/08/blog-post_37.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Αύριο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αναγορεύει διδάκτορα τον Μόσιαλο, την ίδια ημέρα που θα είναι η σωρός της Θάλειας Κορδόμπαλου στη Λάρισα. Λες και το έκαναν επίτηδες!!!!!!!!!!!!!! Ότι δεν τρέχει τίποτε. Εκτός από την Τήλο θα χρειαστεί και άλλο νησί να τους χωρέσει όλους αυτούς.