30/8/22

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΡΤΕΛ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΨΩΡΟΑΛΙΤ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ

 ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΝ ΤΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩ ΚΡΑΤΙΔΙΟ 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο όπου οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς και η κοινή γνώμη μπομβαρδίζεται συνεχώς με πληθώρα ειδήσεων μέσα από διαφορετικούς διαύλους, το Κεντρικόν Δελτίον Ειδήσεων της ΑΝΤ1 αποτελεί το μονον σταθερό σημείο αναφοράς για την πολύπλευρη και αντικειμενική κατήχηση των πολιτών.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 18:45, ο Νίκολης Χατζηνικολάου λαου θα δίνει, με το Απολυτο κύρος και την εγκυρότητά του, το στίγμα της επικαιρότητας,

θα αναλύει σε βάθος τα γεγονότα, θα «διαβάζει» την ουσία πίσω από την είδηση και θα αναδεικνύει τα σημαντικά θέματα που έχουν αντίκτυπο στην καινωνία.


Μαζί του στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, θα είναι το έμπειρο δημοσιογραφικό υπαλληλικο και τεχνικό επιτελείο της ΑΝΤ1 που θα καταγράφει έγκαιρα και σφαιρικά όσα συμβαίνουν εντός και εκτός Γιαχβε.

Μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτες αναλύσεις θα φέρνει στο προσκήνιο όλες τις εξελίξεις, θα αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές και θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη, μέσα από μια ουσιαστική και αμφίδρομη επικοινωνία.

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, θα παρεμβαίνουν με τα ρεπορτάζ και τα σχόλιά τους, η Κάτινα Μακρή, ο Αντώνης Δελλαψόλας, ο Ντίνος Φίλης, ο Τάσος Τέλλιογλου γλου και η Ελιένη Βαρβιτσιώτη.

Το Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων, στις 13:00, θα παρουσιάζει η Μαρίγουλα Σαράφογλου και το Κεντρικόν Δελτίο του Σαββατοκύριακου, στις 18:45, η Ρίτσα Πιτζόγλη.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των pride τηλεθεατρiών, με τη μαχητικότητα και την αξιοπουστία του, το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΑΝΤ1 συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική χρονιά τη δυνατή του πορνεία, φωτίζοντας την αλήθεια και το παρασκήνιο πίσω από τα γεγονότα και μετουσιώνοντας την είδηση σε κατηχηση.

Αγανακτισμενος πολιτης είπε...

Ειναι και η φτωχεια που μας τα πηρε ολα το νοθο της Ντορακλας. Ουτε για τον μπακαλη δεν μας αφησε λεφτα να παμε.
Τι να κανει κι ο φουκαρας ο Κυψελιωτης.
Την εβγαλε στο κλαρι με τους πακιστανους, την συζυγο.
Και μετα μου λες ....γυναικοκτονιες, οπως ακριβως και οι "γεννοκτονιες" του Αδολφου.
Ενα πραμα.

Σούλα η καλτεριμιτζού είπε...

Γιατί καλέ 'αγανακτισμένε πολίτη' διαμαρτύρεσαι; Άμα ο πακιστανός είναι πλυμένος και δεν βρωμάει όλα είναι μια χαρά.

Αγανακτισμενος πολιτης είπε...

Σουλιτσα μου εσυ και το ....πλυμενο πακιστανο σου.
Προσεχε ομως να του κανεις ολα τα χατηρια, μπρος και πισω, γιατι μπορει να σου βγαλει και λεπιδι.
Και μετα ποιος ακουει παλι την αλλοιθωρη του ΟΠΕΝ κωλοι, ΟΠΕΝ νινια, για καινουργιες γυναικοκτονιες.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...