27/10/22

Πριν από ένα χρόνο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ απήντησε εκ μέρους τις Αγίας Κωλο-Οικογένειας στις προσκλήσεις του Κινήματος 21 να ζητηθούν τα πρακτικά της συνάντησης Μπούρλα- Μητσοτακένσκι στο Μέγαρο Μαξίμου. Είπε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΕΙ... Και ισχυρίσθηκε ότι δεν ζητά τα πρακτικά της συνάντησης του Μπούρλα και του Μητσοτακένσκι , διότι σε ιδιωτικές συναντήσεις δεν τηρούνται πρακτικά...


 

Τότε του έγραψα: 
"Ο Φαλακρός Κυριάκος βάζει πλάτη στην συνομωσία των πλασιέδων του Μπούρλα και ομολογεί και την διαπλοκή και την συνενοχή του. Ο φαλακρός Κυριάκος ο εμβολιαστικός, απάντησε ότι δεν ζητάει να κατατεθεί στην Βουλή το στενογραφημένο πρακτικό της συνάντησης του Πρωθυπουργού Εφιαλτάκη, με τον Πρόεδρο της Πφάϊζερ Αλμπέρτο Μπούρλα για να μάθει ο ελληνικός λαός τι συμφωνήθηκε , επειδή η συνάντηση ήταν ιδιωτική και δεν κρατήθηκαν πρακτικά». Αυτό όμως δεν του το είπε ο πρωθυπουργός, Ο φαλακρός Κυριάκος απάντησε για λογαριασμό του Μητσοτακένσκι. Εκ μέρους της Συμμορίας. Ο Φαλακρός Κυριάκος απάντησε για λογαριασμό του αρχηγού του. Του Κυριάκου της Μαρέγκας. Οι φίλοι του και αυτοί που ψήφισαν τον φαλακρό Κυριάκο πρέπει να τον ρωτήσουν πως ήξερε ότι δεν υπάρχει πρακτικό αφού δεν το ζήτησε. Και πρέπει να μας εξηγήσει πως γίνεται να κάνει ιδιωτικές συναντήσεις και συμφωνίες ο Εφιαλτάκης στο επίσημο πρωθυπουργικό Γραφείο. Και εφόσον ο φαλακρός Κυριάκος το γνωρίζει αυτό θα έπρεπε να πάει μαζί με την κοινοβουλευτική του Ομάδα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του Εφιαλτάκη για Παράβαση Καθήκοντος, και καταχρηστική εκμετάλλευση της θέσης του πρωθυπουργού για ίδιον όφελος. O φαλακρός Κυριάκος, με την ανακοίνωση για την ιδιωτική συνάντηση του Εφιαλτάκη με τον Μπουρλά, έδεσε μόνος του την πέτρα στο λαιμό του. Ο παπαγάλος του Εφιαλτάκη, αν θυμάται, θα πρέπει να μας ενημερώσει για το πόσες φορές έχει βγει ανακοίνωση για ιδιωτική συνάντηση του πρωθυπουργού και πόσες φορές κάλεσαν στου Μαξίμου την ΕΡΤ και τους φωτορεπόρτερ για ιδιωτική συνάντηση. O φαλακρός Κυριάκος μάλλον μπερδεύτηκε και δεν τα είπε όπως του τα υπαγόρευσαν. Ο Αλμπέρτο σαν κτηνίατρος «πετάχτηκε» για να δει το αδέσποτο που υιοθέτησε ο Εφιαλτάκης" .
Στις 11 Νοεμβρίου 2020, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της φαρμακευτικής εταιρείας για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του κορωνοϊού ο Εφιαλτάκης είχε (ιδιωτική)Τηλεφωνική επικοινωνία «με τον Έλληνα CEO της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά», και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση , «ο Πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Μπουρλά για την ιστορική επιτυχία της ανακάλυψης του εμβολίου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προμήθεια δόσεων.

Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι πονηρούλης, καταφερτζής και πανούργος. 
 Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΔ όπως ήταν και ο γνωστός οφσοράρχης Καρατζαφέρης. Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ χορεύει ταγκό με όλο το σύστημα. Επιμένει, διότι ούτε στα καλύτερα όνειρά του δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε να το παίζει αρχηγός πολιτικού κόμματος. 
 Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ δεν είναι ελληνική ,ούτε ΛΥΣΗ για την πατρίδα. ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ......που ψήφισε μνημόνια, στήριξε τους προδότες της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τώρα κοιτά πως θα συνεχίσει το απίθανο πάρτυ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ
ΚΙΝΗΜΑ 21

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διορθωστε το ονομα σας στο κειμενο γιατι γράφει ΣΟΥΡΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Πως τον πετσόκοψες έτσι, ρε Σπύρο ! Πωπωπώ πωπώπωπω !

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...