22/10/22

Οι Ρουφιάνοι του ΝΑΤΟ από το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ στις 2130 το βράδυ φώναζαν για την «μεγάλη αντεπίθεση» των Ζελένσκιδων . Τρεισήμισι ώρες αργότερα οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι εξόντωσαν 120 Ούκους και μισθοφόρους. Στο Πρώτο Ψέμα ακόμα μετράνε πτώματα.



 Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απέκρουσαν δύο εχθρικές επιθέσεις στην περιοχή της Χερσώνας στις θέσεις Νταβίντοφ Μπροντ και Σουχόϊ Στάβκα .Περισσότεροι από 120 ΟΥΚΟΙ μαχητές, έξι τεθωρακισμένα οχήματα και 13 αυτοκίνητα καταστράφηκαν. Επιπλέον, έως και 20 ομάδες δολιοφθοράς και αναγνώρισης (DRG) καταστράφηκαν τη νύχτα. 
Οι αμυντικοί εμπειρογνώμονες της «Ιζβέστια» έγραψαν ότι οι ουκρανικές δυνάμεις θα συνεχίσουν τις επόμενες εβδομάδες τις επιθέσεις στη δεξιά όχθη του Δνείπερου, παρά τις βαριές απώλειες. 
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας στο μετωπο Νικολάγιεφ -Κριβιι Ριχ ματαίωσαν δύο άλλες προσπάθειες επίθεσης των Ούκων και τις επιθέσεις στην κατεύθυνση του Κράσνι Λίμαν και της Ζαπορίζιε δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αντιστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

1 σχόλιο:

κιουρια Ποπι είπε...

Οι Ρουφιάνοι του ΝΑΤΟ από το ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ στις 2130 το βράδυ φώναζαν για την «μεγάλη αντεπίθεση» των Ζελένσκιδων .
ΣΩΣΤΑ

Τρεισήμισι ώρες αργότερα οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι εξόντωσαν 120 Ούκους και μισθοφόρους.
ΣΩΣΤΑ,

Αλλα το ΣΩΣΤΟ εδω ειναι........
Στο Πρώτο Ψέμα ακόμα μετράνε €‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎€‎