2/10/22

Οι Εβραίοι οδηγούν και πάλι τον δυτικό κόσμο σε έναν θανατηφόρο πόλεμο;

 

 Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς 

Η έρευνα του Ron Unz για την ιστορία του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου κατέστησε σαφές ότι οι Εβραίοι έχουν μεγάλη ευθύνη για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
 Είμαστε έτοιμοι  να οδηγηθούμε ξανά σε πόλεμο από τους  Εβραίους, οι οποίοι σαν νεοσυντηρητικοί κυριαρχούν και πάλι στην κυβέρνηση των ΗΠΑ όπως έκαναν στην εποχή του Ρούσβελτ. 
Μόνο που αυτή τη φορά ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός και ο τελευταίος μας. 

 Στο καθεστώς Μπάιντεν όλες τις ισχυρές θέσεις τις  κατέχουν οι Εβραίοι.
Ο Γενικός Εισαγγελέας (η αστυνομία), ο Υπουργός Οικονομικών (χρήματα), ο Υπουργός Εξωτερικών (εξωτερική πολιτική και πόλεμος). 
Δεν υπάρχει ούτε ένας Λευκός Αγγλοσάξονας Προτεστάντης στο υπουργικό συμβούλιο του Μπάιντεν.
 Τι εξηγεί ότι σε μια πολυεθνική χώρα  μια μικρή μειονότητα Εβραίων καταλαμβάνει τις θέσεις εξουσίας στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, τις θέσεις εξουσίας στα μέσα ενημέρωσης, την ψυχαγωγία, τις διοικήσεις και τις σχολές της Ivy league και τα οικονομικά;

 Εβραίοι σε υψηλές κυβερνητικές θέσεις των ΗΠΑ εφάρμοσαν το πολιτικό πραξικόπημα στην Ουκρανία το 2014 που εγκατέστησε μια μαριονέτα της Ουάσιγκτον με εντολή να δημιουργήσει σύγκρουση με τη Ρωσία. 

Τώρα έχουμε την επίθεση των ΗΠΑ στους ρωσικούς αγωγούς Nord Stream, όπως υποσχέθηκε η Victoria Nuland, η ίδια αξιωματούχος του εβραϊκού υπουργείου Εξωτερικών που σε προηγούμενη κυβέρνηση επέβλεψε το αντιρωσικό πραξικόπημα στην Ουκρανία, το οποίο ξεκίνησε την παρούσα συνεχώς διευρυνόμενη σύγκρουση. 

 Η εβραϊκή συμμετοχή στην υποδαύλιση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είναι κατανοητή καθώς οι ιουδαίοι  είδαν τη δημιουργία του Ισραήλ ως αποτέλεσμα. 

Ποιο είναι όμως το κίνητρό τους σήμερα; 

Πιστεύουν ότι ο πόλεμος και οι κυρώσεις μπορούν να στρέψουν τους Ρώσους εναντίον του Πούτιν και να προκαλέσουν μια κατάρρευση που θα τους επιτρέψει να καταλάβουν τον έλεγχο της Ρωσίας όπως κατά τη διάρκεια των ετών Γέλτσιν, ή είναι ότι έχουν γίνει υπηρέτες της ισραηλινής ιδεολογίας τους για την ηγεμονία των ΗΠΑ; 

 Ό,τι κι αν κάνουν, ο πόλεμος φαίνεται να είναι το πιθανό αποτέλεσμα του εβραϊκού ελέγχου της κυβέρνησης των ΗΠΑ σε μια μοιραία στιγμή της ιστορίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εβραίοι είναι και οι χασιντίμ, οι υπερορθόδοξοι, που είναι πιο αντισιωνιστές και από τους Παλαιστίνιους. Το πρόβλημα είναι ο καπιταλισμός και ποιοί άνευ εθνικότητας και πατρίδας τον ελέγχουν. Ο Σιωνισμός είναι εργαλείο ελέγχου όπως και τόσα άλλα, πχ ναζισμός, ρατσισμός κλπ. Ας αναρωτηθεί κανείς γιατί η συλλογική Δύση έσπρωχνε το 1940 τον μεγαλομανή Χίτλερ προς την Σοβιετική Ένωση. Γιατί αυτή ήταν το μόνο τους εμπόδιο. Μετά τη κατάρρευση του 1989 δέστε πώς έχουν οργιάσει.

Ανώνυμος είπε...

Αντε ντε! ξεβρακωσε τους!
Που καθεσαι κι ασχολεισαι με τους μαμακηδες και τις ανοικοκυρευτες που δε ξερουν να βρασουν ουτε νερο!