30/10/22

Οι μυθιστορηματικές περιπέτειες ενός νόθου παιδιού που γεννήθηκε δυο φορές και είχε τρείς μητέρες (σενάριο οικογενειακού αιμομικτικού δράματος)

 

Το παιδί, (ως γνωστόν), δηλώθηκε από το Γιαγιά του ως δικό της παιδί στις 4 Μαρτίου πριν πολλά χρόνια. Το παιδάκι το είχε μεταφέρει στη χώρα που δηλώθηκε  η γέννηση της 4ης Μαρτίου μια παρένθετη μητέρα που ήταν ο Πελαργός. Εκείνη έφερε το παιδί στην Γιαγιά.      

Το μωρό το είχε γεννήσει η  14χρονη κόρη της Γιαγιάς, σε άλλη χώρα.

Η Τουρίστρια- Πελαργός είχε γραμμένο το παιδί στο διαβατήριο της,  σαν δικό της. και στη συνέχεια τις έχασε το διαβατήριο μαζί με το παιδί , του οποίου τα ίχνη χάθηκαν και βρέθηκαν στο Ληξιαρχείο της δεύτερης  χώρας όπου ξαναγεννήθηκε από άλλη μάνα.

Όμως,  η Τουρίστρια για να μπει στο αεροσκάφος στις 3 Μαρτίου καί να ταξιδέψει θα έπρεπε το μωρό της να είχε γεννηθεί τουλάχιστον πριν από 40 ημέρες. 

Δηλαδή γύρω στις 20 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο βιασμός της ανήλικης πραγματικής Μητέρας από τον Πατέρα της έγινε το Μάιο και δεν έχει καμιά σχέση ο βιασμός με τις διακοπές  του κοριτσιού κοντά στην γιαγιά της τον Αύγουστο

Στην Γιαγιά πήγε γκαστρομένο το κορίτσι αλλά δεν είπε τίποτα στην Γιαγιά.

Ο παιδο- Βιαστής και αιμομίκτης, είχε εγκαταλήψει την Οικογένεια και είχε φύγει σε άλλη χώρα από τις 15 Αυγούστου και η μητέρα έστειλε διακοπές την Κόρη για να διαδίδει  ότι η Κόρη  έμεινε έγκυος στα τέλη Αυγούστου, ενώ ο πραγματικός Πατέρας είχε φύγει από τον Δεκαπενταύγουστο.

 Ο Πατέρας,  καταγόταν από την Γαλικία. Ο περιπλανόμενος Προπάππος του είχε φθάσει ως μετανάστης στην Τουρκοκρατούμενη Σαλανίκ και από εκεί εγκαταστάθηκε σε μια Πόλη της Πελοποννήσου με εβραϊκή συνοικία για εμπόριο.

 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γράφεις : "..... με τις διακοπές του κοριτσιού κοντά στην γιαγιά της τον Αύγουστο....". Αλλά το σωστό είναι ".... κοντά στην μητέρα της....". Έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Εμένα το σενάριο μου φαίνεται βάσιμο και έκανα πάσα το σύνδεσμο του συντρόφου Χατζάρα σε συντρόφισσα, (σταλινίστρια τρομάρα της) το βγήκε "τραβηγμένο".
Καλά, της λέω, αν έλεγε λαμακίες ο σύντροφος δε θα του έπαιρναν και τα σώβρακα;
Κάνουν πως δεν ακούν μπας και γλυτώσουν το DNA.