20/11/22

Κρουασάν Μαραθώνος τεσσάρων αστέρων.


Κρουασάν Μαραθώνος τεσσάρων αστέρων. Οι δίσκοι με τα Κρουασάν της Φιλίας είναι έτοιμοι. «Όποιος κάνει το μοιραίο λάθος «να έρθει» θα βρει μπροστά του τα νέα Κρουασάν  νέο Μαραθώνος» είπε ο Τελετάρχης της υποδοχής. Φλώρος . Όνομα και πράγμα.   

Η Φαλακρή Πορτογαλέζα, έδωσε νέα διάσταση στον Πόλεμο με την Ρωσία «Αν η ρωσική εισβολή ήταν επιτυχής, τι θα εμπόδιζε τον πρόεδρο Ερντογάν να τη μιμηθεί;»  «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στο αναθεωρητικό αφήγημα να επικρατήσει και να γίνει κυρίαρχο», υπογράμμισε ο φαλακρός με το Κιπά.

Επομένως τα τετελεσμένα στην Κύπρο είναι τετελεσμένα. Και η εβραϊκή κατοχή των Παλαιστινιακών εδαφών. Και η Νατοϊκή κατοχή στο Κόσοσβο. Και δεν επιτρέπουμε το αναθεωρητικό αφήγημα για την Προδοτική Συμφωνία  των Πρεσπών.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1941. 18 Απριλίου .Η Μεγάλη Παρασκευή του ελληνικού Κράτους και του Ελληνικού Λαού Η Δολοφονία του Κορυζή από το Ιωάννη Διάκο

Τα δήθεν ρεπορτάζ των εφημερίδων δεν ανεφεραν την αυτοκτονία αλλά αιφνίδιο θάνατο. Το κείμνεο της Καθημερινής μάλιστα ανέφερε τον "θά...