20/11/22

Πάνω από 200.000 οι απώλειες των ΟΥΚΟΝΑΤΟϊκών. 100.000 οι Νεκροί.


 Τα στρατεύματα της Ουκρανίας υφίστανται τεράστιες απώλειες. Σε μερικές επιχειρήσεις η αναλογία των απωλειών φτάνει και το 10%. 

 O πρώην σύμβουλος του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ συνταγματάρχης ΜακΓκρέγκορ ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις οι συνολικές απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ανέρχονται σε περισσότερους από 100.000 χιλιάδες νεκρούς και σε 100.000 τραυματίες. «Οι μεγάλης κλίμακας απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό δείχνουν ότι δεν κερδίζουν» και «μετά βίας στέκονται στα πόδια τους», δήλωσε ο πρώην συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ. «Από τις 24 Φεβρουαρίου ακούμε από δυτικούς ηγέτες να λένε «η Ουκρανία θα κερδίσει! Κοιτάξτε το χάρτη! Δεν κερδίζουν. Έχασαν περισσότερους από 100.000 νεκρούς και 100.000 τραυματίες. Μια τεράστια ποσότητα εξοπλισμού χάθηκε, καταστράφηκε, κλάπηκε. Μόλις που στέκονται στα πόδια τους. Δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν. Περιμένουν να υποστούν το τελικό συντριπτικό πλήγμα που θα τους καταστρέψει», είπε ο ΜακΓκρέγκορ.

ΝΤΟΝΕΤΣΚ, 20 Νοεμβρίου .Τα ουκρανικά στρατεύματα έχασαν περισσότερους από 60 στρατιώτες ανθρώπους, τρία άρματα μάχης T-72M1, δύο πυροβόλα, δύο Ντρόουν και οκτώ αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με Λαϊκή Πολιτοφυλακή.

ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έχασαν 55 στρατιώτες στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ. «Κατά τη διάρκεια ενεργών επιθετικών ενεργειών των μονάδων της Λαϊκής Πολιτοφυλακής του LPR, ο εχθρός υπέστη βαριές απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό. Έως και 55 μέλη του προσωπικού σκοτώθηκαν, ένα τανκ, τρία τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, δύο κομμάτια πυροβολικού και 17 μονάδες ειδικού εξοπλισμού αυτοκινήτων», ανάφερε η ανακοίνωση

«Παρέχουμε σήμερα στην Ουκρανία νέα αντιαεροπορική άμυνα, περιλαμβανομένων αντιαεροπορικών όπλων, ραντάρ και εξοπλισμού κατά των drones και αυξάνουμε  την ανθρωπιστική υποστήριξη για τον ψυχρό, δύσκολο χειμώνα μπροστά μας», τόνισε ο Ινδός Σούνακ στον Ζελένσκι.

Ο χαγγανοιουδαίος Ζελένσκι ευχαρίστησε τον Σούνακ για την υποστήριξή του και έγραψε στο Twitter: «Με φίλους σαν εσάς δίπλα μας, είμαστε σίγουροι για τη νίκη μας. Και τα δύο έθνη μας ξέρουν τι σημαίνει να υπερασπίζεσαι την ελευθερία».

Ο επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας Αντρέι Γέρμακ εξέφρασε την πεποίθηση ότι τα ουκρανικά στρατεύματα θα προσπαθήσουν να προελάσουν στην Κριμαία. 
 «Είμαι βέβαιος ότι η εκστρατεία για την επιστροφή της Κριμαίας θα πραγματοποιηθεί», ανέφερε ο Γέρμακ στο Politico.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και κλάμα ο διεθνής σατανισμός, λέμε!

Ανώνυμος είπε...

Ο σκοτεινός αποκρυφιστικός κόσμος πίσω από την Ουκρανία
Μια ανάλυση που πρέπει να διαβάσει κάθε νοήμων άνθρωπος.
https://www.veteranstoday.com/2022/11/17/the-dark-occult-world-behind-ukraine/

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...