ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

6/1/23

Τα Φωτα του 1945. Οι Αγγλοι πήραν πίσω την Εκεχειρία που προσέφεραν στο ΚΚΕ αλλά εγγυήθηκαν την ατομική ασφάλεια των Κομμουνιστών

 Το ενημερωτικό φυλλάδιο της Ιντέλιζενς Σέρβις που εξέδιδαν στην Αθήνα οι πράκτορες Κόκκας και Μητσοτάκης που βρίκονταν στην υπηρεσία του Μπάλφουρ δημοσίευσε στις 6 Ιανουαρίου τους κανόνες εμπλοκής του Κράτους Δικαίου που υπέγραψε κατ εντολήν της Αυτοκρατορίας ο Περικλής Ράλλης.


Στο χωριό Στεφάνι, που ως το 1927 ονομάζονταν Κρώρα, των Δερβενοχωρίων στις βόρειες πλαγιές της Πάρνηθας στο νομό Βοιωτίας, όπου ο Σκόμπυ δεν μπορούσε να εξασφαλίσει την νομιμότητα δολοφονήθηκε, μετά από φρικτά βασανιστήρια από την ΟΠΛΑ,  ο στρατηγός Γεώργιος Μπάκος, που είχε απαχθεί από τις φυλακές Αβέρωφ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οἱ Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου καί 700.000 κατασχέσεις Ἑλληνικῶν σπιτιῶν, εἶναι τά ἑπόμενα στήν λίστα τοῦ Ἀντινατιβιστή Κούλη καί τοῦ διαδόχου του καί ἐκλεκτοῦ τῶν Στοῶν, Δένδια.

Ὁ «Ἡγεμών» ἐδήλωσε: Στίς 21 Μαΐου 2023,  θά ἔχουμε, ΕΚΛΟΓΕΣ! Ὁ «κυρίαρχος» λαός θά κληθεῖ νά ἐκλέξει τούς ἑπόμενους σωτῆρες του. Τά τελευταῖ...