3/1/23

Στο Κοσσυφοπέδιο ζήτησαν να εξεταστούν επτά και βρέθηκε ένας θετικός. Στην Σκιπερία (Αλβανία) εξετάστηκαν 33 και βρέθηκε ένας θετικός. Στην δυο χώρες δεν πέθανε κανείς από ΚΟΒΙΝΤ χθες. Το ίδιο και στη Βουλγαρία και το Μαυροβούνιο. Στην Βουλγαρία Πήγαν να εμβολιαστούν μονάχα δυο.

Ο στρατιώτης  ΚΟΒΙΝΤ19 στα Δυτικά Βαλκάνια, και τη Βουλγαρία

 Στο Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι, στις περιοχές υπό τον υγειονομικό έλεγχο της Πρίστινα, τις τελευταίες 24 ώρες ζήτησαν να κάνουν τεστ 7 άτομα και βρέθηκε ένα κρούσμα. Θετικότητα 14.3 .Δεν ανακοινώθηκε  νέος  θάνατος ασθενούς, που πέραν πάσης αμφιβολίας θα ήταν αποτέλεσμα  λοίμωξης από τον στρατιώτη ΚΟΒΙΝΤ19 . Τα θύματα στο Κόσσοβο παραμένουν 3.202. Στα νοσοκομεία δεν νοσηλεύεται  κανείς ασθενής με ΚΟΒΙΝΤ

Στη Σερβία,  τις τελευταίες 24 ώρες αναφέρθηκε o θάνατος πέντε ασθενών μετά από επίθεση του στρατιώτη ΚΟΒΙΝΤ19. ‎Από την έναρξη της επιδημίας, έχουν αποβιώσει 17.531 ασθενείς ως αποτέλεσμα της λοίμωξης . ‎Η θνησιμότητα  διαμορφώνεται σε 0,716 % .Από το σύνολο των 5.947 τεστ που έγιναν , επιβεβαιώθηκαν 767 νέα κρούσματα .H θετικότητα των τεστ της Δευτέρας  ήταν 12,89%. Στα νοσοκομεία ΚΟΒΙΝΤ νοσηλεύονται  σήμερα το πρωί 246 ασθενείς. Οι 20 είναι  διασωληνωμένοι. Χθες ήταν 16.

 Στη Βουλγαρία, χθες   έγιναν μόνο 1242 τεστ, από τα οποία μόνο τα 74  απέβησαν θετικά. Τα 28  από τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην Σόφια και τα περίχωρα της. Η Θετικότητα των τεστ της Δευτέρας  ήταν 5.96% / Από τα  νέα κρούσματα το  41%  ήσαν πλήρως εμβολιασμένα άτομα. Τα 11 από τα νέα κρούσματα, (14,86%) χρειάστηκαν εισαγωγή   σε νοσοκομείο.  Ο συνολικός αριθμός των ασθενών που ενοσηλεύοντο σήμερα το πρωί ήσαν 368  . Στις ΜΕΘ σήμερα  βρισκόντουσαν 34  ασθενείς. Τα ενεργά κρούσματα σήμερα  είναι 3872. Τις τελευταίες 24 ώρες αποθεραπεύτηκαν 39 ασθενείς και δεν  πέθαναν ΚΑΝΕΙΣ. Ο αριθμός των θυμάτων από την αρχή της Πανδημίας είναι  38.108. Χθες εμβολιάστηκαν με την ενισχυτική δόση μόνον 2  άτομα.

Στο Μαυροβούνιο , και πάλι δεν αναφέρθηκε   νέος θάνατος ασθενούς, λόγω  του ΚΟΒΙΝΤ. Από τα 137 τεστ που έγιναν, εντοπίστηκαν 7 νέα κρούσματα. Τα 4 εντοπίστηκαν στο Νίκσιτς,  2 στην Ποντγκόριτσα, και  ένα στην Πλέβλια . Θετικότητα 5,1%.  Αποθεραπεύθηκαν και άλλοι 15 ασθενείς.   Τα ενεργά κρούσματα  σήμερα είναι 276.

Στη Shqipëria ,Σκιπερία, (aka Αλβανία), οι  τρείς ασθενείς στην Κλινική Λοιμωδών στα Τίρανα έγιναν πέντε. (αύξηση 166%). Τα ενεργά κρούσματα είναι σήμερα το πρωί 173. Το προηγούμενο  24ωρο καταγράφηκε ένα νέο κρούσμα 25 νέα κρούσματα από τους 33 που προσήλθαν για να εξεταστούν. Η θετικότητα των τεστ της Δευτέρας  ήταν 3,03%.  Ούτε χθες   αναφέρθηκε  νέος  θάνατος από τα πυρά του  στρατιώτη ΚΟΒΙΝΤ19. Τα θύματα παραμένουν στα 3.596. Oι Αναρρώσεις νίκησαν και χθες τις Λοιμώξεις  με  σκορ  12--1.

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ...ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Η ΑΛΛΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ

Η Ρωσία κάνει εκθεση στη Μόσχα με τα Νατοϊκά λάφυρα

Το Γερμανικά τανκ "Λεοπάρντ και τα αμεριακνικά Αμπραμ μεταφερονται στην Μόσχα  για την έκθεση κατεστραμμένου εξοπλισμού της Συμμαχίας ,...