1/1/23

Το Πάνε για ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Υγειονομικής Ασφάλειας της ΕΕ που συζητήθηκε η κατάσταση στα κράτη μέλη, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προέτρεψε τα κράτη μέλη να συντονίσουν τα εθνικά μέτρα λόγω της Covid-19 στην Κίνα.

 Πριν από τη συνεδρίαση που συγκάλεσε η Επιτροπή, ο εκπρόσωπος Daniel Ferri επεσήμανε ότι οι περιορισμοί έχουν αρθεί, αλλά ότι, «υπάρχει ο μηχανισμός που μπορεί να ενεργοποιηθεί για να επιβληθούν περιορισμοί εάν καταστεί απαραίτητοο

Σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), μια νέα μετάλλαξη της «όμικρον» εξαπλώνεται γρήγορα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα δεδομένα δείχνουν ότι το στέλεχος γνωστό ως XBB.1.5 αντιπροσωπεύει περίπου το 41% των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων COVID-19 σε εθνικό επίπεδο. «Προβλέπουμε ότι αυτή θα είναι η κυρίαρχη παραλλαγή στη βορειοανατολική περιοχή της χώρας και θα αυξηθεί σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ», δήλωσε στο CBS News η Δρ Μπάρμπαρα Μαχόν, διευθύντρια του CDC για την COVID-19 και άλλους αναπνευστικούς ιούς. Ωστόσο, παρά την ταχεία εξάπλωσή του, υπάρχουν λίγες ενδείξεις ακόμη ότι το XBB.1.5 προκαλεί πιο σοβαρή ασθένεια ή ενέχει μεγαλύτερο κίνδυνο για όσους έχουν μολυνθεί σε σύγκριση με προηγούμενα στελέχη, πρόσθεσε η Μαχόν. Το CDC σημείωσε ότι η μετάλλαξη έχει αποκτήσει σημαντική δυναμική την τελευταία εβδομάδα. Πριν από επτά ημέρες, το νέο στέλεχος αντιπροσώπευε το 21% της νόσου. Αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα μέσα Νοεμβρίου και τώρα έχει ξεπεράσει τις ματαλλάξεις BQ.1 και BQ.1.1, οι οποίες επικράτησαν στην Αμερική το φθινόπωρο. Το CDC ανέφερε ότι το XBB.1.5, συγγενής του στελέχους XBB, καταγράφεται κυρίως στις βορειοανατολικές ΗΠΑ. Περισσότερο από το 70% των περιπτώσεων covid-19 που έχουν αναφερθεί στη Νέα Υόρκη και το Μέιν κατηγοριοποιούνται τώρα ως XBB.1.5. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η παραλλαγή XBB.1.5 θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου. Σύμφωνα με τον Andrew Pekosh, ιολόγο στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, το XBB.1.5 φαίνεται να αποφεύγει πολύ την ανοσία επειδή έχει μια πρόσθετη μετάλλαξη που την αναγκάζει να συνδέεται καλύτερα με τα κύτταρα. «Αυτό το στέλεχος μπορεί να συνδεθεί έντονα με τα κύτταρα για να μπει πιο αποτελεσματικά μέσα και αυτό θα μπορούσε να το βοηθήσει να μολύνει τους ανθρώπους λίγο πιο αποτελεσματικά», δήλωσε ο Pekosh στο CNBC. Οι γιατροί προτρέπουν τους Αμερικανούς να είναι προσεκτικοί καθώς ο αριθμός των νοσηλειών covid-19 έχει αυξηθεί στις ΗΠΑ τις τελευταίες εβδομάδες, αφού η χώρα μόλις γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου, ο αριθμός των νοσηλειών στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 3,6%. Ωστόσο, ο αριθμός των νοσηλειών με COVID-19 δεν αναμένεται να φτάσει στα επίπεδα του περασμένου χειμώνα. 

Σαν Σήμερα πριν ένα χρόνο ΜΟΝΟ το Δελτίο των 11 ενημέρωσε το Ελληνικό Κοινό  για την υπόθεση του ΚΟΒΙΝΤ στην Ανταρτική

TO εμβολιο του Μητσοτακένκσι  και ΚΑΡΤΕΛ δεν προστατεύει αλλά προκαλεί την ΠΑΝΔΗΜΙΑ. 
Οι εμβολιασμένοι νοσούν λόγω του εμβολίου και μεταδίδουν τον ιό ο ένας στον άλλον. 
Τα κρούσματα στον Βελγικό σταθμό στην Ανταρτική αποτελούν την πλήρη απόδειξη.

 

‎ Ξέσπασμα ΚΟΒΙΝΤ μεταξύ πλήρως «εμβολιασμένων» ερευνητών της Ανταρκτικής... μίλια μακριά από τον πολιτισμό και τους 
Ανεμβολίαστους!‎
 Η καθημερινή εφημερίδα των Βρυξελλών «Le Soir» , (η ΒΡΑΔΥΝΗ), αποκάλυψε ότι 17 από τους 25 ερευνητές στον βελγικό Πολικό Σ
ταθμό «Πριγκίπισσα Ελισάβετ» στην Ανταρτική έχουν προσβληθεί από τον Covid-19. ‎ 
Όλα τα άτομα στον Σταθμό πριν την μετάβαση τους στην Ανταρτική ακολουθησαν πλήρως το Πρωτόκολλο. 
Εμβολιάστηκαν με τις δυο δόσεις και μετά την Ολοκλήρωση του εμβολιασμού, έφρασαν στην Νότια Αφρική όπου έκαναν τεστ PCR 
και εφ όσον ήταν αρνητικό μπήκαν σε καραντίνα 10 ημερών μετά 
τη λήξη της οποίας έκαναν και νέο PCR και επιβιβάστηκαν για την ανταρτική μετά το δεύτερο αρνητικό τεστ.
 Σε όλο αυτό το διάστημα δεν ήρθαν σε επαφή με ανεμβολίαστο.
 
TO εμβόλιο του ΚΑΡΤΕΛ δεν προστατεύει αλλά προκαλεί την
 ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Οι εμβολιασμένοι νοσούν λόγω του εμβολίου και 
μεταδίδουν τον ιό ο ένας στον άλλον. 
Τα κρούσματα στον Βελγικό σταθμό στην Ανταρτική αποτελούν την 
πλήρη απόδειξη.

Οι εμβολιασμένοι Ερευνητές πριν αναχωρήσουν για το σταθμό στην Ανταρκτική, έκαναν τεστ PCR στο Βέλγιο δύο ώρες πριν πετάξουν για τη Νότια Αφρική. 
Στο Κέιπ Τάουν, μπήκαν σε καραντίνα για 10 ημέρες και έκαναν 
ξανά ένα άλλο τεστ PCR. ‎
Πριν αναχωρήσουν για την Ανταρκτική, χρειάστηκε το τελικό τεστ
 που έγινε πέντε ημέρες μετά το δεύτερο.. ‎

 Ακόμη και μετά από αυτές τις πολλαπλές εξετάσεις, ένα άτομο 
βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό επτά ημέρες μετά την άφιξή του στο σταθμό. ‎ 
Καθώς το άτομο τέθηκε σε απομόνωση, δύο άλλοι είχαν μολυνθεί από τον ιό

Ακόμα όμως  και μετά την αποχώρηση αυτών των τριών 
από το σταθμό, ο ιός συνέχισε να εξαπλώνεται. Φαίνεται να είναι η παραλλαγή Όμικρον. 
‎ ‎Ο σταθμός δεν επιτρέπει νέες αφίξεις προς το παρόν.

ΥΓ, Είναι προφανές ότι οι εμβολιασμένοι ερευνητές στην Ανταρτική που κώλυσαν τον ΚΟΒΙΝΤ άκουγαν μουσική και δεν έπλεναν τα  χέρια τους.

ΥΓ. Υπάρχουν και καταγγελίες στις Τατιάνας ότι ο ένας από αυτούς έβαζε  και το δάχτυλο στη μύτη του.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έρχεται και η παραλλαγή πα-πά-ρια-2023 που θα πλήξει τη συλλογική Δύση σκληρά. Αναμένονται σκληρά μέτρα λοκντάουν με εφαρμοστό στραπόν σε 24ώρη βάση.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...