9/1/23

Θερίζουν τα πολλά οφέλη. Θάνατοι Παντού. Στην Κάλπη θα καταδικάσουμε τους υπευθύνους


 

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινότητα του χωριού Λάλα, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, μετά τον αιφνίδιο θάνατο πλήρως ασφαλούς 15χρονου μαθητή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , τα αδέρφια του  πήγαν να τον ξυπνήσουν για το σχολείο και τον βρήκαν νεκρό, στο κρεβάτι του.


Σήμερα το πρωί, στο κέντρο της Λαμίας, οι οικείοι του 51χρονου γιατρού Γιώργου Στραματόπουλου, έχοντας ανησυχήσει που δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους, πήγαν στο σπίτι του και έχοντας ειδοποιήσει κλειδαρά και την αστυνομία, μπήκαν και τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του!


ΥΓ. Ποιος θα μας ενημερώσει υπεύθυνα αν ο οικογενειακός  παιδίατρος συνέστησε στους γονείς του 6ετούς καρδιοπαθούς παιδιού που πέθανε από ανακοπή, τον εμβολιασμό του,  για να το προστατεύσουν από τον ΚΟΒΙΝΤ;


4 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ είπε...

πεθανε ξαφνικα χθες Κυριακη ο πολυ καλος στρατιωτικος ιατρος χειρουργος ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΙΝΙΑΛΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ είπε...

o στρατιωτικος γιατρος χειρουργος ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΙΝΙΑΛΙΔΗΣ εφυγε απο τη ζωη ξαφνικα χθες Κυριακη.

Ανώνυμος είπε...

Το Υπουργείο Υγείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, η οποία αποτελεί το 32% του πληθυσμού της Αυστραλίας, δημοσιοποιεί πλήρη στοιχεία για νοσηλείες-θανάτους από COVID19.
Το 100% στα νοσοκομεία ή στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι, όπως και σχεδόν όλοι οι νεκροί.

Στοιχεία - πηγές
https://twitter.com/NikosNoulezas/status/1611782076658814978?s=20&t=FOUe3zjcatvbSTwMV3sFeQ

Ανώνυμος είπε...

Και αφού ήταν πολύ καλός γιατρός δεν κατάλαβε τι είδους εμβόλιο ήταν αυτό που έκανε; Αντί να μάς λέτε ποιος πέθανε κάθε φορά, φωνάξτε στους εισαγγελείς τα παράπονα σας που δεν βρέθηκε ούτε ένας μέχρι σήμερα να κυνηγήσει τους μητσοτακενσκι διότι φοβούνται μην απολυθούν από το δικαστικό σώμα και χάσουν τον μισθό τους.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...