13/1/23

Η Τεκνοθεσία των Καπουτσίδι , Πατέλι και Κοκλώ περνάει μέσω της υπόθεσης της Ρούλας

 

 


Το τηλε-σήριαλ με τη Ρούλα «που σκότωσε τα παιδιά της» συνδέεται άμεσα με την «μητρότητα» του ΕΘΝΙΚΟΥ Καπουτζίδι.

 Για να γίνει «μητέρα» ο κάθε ΠΦ-ΟΥΣΤΗΣ που διάβαζε παραμύθια στα παιδάκια που τα αγαπά , ο Μητσοτακένσκι,πρέπει να καταδικάσει μια πραγματική Μάνα σαν δολοφόνο των παιδιών της.

Το μήνυμα είναι απλό.

Η φυσική Μάνα είναι μια  φόνισσα  σκότωσε τα παιδιά της ενώ το κάθε Καπουτζίδι που θα τα υιοθετήσει θα τα αγαπάει και θα τους διαβάζει παραμύθια.

4 σχόλια:

soulis είπε...

Eγω ειμαι με τον Κουγια και για εναν αλλο λογο.Οτι τα βαζει με τα τομαρια τους ιατροδικαστες.
Αυτος ο Καρακουκης και ο αλλος νομιζω ειναι που διαπιστωσαν οτι ο Ζακ ο "ακτιβιστης" δεν ειχε ιχνη ναρκωτικων στον οργανισμο του ενω ολη η Ελλαδα εβλεπε στην εικονα εναν μαστουρωμενο που παρεπαιε με τον πυροσβεστηρα στα χερια τρεκλιζοντας.Με αυτο το στοιχειο ουσιαστικα καταδικασαν τον φουκαρα τον κοσμηματοπωλη και τον αλλο σε 10 χρονια φυλακη οτι δηθεν προκαλεσαν θανασιμες σωματικες βλαβες στον ληστη ενω ξεκαθαρα επαθε καρδιακη προσβολη απο την ταχηκαρδια που του ειχαν προκαλεσει τα ναρκωτικα που επαιρνε.Μεγαλα καθαρματα καποιοι απο αυτους τους ιατροδικαστες που πρεπει να ειναι και κομμουνια.

Ανώνυμος είπε...

Ο εθνικός κίναιδος θέλει να γεννήσει κόντρα στην φύση και γεμάτος περηφάνια για το ορθό του. Καμία ανοχή! ρίξτε την προπαγάνδα τους στο κενό. Σηκώστε όλοι το ανάστημα σας! Απομονώστε τους όλους τους περιθωριακούς

Ανώνυμος είπε...

Ο Μέγας Στάλιν είχε λύσει εύκολα το ζήτημα: όλοι οι ανωμαλαραίοι στα γκούλαγκ να σαπίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς λυπούμαστε που ξοδέψαμε λεπτά από τη ζωή μας για να δούμε τα τηλεσκουπίδια του.

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...