ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

10/1/23

Eνα αυθεντικό κείμενο των συνεργατών της ΕΥΠ στο διαδίκτυο που αποκαλύπτει τον πολιτικό ρόλο των «ελεεινών εμπόρων του πατριωτισμού»!

 

Η μπατριωτική Σόφτ-πάουερ της ΜΟΣΑΝΤ , εργάζεται για την δεύτερη τετραετία των Μητσοτακένσκι από το Μεγάλο Ισραήλ.

 

«Ειναι μια περίοδο που βομβαρδιζόμαστε απο ποικιλουs αρουραιουs... Ψώνια, ψυχοπαθείs ,πλήθοs προβοκατόρων και ελεεινών εμπόρων του<< πατριωτισμού>>!...Μια τέτοια κατασταση εξαπατα και παραπλανά πολλούς απελπισμενουs που σαν τον πνιγμενο πιανονται απο τα μαλλιά τουs η τιs << αγωνιστικές >> μεταμφιέσειs οποιουδήποτε απατεώνα η προβοκάτορα! 

Αποτελεί, συνεπωs, ύψιστο πολιτικό καθήκον τέτοιοι θλιβεροί και άθλιοι τύποι να καταγγέλλονται και να αποκαλύπτεται ο πολιτικόs τουs ρολοs.»

Οι πράκτορες της ΕΥΠ και της ΜΟΣΑΝΤ που δουλεύουν για τους Μητσοτακένσκι έχουν "υψιστο πολιτικό καθήκον" να αποκαλύπτουν στον χαζό λαγό στιφάδο των πολιτικό ρόλο των  "ελεεινών εμπόρων του<< πατριωτισμού>>", αλλά, ο δικός τους πολιτικός ρόλος δεν ειναι ποτέ σαφής και ξεκάθαρος.

Οι πράκτορες της ΕΥΠ και της ΜΟΣΑΝΤ δεν έχουν καταγγείλει ποτέ, ως ελεεινούς εμπόρους του << πατριωτισμού>> , τους ΕΥΠ  και ΜΠΟΥΡΛΑ Friendly  Κατσαριδιάρη και BABIS  που θέλουν να κάνουν ΕΘΝΙΚΗ  ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  στην ΒΟΥΛΗ  στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ των ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΣΚΙ  και να τους πάνε μετα, το 2027, στην φυλακή.

😂😂😂😂😂

Οι ρουφιάνοι της κωλοοικογένειας και οι Κατσαριδιάρηδες δεν βρήκαν ούτε μια λέξη  για να αποκαλύψουν  την σκηνοθεσία του ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ  και ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΗ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΣΚΙ που πήγε στην Γαύδο για τα ΘΕΟΦΑΝΙΑ και για να βγει φωτογραφία κάτω από τα σημαιάκια.

Οι ρουφιάνοι , οι περιέργοι, οι Χρυσαυγητες, οι Κυπατζήδες, με μια λέξη οι Λούμπεν που κλωτσάνε καφάσια, δεν έχουν κανένα ρόλο στο μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα που καθημερινά αναπτύσσεται. 
 Δεν είναι καλοί Έλληνες και δεν είναι Φιλογενείς. Ειναι Ιδιοφελείς.

ΥΓ.  ΣΤΗΝ SOFT POWER ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΣΚΙ ΑΝHΚΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ ΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΟΠΗ ΑΦΟΔΕΥΣΕΩΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θαύμα θαύμα!
https://twitter.com/DimitriosGakis/status/1610540468248641536?cxt=HHwWgIDQpbuB5dksAAAA

Ανώνυμος είπε...

Αρχηγέ, ξάδερφε του Ελ-Αραμπί με την σβάστικα στο μπράτσο, σπάω καθημερινά ίσαμε 10 καφασο-τέλαρα. Κάνω για υπαρχηγός του νέου Ράιχ των γυφταραίων σκούρων χρυσαύγουλων; Α, ξέχασα: σλάβα ουκραΐνα!

Ανώνυμος είπε...

Και η πλακα ειναι πως στην Ουκρανια μπορει να τον εδεναν σε καμια κολωνα οπως κανουν με τους γιουφτους....

Οἱ Πρέσπες τοῦ Αἰγαίου καί 700.000 κατασχέσεις Ἑλληνικῶν σπιτιῶν, εἶναι τά ἑπόμενα στήν λίστα τοῦ Ἀντινατιβιστή Κούλη καί τοῦ διαδόχου του καί ἐκλεκτοῦ τῶν Στοῶν, Δένδια.

Ὁ «Ἡγεμών» ἐδήλωσε: Στίς 21 Μαΐου 2023,  θά ἔχουμε, ΕΚΛΟΓΕΣ! Ὁ «κυρίαρχος» λαός θά κληθεῖ νά ἐκλέξει τούς ἑπόμενους σωτῆρες του. Τά τελευταῖ...