8/3/23

Στις 8 Μαρτίου 1975, ο Κωνσταντίνος ο Κουφός «έκλεισε», τον Φάκελο για την Προδοσία της Κύπρου, στην οποία ενεχόταν και ο ίδιος και ο στρατός των συνεργατών της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου.

 Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, το Σάββατο 8 Μαρτίου 1975, με ομόφωνη απόφαση του Υπουργικού Συμβούλιου, ανέστειλε για "εθνικούς λόγους", τις ποινικές διώξεις για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι Προδότες, που παρέδωσαν την Κύπρο στον Αττίλα , και «έκλεισε», τον Φάκελο της Κύπρου. 
Η δικαιολογία του Καραμανλή, που τα έλεγε «ΟΛΑ», ήταν ότι, «οι διώξεις για τα εγκλήματα» , «δύνανται να διαταράξουν τις διεθνείς σχέσεις του Κράτους».
 Πίσω από τους προδότες , ήταν η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο και ο στρατός των εγχώριων συνεργατών τους που στηριξαν την ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .
Ο Ανδρέας που συμφώνησε  τότε «άνοιξε» δυο φορές τον ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ χωρίς όμως να βρει και να τιμωρήσει τους προδότες



Ένα "μονόστηλο" που δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρτίου 1975.

 Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, με οδηγίες προς την υπάκουη αλλά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ «τυφλή», έκλεισε το θεμα ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ και της ΑΠΙΣΤΙΑΣ όσων την κατέβαλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...