8/3/23

Η Μαφία του Μπουρλα συνεχίζει την καταδίωξη όσων τους αντστάθηκαν

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Βόλου.αποφάσισε την αφαίρεση διά βίου της άδειας άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος από γιατρό, τον οποίο κατήγγειλαν  ως «ανεμβολιαστή».

 Η απόφαση του Πειθαρχικού του  Ιατρικού Συλλόγου ήταν ομόφωνη και είναι η πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, σε όλους τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας, που αφαιρείται για πάντα η άδεια από γιατρό να ασκεί τα καθήκοντά του, σε μία υπόθεση που απασχολούσε το συνδικαλιστικό όργανο των γιατρών της Μαγνησίας από τον Δεκέμβριο του 2021.

 Η ποινή είναι εφέσιμη, ενώ δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

 Ο συγκεκριμένος γιατρός, ελεγχόταν από το Πειθαρχικό του Ιατρικού Συλλόγου Βόλου για τις αντιεπιστημονικές απόψεις του σχετικά με την πανδημία της covid-19 και τον εμβολιασμό, επειδή χορηγούσε, σύμφωνα με τους καταγγέλοντες, κοκτέιλ αντιβιοτικών, και βιταμινών και ασπιρινών και επειδή προέτρεπε τους ασθενείς να αρνηθούν νοσηλεία τους σε νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, στον Ιατρικό Σύλλογο Βόλου είχαν γίνει και άλλες καταγγελίες για τις μεθόδους του γιατρού γι αυτό και η απόφαση για την αφαίρεση της άδειας άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος ήταν ομόφωνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ