9/3/23

Τα Ηνωμένα Εμιράτα της Αμερικής και η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνουν πραξικόπημα στην Γεωργία

 


Oι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισαν στην περίπτωση της Γεωργίας, να οργανώσουν αντισυνταγματικό πραξικόπημα, δήλωσε στις 9 Μαρτίου στο κανάλι Telegram ο γερουσιαστής Αντρέι Κλίσας, και σημείωσε ότι η Γεωργία προσπάθησε να καταλάβει τι συμβαίνει με την ξένη χρηματοδότηση στο έδαφός της προς πολλές μη κυβερνητικές οργανώσεις και αμέσως το κοινοβούλιο στην Τιφλίδα περικυκλώθηκε  από συμμορίες οπαλισμένες με βόμβες μολότοφ. 

Ο Κλίσας  υπενθύμισε πώς οι ΗΠΑ και η ΕΕ καλούν τις αρχές άλλων κρατών να «συμπεριφέρονται συγκρατημένα», αλλά η επιδεικτική «αυτοσυγκράτηση» της αμερικανικής αστυνομίας κατά τη διάρκεια της εισβολής διαδηλωτών στο Καπιτώλιο, φάνηκε όταν ένας από τους διαδηλωτές δέχθηκε απλώς μια σφαίρα στο μέτωπο.

Ο γερουσιαστής τόνισε ότι «Η εξουσία μπορεί να αλλάξει στη Γεωργία στις εκλογές και όχι ως αποτέλεσμα αιματηρών πολύχρωμών επαναστάσεων που πληρώνονται από ξένες κυβερνήσεις»,

Οι διαδηλώσεις στη Τυφλίδα  ξεκίνησαν στις 7 Μαρτίου λόγω του γεγονότος ότι το κοινοβούλιο της χώρας με πλειοψηφία ψήφων ενέκρινε σε πρώτη ανάγνωση το νομοσχέδιο «Για τη διαφάνεια της ξένης επιρροής», που προβλέπει τη δημιουργία μητρώου μη κυβερνητικών οργανώσεων και μέσων ενημέρωσης που λαμβάνουν ξένη χρηματοδότηση.

2 σχόλια:

soulis είπε...

Σπυρο μιας και αναφερει και την "εξεγερση" στο Καπιτωλιο δεν ξερω εαν εισες τι χαμος εχει γινει στις ΗΠΑ με το ξεβρακωμα εβραιων και Δγμοκρατικων απο τον Τακερ Καρλσον σχετικα με αυτο το θεμα.
Αυτος απεκτησε με αδεα του Μακαρθυ προσβαση σε δεκαδες ωρες βιντεο απο τις καμερες που υπηρχαν σε ΚΑΘΕ ΑΙΘΟΥΣΑ του Καπιτωλιου.Βλεπουμε ετσι τον περιβοητο σαμανο να ξεναγειται κυριολεκτικα απο τους αστυνομικους!!!!!!!!!!!! της ασφαλειας να του ανοιγουν κλειδωμενα δωματια κλπ και αυτος να περιδιαβαινει με μια σημαια στα χερια απολυτα ειρηνικα και ηρεμα.Η Πελοζι τα οργανωσε ολα σε συννενοηση με την ασφαλειια να τους παρασυρουν τους μεσηλικες να μπουν και μετα με το χαος που προκαλεσαν διαφοροι βαλτοι agitators να πουν οτι εγινε προσπαθεια ανατροπης της Δημοκρατιας.
Το ιδιο εκαναν δυστυχως και στην Βραζιλια οπου κι εκει παρεσυραν αυτους που δικαιολογημενα διαδηλωναν για ημερες για την νοθεια να μπουν σε κυβερητικα κτιρια γυναικες με παιδια γεροι κλπ ωστε να δωσουν την ευκαιρια στον δικτατορα δικαστη Μοραες και τον Λουλα να εξαπολυσει κανονικο διωγμο των οπαδων του Μπολσοναρο

Στέφανος Ξ. είπε...

Αυτό που λέει το νομοσχέδιο και είναι απόλυτα λογικό είναι ότι όποια μη κυβερνητική οργάνωση δέχεται άνω του 20% του ετήσιου προϋπολογισμού χρηματοδότησης η οργάνωση τίθεται εκτός λειτουργίας υπενθυμίζω ότι παρόμοιος είναι ο νόμος της Ρωσικής ομοσπονδίας , και κατόπιν της απόπειρας πραξικοπήματος ο Λευκορωσικός νόμος. Η Κίνα πληροφορείται διαρκώς από τις αρχές των παραπάνω χωρών για τις παρακρατικές πρακτικές και στρατηγικές ανατροπής σ' ένα σκιώδη πόλεμο εκτός εκλεγμένης πολιτικής κέντρων. Αυτή θα ήταν και η λύση στην Ελλάδα , αλλά το δίκτυο είναι πολύ απλωμένο και διαχυμένο.Όσον αφορά τις παραπάνω χώρες θα πούνε οι Δυτικοί ότι είναι "μη δημοκρατικές" , είναι τόσο "δημοκρατικές" όσο είναι και οι δυτικές κοινωνίες , το απόδειξαν επί Covid , το αποδεικνύουν καθημερινά τα δελτία ειδήσεων.Τέλος θα ήθελα να πω ότι ο πρόεδρος της χώρας πήρε την απόφαση να ξεσηκωθούν κόντρα στην εκλεγμένη κυβέρνηση που νομοθετεί, ο Πρόεδρος της χώρας είναι ο πρώην πρεσβευτής της Γαλλίας στην Γεωργία, Γαλλογεωργιανός που προτάθηκε για πρόεδρος. Πιθανόν στην Ελλαδική πολιτεία να δούμε και ελληνοαμερικάνο πρόεδρο-πρωθυπουργό κατ'εντολή έξωθεν.