11/3/23

Επιπλέον, ο Prigozhin επέδειξε τις πρώην οχυρωμένες περιοχές των εχθρικών στρατευμάτων, από όπου ασκήθηκε ο έλεγχος του βορειοανατολικού τμήματος της πόλης. Όπως σημείωσε ο ιδρυτής της PMC, είναι πλέον σημαντικό να καλυφθούν οι πλευρές των ρωσικών δυνάμεων. Νωρίτερα, ο Πριγκόζιν δήλωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προετοιμάζουν αντεπίθεση στην περιοχή του Αρτεμόβσκ. Τόνισε ότι αυτό είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός και ήδη λαμβάνονται όλα τα δυνατά μέτρα για να μην συμβεί αυτό.


 

Οι μονάδες των «Βάγκνερ» απέκοψαν τον τελευταίο μεγάλο δρόμο ανεφοδιασμού των στρατευμάτων του καθεστώτος του Κιέβου στο στο Αρτεμόβσκ .

Σημειώνεται επίσης ότι σε αρκετά σημεία οι «μουσικοί» πλησίασαν την εθνική οδό, γεγονός που του επιτρέπει να κάνουν χρήση όλμων και πολυβόλων. 

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, μια επικίνδυνη κατάσταση για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αναπτύσσεται στο βορρά, καθώς οι «Βάγκνερ» επεκτείνουν το βόρειο προγεφύρωμα  προς τα δυτικά,  και επιτίθενται στο χωριό Μπογκντάνοφκα ενώ προσπαθούν να παρακάμψουν το Χρόμοβο από τα ανατολικά.


Ο Πριγκόζιν είπε ότι ο Στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας βρίσκεται 1,2 χιλιόμετρα από το διοικητικό κέντρο του Αρτεμόφσκ. «Εδώ βλέπεται το πενταώροφο κτίριο, από όπου βγαίνει  καπνός.Είναι το κτίριο διοίκησης της Πόλης. Το διοικητικό κέντρο. Είναι 1 χιλιόμετρο και 200 μέτρα μακριά», είπε στο βίντεο. 

Επιπλέον, ο Πριγκόζιν  έδειξε τις πρώην οχυρωμένες θέσεις των εχθρικών στρατευμάτων, από όπου οι ΟΥΚΟΙ έλεγχαν  το βορειοανατολικό  τμήμα της πόλης.

Νωρίτερα, ο Πριγκόζιν δήλωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας προετοιμάζουν αντεπίθεση στην περιοχή του Αρτεμόβσκ και τόνισε ότι αυτό είναι ένα πολύ γνωστό γεγονός και ήδη λαμβάνονται όλα τα μέτρα για να μην συμβεί αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...