30/8/23

101 Χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Έτσι λύθηκε, δια της ταχείας Εκκενώσεως το «Ανατολικό». Αλλά έφταιγαν οι φαντάροι και όχι ο Βασιλιάς και οι στρατηγοί του Οι Προδότες που ειχαν μείνει από ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ βάφτισαν την Προδοσία "Ατύχημα" είχαν έτοιμο και το Εθνικόφρον σχέδιο, Η αιωνία Ελλάς ,Πάλι με χρόνια και καιρούς. Ότι χάθηκε δεν είναι ανεπανόρθωτο. Ο Βασιλιάς μας να είναι καλά. Η Στοά μας και η Αγγλία μας. Και ο Κεμάλ ήθελε να στρέψει την Ασία κατά της Ευρώπης

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΗΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ,  16 ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΟΤΟΥ Ο ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ,  ΜΑΖΙ ΜΕ 5000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ.
Η ΑΝΕΞΑΡΗΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ, ΌΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.
ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ 
Ο ΘΕΟΤΟΚΗΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ


Ο Φόβος των Προδοτών ήταν η Επανάστασις και το εκτελεστικό Απόσπασμα στο οποίο οδηγήθηκαν μόνο ο έξι. Ο αρχηγός της Σπείρας είχε την εγγύηση της Αγγλίας



Το διάγγελμα του Κωνσταντίνου  και η δίδυμη αρθρογραφία του βασιλόφρονος "Σκρίπ". Το Εσωτερικόν Μετωπο και ο  Εσωτερικός Εχθρός. (Των Άγγλων ;)




Το Ανατολικό Ζήτημα και οι Φαντάροι 
και ο τουρκικός Όχλος που δεν τήρησε την συμφωνία των Άγγλων με τον Κεμάλ για τους Χριστιανικούς Πληθυσμούς 
Για την σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας 
δεν έφταιγαν οι Προδότες, αλλά η αφέλεια της Ευρώπης και η Βαρβαρότητα.
Μασονικές αρλούμπες

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 


Ο έλλην Προδότης 
οι αφίξεις  και άλλων των ατμοπλοίων. Ηρθαν και πρόσφυγες.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: