22/8/23

Της πρεσβείας τα παιδιά

 


Γιατί ο κ. Ξυδάκης έκανε δήλωση περί του                κ. Μπελέρη και γιατί την πρόβαλλε η ΕΡΤ

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Ξυδάκης είπε χαρακτηριστικά: "Η Αθήνα και τα Τίρανα ξέρουν τον ρόλο του Μπελέρη. Δεν είναι ένας αθώος άνθρωπος, έχει ιστορία πολιτική και έχει ιστορία σκοτεινή. Θα έπρεπε να έχει καθαρίσει αυτή η ιστορία πολλούς μήνες πριν. Και να μην φτάσει να γίνει διπλωματικό αγκάθι στις όχι τόσο καλές σχέσεις Αθήνας και Τιράνων."

Ο κ. Μπελέρης όπως είπε και ο Χασισέμπορος κρατείται από το "ΣΠΑΚ". Το "ΣΠΑΚ" ειναι δημιούργημα της Αμερικανικής Πρεσβείας. Δηλαδή οι Αμεριακανοί κρατούν προφυλακισμένο τον κ. Μπελέρη.
Ο νέος υπουργός Εσωτερικών του χασισέμπορου Τάουλαντ Μπάλα που εντολή των Αμερικανών επιστρατευσε 7000 αστυνομκούς για να κατάσχει 27 κιλά χασίσι, ζήτησε βοήθεια από τον Επιτετραμένο των ΗΠΑ  Μάρτιν Μακ Ντάουελ στις 16 Αυγούστου διότι η πρεσβειρα Κιμ απουσιάζει.
Ο Υπουργός Εσωτερικών της Αλβανίας, ζήτησε βοήθεια στο πλαίσο της  συνεργασίας και της υποστήριξης ΗΠΑ-Αλβανίας στον τομέα του δικαίου . "Η συνεργασία με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου των ΗΠΑ είναι στρατηγικής σημασίας για εμάς", είπε ο Μπάλα. 
Και  4 ημέρες μετα ο κ. Ξυδάκης έκανε την δήλωση  που του ανέθεσε ο κος Τσουτσούνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...