22/8/23

Ημέρες Προδοσίας. Ο Κληρίδης αποδεχτηκε Ντε Φάκτο τα τετελεσμένα. Στις 22 Αυγούστου 1974 , την 30 ημέρα της μεταπολίτευσης, το Λονδίνο αποκάλυψε αυτό που δεν ανανφέρθηκε ποτέ σε κανένα ελληνικό έγγραφο. Ο εκτός Στόλος εμπόδισε τα ελληνικά Φάντομ να πάνε στην Κύπρο

Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΑΟΥΦ. 
ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΔΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ


 ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ  ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΙΣ  23 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974 

Για να καταλάβετε την είδηση των «Τάϊμς, πρέπει             να αφαιρέσουμε τα μυθολογικά στοιχεία. 

Τα «Φάντομ» δεν απογειώθηκαν και κανένα δεν κάηκε. 

Η κατάσταση στη βάση του αεροδρόμιου του Ηρακλείου μας είναι γνωστή με τα όσα συνέβησαν  κατά την επιχείρηση «Νίκη» με την απαγόρευση της απογείωσης μετά την 24.00 της 21ης Ιουλίου. 

Στις 23 Ιουλίου, οι «Πατριώτες» στασίασαν κατά των Προδοτών, όπως στασίασαν και στην Σούδα. Το ρεπορτάζ  των "Τάϊμς" συνέδεε τα γεγονότα της Σούδας και της εισβολής στις Νατοϊκές αποθήκες οπλισμού με τα γεγονότα του Ηρακλείου. Και μάλλον έτσι ηταν.

Οι «Προδότες» όμως,ενημέρωσαν για τον «Κίνδυνο» άμεσης εμπλοκής, των πράκτορα Παπανικολάου που ενημέρωσε τους Αμερικανούς, που έστειλαν τα σήματα με τον Νατοϊκό κώδικα ,  για να πείσουν τους «άφρονες» ότι και αν σήκωναν τα αεροπλάνα θα τους κατέρριπτε ο 6ος Στόλος.
Αυτή είναι η Αλήθεια. 

Οι Πούστηδες Άγγλοι, με την δήθεν αποκάλυψη ενός ανύπαρκτου μάρτυρα, ήθελαν να πουν ότι για το ιουδαικό-αγγλικό σχέδιο που εφάρμοσε ο Κίσινγκερ ελλείψει Προέδρου, έφταιγαν οι Αμερικανοί😂😂😂😂


Και η  θρυλική ΚΥΠ  βρήκε τους κρυμμένους ΕΣΑτζήδες του Ιωαννίδη που απειλούσαν τον Καραμναλή

Δεν υπάρχουν σχόλια: