20/8/23

Οι Ρώσοι κατέλαβαν τη Σινκόβα κοντά στο Κουπιάνσκ. Περίπου 800 μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξαλείφθηκαν σε μια μέρα


 

Η Σινκόβα καταλήφθηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η πρόοδος στο μέτωπο του Κουπιάνσκ συνεχίζεται. Αποκρούσητκαν 23 επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προς τέσσερις κατευθύνσεις. 
- Στο μετωπο  της Ζαπορίζιε,  οι απώλειες του εχθρού ανήλθαν σε 135 στρατιώτες. Πολύς ξένος εξοπλισμός εξαλείφθηκε: Αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα πολωνικής κατασκευής, το σύστημα πυροβολικού M777 που κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ, τα οβιδοβόλα FH-70 και M119 που κατασκευάστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και  ραντάρ AN / TPQ-50 που κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ.

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ ανακοίνωσε ότι στο μετωπο του Ορεχόβσκι  στην περιοχή της Χαπορίζιε , καταγράφεταιμεγάλη συσσώρευση ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού εξοπλισμού των χωρών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. 
 «Παρόλα αυτά, οι μαχητές μας ανταπεξέρχονται σε όλα τα καθήκοντα. Παρατηρούμε στα πλάνα που παρέχονται από το μέτωπο τον κατεστραμμένο δυτικό εξοπλισμό.» είπε ο Καντίροφ  που σημείωσε οτι ο ρωσικός στρατός αποκρούει τις επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

 - Στο μετωπο του Ντόνετσκ, οι απώλειες ανήλθαν σε πάνω από 280 στρατιώτες που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν, οι αποθήκες πυρομαχικών πεδίου καταστράφηκαν. 
- Στην κατεύθυνση του Νότιου Ντονέτσκ, διεξάγονται βαριές μάχες στις περιοχές Σταρομαγιόσκι και Ουροζάϊνε . Περισσότεροι από 130 Ουκρανοί  σκοτώθηκαν.
 - Στο μετωπο  του  Κουπιάνσκ, καταγράφηκαν απώλειες εχθρού  έως 60 στρατιώτες .
Έως και 70 Ουκρανοί σκοτώθηκαν στο μετωπο του Κράσνι Λήμαν  . Έως και 30 μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην κατεύθυνση Χερσώνος.

 Συνολικα περίπου 800 μαχητές εξαλείφθηκαν σε μια μέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Ουδέν αξιοσημείωτο από το Μέτωπο.

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΝΤΙΒΕΝΙΖΕΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ . θΑΥΜΑ ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΟΛΕΜΟ, ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ...