30/8/23

Η Ιερά Τρυπίς που Ενώνει. Οι «δεξιές» εφημερίδες «πούλησαν την πρώτη σελίδα τους για την προβολή του νέου ΠΦ υποψήφιου. Φωνάζουν για να μας πούν πόσο σημαντικό ειναι. Κάποια μεγάλη δύναμη τον σπρώχνει από Κάτω, Σαν τον Μπούρλα

Η υποψηφιότητα  για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σ από τον Στέφανο Κασσελάκη, καθιστώντας τον τον πέμπτο υποψήφιο στην κούρσα  προς τις κομματικές εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου. 
"Ο Κασσελάκης είναι ένας 35χρονος επιχειρηματίας που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε αντίθεση με τους αντιπάλους του που είναι γνωστοί στην ελληνική πολιτική σκηνή, είναι ένα νέο όνομα και πολλοί στην Ελλάδα σχολιάζουν ότι είναι μια έκπληξη στην κούρσα για την προεδρία του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης" εγραψαν οι...ξένοι ανταποκριτές
 Μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κασσελάκης μίλησε  για τη ζωή του, για το σύντροφό του, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει γκέι ατζέντα, αλλά ανθρώπινη ατζέντα», Τόνισε ότι γνωρίζει ότι δεν έχει κομματική εμπειρία, αλλά η εμπειρία του είναι στην εργασία και την κοινωνική ζωή και η υποψηφιότητά του είναι «από την κοινωνία, για την κοινωνία». 
-Η υποψηφιότητά μου είναι ριζοσπαστική, όπως και η ζωή μου. Πάμε μαζί. Με σχέδιο. Το ελληνικό όνειρο δεν έχει χαθεί. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε η ώρα να ξαναγεννηθούμε. Ήρθε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναβγεί νικητής. Ήρθε η ώρα για τη σύγχρονη αριστερά να δράσει. Είναι καιρός να κάνουμε περήφανο κάθε πολίτη, είπε ο κ. Κασσελάκης 

“Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι”, έχει πει ο Στέφανος Κασσελάκης μεταξύ άλλων σε βίντεό του, ενώ στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου είχε βρεθεί καλεσμένος, σημείωσε: 
 “Η σχέση μου με τον Tyler, είναι μία υγιής σχέση. Είμαστε μαζί 4 χρόνια. Μου είπε “αν είναι να περνάς δύο μήνες στην Ελλάδα, να τρέχεις και να με αφήνεις μόνο μου εδώ πέρα, τουλάχιστον αν τύχει θέμα ΛΟΑΤΚΙ, θα μιλήσεις”.

6 σχόλια:

Μαικ είπε...Κρίμα,τόσο όμορφος άνδρας να μην τον χαίρεται μια γυναίκα,αλλά ο Τάιλερ!

Πάντως άμα μιλούσε γερμανικά,θα ήταν τέλειος Γερμαναράς!

Ανώνυμος είπε...

μόνο 2 μήνες θα έρχεται;;; θα πιπώνει μαύρους και θα απογοητεύσει τον σύντροφό του, η πυκνότητα μαύρων στην Ελλάδα είναι μεγαλύτερη από τις ΗΠΑ ακόμη και στον νότο, όλη η Ελλάς ένα γκέτο...

Άγγελος είπε...

Θα πρότεινα από εδώ και εμπρός , όταν αναφερόμαστε στον (στην) Κασελάκη να τον προσφωνούμε ως Ψαροκασελάκη ή Ψαροκασέλα.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο λες να είναι λαγός της Κούλας; Για νατου χτίσει τωρα ο Γκρινμπεργκ ποσο ματσο, πολλα βαρης, δερβισόμαγκας και καραμπουζουκλής είναι η τρελλοκουλάρα. Φυσικά οι γεννημένοι λαλάκες δεξιοί θα το φάνε και θα συσπειρωθούν "για να μη βγεί γκέη πρωθυπουργός" και ταραχτεί η ελληναράδικη ψυχή τους. Στο εντωμεταξύ ο φρέντυ του ξεχειλώνει τη ροδέλα, αλλά δε τρέχει κάστανο.

Ανώνυμος είπε...

Κορυφαίος e-πουστψήφιος! Μετά την πουστιά που έκαναν στο μακεδονικό, το κάναν λάστιχο οι συμπλεγματικοί και πλέον θέλουν και την αντίστοιχη εκπροσώπηση.

Ανώνυμος είπε...

Ο φρεντυ του φραγκα;