8/4/11

Κριτική άνευ λόγου και άνευ αιτίας ,λόγω κεκτημένης ταχύτητας

Ο στρατηγός ε.α Δ. Αλευρομάγειρος ξεχώρισε για τον ηρωισμό που επέδειξε εις την Κύπρο το 1974, και δεν έλαβε κανένα μετάλλιο για τις ιστορικές γνώσεις του. Προσφάτως , μου ασκεί κριτική για αυτά που γνωρίζω και εκείνος αγνοεί. Ο «άγιος Μακρυγιάννης», που μας τον αγιογράφησε η ξένη κατοχή ήταν ένας ρουφιάνος των δολοφόνων του Καποδίστρια. Ρουφιάνος μέχρι που πέθανε. Για τον λόγο αυτό έκαναν τον «πραματευτή-τοκογλύφο», και στρατηγό. Ο στρατηγός ε.α Δ. Αλευρομάγειρος , ας περιοριστεί σε αυτά που γνωρίζει, αλλιώς κινδυνεύει να εξελιχθεί σε «παπαγάλο» του καθεστώτος. Ο «άγιος Μακρυγιάννης» των «αριστερών» ήταν προδότης, όπως και ο Μιαούλης τους. Οι προδότες προβάλλουν τους Εφιάλτες ως πρότυπα Ελλήνων. Και ο καλός στρατηγός τους πίστεψε. Δεν είναι ο πρώτος ούτε και ο μόνος. Εδώ 3000000 νεοέλληνες πίστεψαν τον παπαΕβραίου, και 500000 πιστεύουν ότι το ΚΚΕ ΑΕ είναι αριστερό κόμμα. Σπύρος Χατζάρας

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι είναι. Καιροσκόπος ήταν. Άλλη μια "απάτη" στην οποία ήταν πρωταγωνιστής ήταν το δήθεν λαικό κίνημα της 3ης Σεπτεμβρίου όπου αποκτήσαμε Σύνταγμα. Στην πραγματικότητα δεν υπήρξε κανένα λαικό κίνημα και επειδή δεν είχε μαζευτεί ψυχή έξω απο τη Βουλή, έβγαλαν απο τις φυλακές του βαρυποινίτες να φωνάζουν. Επίσης τμήματα του στρατού με ξιφολόγχες έσπρωχναν τους περαστικούς προς την Πλατεία Συντάγματος. Αυτά τα αναφέρουν στα απομνημονεύματα τους οι πρωταγωνιστες και καιρός είναι να σταματήσουμε να αναπαράγουμε παραμύθια.

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, 8 Απριλίου 20111

1.ΛΑΘΡΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΤΡΙΤΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ !


ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ;

ΔΕΙΤΕ: Μέρα μεσημέρι στην 3η Σεπτεμβρίου το «ψάρεμα» των πελατών

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/blog-post_9913.html


2.http://xawatch.blogspot.com/2011/04/o-o-hellenicrevenge.html

Πέρασαν οι μέρες και τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν στον Ελληνικό Στρατό.
Φυσικά προς το χειρότερο. Διότι ο Φράγκος ήταν πράγματι έτοιμος.
Ανακοινώνεται μείωση της στελεχικής δύναμης στον στρατό κατά χιλιάδες, με μη ανανέωση των συμβάσεων των ΕΠΟΠ. Έκλεισαν επίσης 7 ιστορικά κέντρα εκπαίδευσης.
Στις παρελάσεις έχουμε περικοπές, δεν εμφανίζονται άρματα μάχης λόγω "οικονομικής κρίσης".
Στον Εβρο, ξαφνικά από εκεί που ελάχιστοι λαθρομετανάστες έμπαιναν από εκεί στην Ελλάδα, οι λαθρομετανάστες πλέον εισβάλλουν κατά χιλιάδες, και μα΄λιστα καταρρίπτουν το ρεκόρ εισόδου λαθρομεταναστών ανά μήνα για όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. "Να τους αφήνετε να περνάνε" είναι οι εντολές που έχουν δεχθεί οι σκοποί στον Έβρο και μάλιστα τους είπαν όταν περνάνε λαθρομετανάστες μέχρι να σκύβουν και να κρύβονται για να μην προκαλούν!

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσατε κ. Χατζάρα να αποδείξετε κάπως, έστω και λίγο, την αρνητική τοποθέτησή σας, σχετικά με τον στρατηγό Μακρυγιάννη;
Ενοχλήθηκα αφάνταστα με τους κ.κ. Βερέμηδες. Να ενοχληθώ και μαζί σας; Δεν θα το ήθελα. Εκτός και αποστομόσετε τους ιστορικούς μας με επιχειρήματα και όχι με αποφάσεις σας!
γ.κ.

Ανώνυμος είπε...

γιατί κ. Χατζάρα δεν δημοσίευσες το σχόλιό μου σχετικά με τον Μακρυγιάννη;
Νομίζω πως ήμουν ευγενικός.
όχι;
γ.κ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΕΥΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΣΚΟΤΑΔΙ ! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ! ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑΛΕΙ...ΒΕΒΑΙΑ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ,...ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΣΥΤΑΜΑΤΗΤΑ....ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΩ ΓΟΥΙΚΙ ΠΙΝΤΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ!!! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ;ALBANE ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ...

ΟΓΑ : ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΣΕ...' 'ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ'' (Αλμπανηδες!!)

Η Διοίκηση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων φαίνεται ότι, επιτέλους, αποφάσισε -έστω και πολύ αργά – να δώσει τέρμα στο σοβαρότατο θέμα των Βορειοηπειρωτών… «μαϊμού», συνταξιούχων του Οργανισμού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μεγάλος αριθμός Αλβανών πολιτών, με...

τη βοήθεια επίορκων οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης -και ασφαλώς με το αζημίωτο (!)- «βαφτίστηκαν» Βορειοηπειρώτες και εδώ και πολλά χρόνια συνταξιοδοτούνται από τον ΟΓΑ!
Ναι, από τις ασφαλιστικές εισφορές των Ελλήνων αγροτών! «Χαίρε βάθος αμέτρητον», λένε οι γνωρίζοντες, λόγω υπηρεσιακής θέσης, στον Οργανισμό!

http://fimotro.blogspot.com/2011/04/blog-post_1283.html

Ανώνυμος είπε...

http://egersis2.blogspot.com/2011/04/blog-post_09.html

Ανώνυμος είπε...

Μ.Tρεμόπουλος-Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων!


Σύμφωνα με το ΚΑΝΑΛΙ 5 της FYROM
Απρίλιος 8, 2011. Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει ο σκοπιανός δημοσιογράφος παρουσιάζοντας τον..
Μιχάλη Τρεμόπουλο (σ.σ. ένταξη χωρίς,φυσικά, καμία αλλαγή στη γλώσσα, στην ονομασία της χώρας κλπ)

Σε συνέντευξή του μάλιστα, βρισκόμενος στα Σκόπια, στο αδελφό κόμμα των Σκοπίων DOM, (το οποίο υποστηρίζει την ένταξη των Σκοπίων ως ‘Μακεδονία’ στην Ευρωπαϊκή ‘Ενωση και τίθεται κατά οποιαδήποτε άλλης ονομασίας και γλώσσας εκτός της ‘μακεδονικής’) ο Μιχάλης Τρεμόπουλος έδωσε συνέντευξη στο σκοπιανό Κανάλ 5 υποστηρίζοντας τη θέση του κόμματος του , των Πρασίνων, όπως είπε, υπέρ της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ.

Πρόκειται , σημειώνει το σκοπιανό κανάλι, για τον πρώτο άνθρωπο στην Ελλάδα του Πράσινου Κόμματος, ο οποίος σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις έχει πραγματικές πιθανότητες να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο, υποστήριξε, μάλιστα, προς το Κανάλ 5, ότι, τίθεται υπέρ της αυτοδιάθεσης των λαών, της ονομασίας αυτών όπως επιθυμούν και στις σχέσεις καλής γειτονίας , στοιχεία τα οποία αποτελούν τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες κινείται το ελληνικό Κόμμα των Πρασίνων.

Ο Τρεμόπουλος χαρακτήρισε την σημερινή εποχή του Γιώργου Παπανδρέου, ως πολύ καλή από ότι του Κώστα Καραμανλή σε σχέση με το σκοπιανό ζήτημα.

Υποστήριξε, επίσης, ότι η λύση μεταξύ των χωρών πρέπει να δοθεί σύμφωνα με τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.
--
Τίτλος: «Интервју со Тремопулос»
Канал 5 Телевизија, 8 Απρ. 11, 14:51
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&eventId=73601


Πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο

http://www.echedoros-a.gr/2011/04/5.html

Ανώνυμος είπε...

ΖΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14,ΜΑΣ ΔΗΜΕΥΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΣΧΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ,ΔΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ,ΕΝΩ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ ΦΙΝΛΑΝΔΟΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΤΑΧΕΩΣ...

ΑΙΓΑΙΟ: Ξεκινούν οι τελικές συζητήσεις για όλα...

Ξεκινά στην Αθήνα ο 50ος κύκλος των διερευνητικών επαφών ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα που άρχισαν και συνεχίζονται από το 2002. Οι επαφές είχαν σχεδόν παγώσει μετά το 2004 και ξεκίνησαν το 2008 επί Ν.Μπακογιάννη πάλι. Στις επαφές αυτές οι διπλωμάτες και πολιτικοί που συμμετέχουν συζητούν για τις απαιτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Θράκη. Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών ο 50ος γύρος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στα θέματα του Αιγαίου.

Οι επαφές ξεκινούν την Δευτέρα. Μέχρι στγιμής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει διαψεύσει το περιεχόμενο του τηλεγραφήματος της αμερικανικής πρεσβείας σύμφωνα με το οποίο δεχόταν να συζητήσει το σύνολο των τουρκικών απαιτήσεων εκτός από την παραχώρηση εδαφών.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το σύνολο των λοιπών θεμάτων εθνικής κυριαρχίας που βάσει των πληροφοριών των Αμερικανών δεχόταν να συζητήσει ο Γ.Παπανδρέου όπως ο εναέριος χώρος, τα χωρικά ύδατα, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές κλπ είναι η απόρροια και το "κέρδος" από την κατοχή των εδαφών του Αιγαίου.

Ητοι:

• την διεκδίκηση υφαλοκρηπίδας αγνοώντας το αντίστοιχο δικαίωμα των νησιών,
• την απεμπόληση από ελληνικής πλευράς του δικαιώματος επέκτασης της χωρικής θάλασσας, ενώ δεν αναγνωρίζει το τμήμα του ελληνικού εναέριου χώρου μεταξύ έξι και δέκα μιλίων,
• την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε νησίδες του Αιγαίου,
• τον έλεγχο του συνόλου του εναέριου χώρου του Αιγαίου ανατολικά του 25ου Μεσυμβρινού,
• την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών,
• τον αφοπλισμό των αεροσκαφών στο Αιγαίο διατηρώντας το πλεονέκτημα της εγγύτητας από τα ελληνικά νησιά. Παράλληλα αρνείται την υποβολή σχεδίου πτήσεων στο FIR,
• τον περιορισμό πλόων και πτήσεων ελληνικών πολεμικών στο ανατολικό Αιγαίο

Αυτά δέχεται ο πρωθυπουργός να συζητήσει, συν την από κοινού διαχείριση των πλουτοπαραγωγικών πηγών, σύμφωνα πάντα με τους Αμερικανούς. Επίσης, δέχεται την ξεχωριστή διαπραγμάτευση για την υφαλοκρηπίδα του Αιγαίoυ και της Ανατολικής Μεσογείου, σύμφωνα πάντα με την άποψη του πρεσβευτή των ΗΠΑ και τις πληροφορίες που είχε.

Μάλιστα σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Αμερικανού πρεσβευτή Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ζητούσε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις εντός το πολύ 18 μηνών! Ούτε σε αυτά έχει απαντήσει ο λαλίστατος κυβερνητικός εκρπόσωπος.

Μετά τον 42ο κύκλο τον Ιούλιο του 2009, ο 43ος έγινε τον Μάιο του 2010, και μετά με μια επιτάχυνση έγιναν άλλοι πέντε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει από την αρχή να μην γίνονται ανακοινώσεις στην κοινή γνώμη σχετικά με την πορεία των επαφών. Αν αυτό δεν λέγεται μυστική διπλωματία πως λέγεται; Και μυστική διπλωματία σε μία υπόθεση όπου ο ένας διεκδικεί και ο άλλος εκλιπαρεί...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task
=view&id=18967&Itemid=139

Ανώνυμος είπε...

ΖΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14,ΜΑΣ ΔΗΜΕΥΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΣΧΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ,ΔΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ,ΕΝΩ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ ΦΙΝΛΑΝΔΟΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΤΑΧΕΩΣ...

ΑΙΓΑΙΟ: Ξεκινούν οι τελικές συζητήσεις για όλα...

Ξεκινά στην Αθήνα ο 50ος κύκλος των διερευνητικών επαφών ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα που άρχισαν και συνεχίζονται από το 2002. Οι επαφές είχαν σχεδόν παγώσει μετά το 2004 και ξεκίνησαν το 2008 επί Ν.Μπακογιάννη πάλι. Στις επαφές αυτές οι διπλωμάτες και πολιτικοί που συμμετέχουν συζητούν για τις απαιτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Θράκη. Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών ο 50ος γύρος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στα θέματα του Αιγαίου.

Οι επαφές ξεκινούν την Δευτέρα. Μέχρι στγιμής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει διαψεύσει το περιεχόμενο του τηλεγραφήματος της αμερικανικής πρεσβείας σύμφωνα με το οποίο δεχόταν να συζητήσει το σύνολο των τουρκικών απαιτήσεων εκτός από την παραχώρηση εδαφών.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το σύνολο των λοιπών θεμάτων εθνικής κυριαρχίας που βάσει των πληροφοριών των Αμερικανών δεχόταν να συζητήσει ο Γ.Παπανδρέου όπως ο εναέριος χώρος, τα χωρικά ύδατα, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές κλπ είναι η απόρροια και το "κέρδος" από την κατοχή των εδαφών του Αιγαίου.

Ητοι:

• την διεκδίκηση υφαλοκρηπίδας αγνοώντας το αντίστοιχο δικαίωμα των νησιών,
• την απεμπόληση από ελληνικής πλευράς του δικαιώματος επέκτασης της χωρικής θάλασσας, ενώ δεν αναγνωρίζει το τμήμα του ελληνικού εναέριου χώρου μεταξύ έξι και δέκα μιλίων,
• την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε νησίδες του Αιγαίου,
• τον έλεγχο του συνόλου του εναέριου χώρου του Αιγαίου ανατολικά του 25ου Μεσυμβρινού,
• την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών,
• τον αφοπλισμό των αεροσκαφών στο Αιγαίο διατηρώντας το πλεονέκτημα της εγγύτητας από τα ελληνικά νησιά. Παράλληλα αρνείται την υποβολή σχεδίου πτήσεων στο FIR,
• τον περιορισμό πλόων και πτήσεων ελληνικών πολεμικών στο ανατολικό Αιγαίο

Αυτά δέχεται ο πρωθυπουργός να συζητήσει, συν την από κοινού διαχείριση των πλουτοπαραγωγικών πηγών, σύμφωνα πάντα με τους Αμερικανούς. Επίσης, δέχεται την ξεχωριστή διαπραγμάτευση για την υφαλοκρηπίδα του Αιγαίoυ και της Ανατολικής Μεσογείου, σύμφωνα πάντα με την άποψη του πρεσβευτή των ΗΠΑ και τις πληροφορίες που είχε.

Μάλιστα σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Αμερικανού πρεσβευτή Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ζητούσε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις εντός το πολύ 18 μηνών! Ούτε σε αυτά έχει απαντήσει ο λαλίστατος κυβερνητικός εκρπόσωπος.

Μετά τον 42ο κύκλο τον Ιούλιο του 2009, ο 43ος έγινε τον Μάιο του 2010, και μετά με μια επιτάχυνση έγιναν άλλοι πέντε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει από την αρχή να μην γίνονται ανακοινώσεις στην κοινή γνώμη σχετικά με την πορεία των επαφών. Αν αυτό δεν λέγεται μυστική διπλωματία πως λέγεται; Και μυστική διπλωματία σε μία υπόθεση όπου ο ένας διεκδικεί και ο άλλος εκλιπαρεί...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task
=view&id=18967&Itemid=139

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 4000000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ? ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ......

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...