14/4/11

Δυο ακόμα αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων

Η ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν έναν 50χρονο στην αυτοκτονία. Ο αυτόχειρας βρέθηκε το μεσημέρι απαγχονισμένος από ιμάντα παραθύρου στο σπίτι του στη Νίκαια, στην οδό Κομνηνών, όπου διέμενε μόνος του. Ο άτυχος 50χρονος είχε αφήσει σημείωμα που έλεγε ότι προβαίνει σε αυτή την πράξη καθώς δεν αντέχει άλλο τη ζωή του λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της ανεργίας. Στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, σήμερα το πρωί, βρέθηκε από τη σύζυγό του, απαγχονισμένος , ένας 51χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος δραστηριοποιούταν στο χώρο των επιχειρήσεων. Ο 51χρονος, έδωσε τέλος στη ζωή του με αυτοσχέδιο βρόγχο που είχε περάσει στον λαιμό του και σκοινί που είχε δέσει σε σιδερένιο δοκάρι.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή απευθύνετε μόνο σε αυτούς που θέλουν να αυτοκτονήσουν .
Η προσπάθεια σας πηγαίνει χαμένη και πηγαίνετε τσάμπα και χωρίς δημοσιότητα και χωρίς να προσφέρετε τίποτα στην Ελλάδα .
Εάν όμως πάρετε ένα όπλο και εκτελέσετε , κλέφτες και απατεώνες δημοσίου χρήματος , βουλευτές ,υπουργούς πρωθυπουργούς ,πολιτικούς κ.λ .π. η πηγαίνετε ζωσμένοι με εκρηκτικά στη βουλή , σε υπουργία πολιτικά γραφεία , σπίτια πολιτικών , κλεφτών και απατεώνων και ανατιναχτείτε και καθαρίσετε κανέναν από δαύτους .
Τότε όλοι οι Έλληνες θα σας ευγνωμονούν και θα σας έχουν σαν ήρωες στην καρδία τους .

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ .

Η προσπάθεια σας πηγαίνει χαμένη και πηγαίνετε τσάμπα και χωρίς δημοσιότητα και χωρίς να προσφέρετε τίποτα στην Ελλάδα .
Εάν όμως πάρετε ένα όπλο και εκτελέσετε , κλέφτες και απατεώνες δημοσίου χρήματος , βουλευτές υπουργούς πρωθυπουργούς ,πολιτικούς κ. λ .π. και μετά να αυτοκτονήσετε ή πηγαίνετε ζωσμένοι με εκρηκτικά στη βουλή , σε υπουργία πολιτικά γραφεία , σπίτια πολιτικών , κλεφτών και απατεώνων κ.λ,π . και ανατιναχτείτε μαζί τους .
Τότε θα ανακριθείτε ήρωες από όλους τους Έλληνες και η θυσία σας δεν θα πάει χαμένη και θα υπάρχει αποτέλεσμα για τους Έλληνες και την Ελλάδα .

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...