17/4/11

Εκλογές εδώ και τώρα

Οδικός Χάρτης για να φάνε τις λαϊκές αποταμιεύσεις και να καταστρέψουν την μεσαία τάξη


Οι μεγάλοι απατεώνες λένε ψέματα και όταν μιλάνε για «αλήθεια».
« Η αλήθεια δεν κρύβεται. Κανένας πλέον δεν μπορεί και δεν θέλει να την κρύψει. Και πρώτοι εμείς», είπε ο Παπανδρέου στους βουλευτές του, για να κρύψει για μια ακόμα φορά την αλήθεια. Στόχος του «οδικού χάρτη», δεν είναι μόνο οι μισθοί και οι συντάξεις, ούτε η εθνική περιουσία που θα βάλουν στο χέρι για ένα κομμάτι ψωμί, τα πράσινα λαμόγια. Βασικός στόχος είναι τα 176 δίς ευρώ των λαϊκών αποταμιεύσεων που θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας τον Ιούνιο, μόλις η ΕΚΤ, σταματήσει την παροχή ρευστότητας στο χρεοκοπημένο ντόπιο Τραπεζικό Καρτέλ.


Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχουν καμιά λαϊκή εντολή να ψηφίσουν το
Νέο «κυβερνητικό» πρόγραμμα, πρέπει να αποφασίσουν αν θα γίνουν το όχημα για να κλείσουν ο Τζέφρυ, ο Νίκ, ο Αντυ η μάνα τους και ο Θείος Σόρος, τα συμβόλαια τους.


Το νέο «πρόγραμμα» δεν έχει δικαίωμα να το ψηφίσει η πράσινη Χούντα.
Μόνο ο κυρίαρχος ΛΑΟΣ.


Επομένως.Εκλογές εδώ και τώρα.


Σπύρος Χατζάρας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσθετική πινελιά, λόγω ιδιότητας άλλωστε , στο λεκτικό αυτό σκίτσο :

ΚΑΘΑΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.



1.Την φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά δίπλα στο λατρεμένο λαμόγιο της Μακεδονίας. Με ύφος από την δεκαετία του 60 (για τους ψήφους τα κάνω όλα, μέχρι και παιδιά...) δίπλα στο άλλο ύφος "η επίθεση ήταν άδικη...γιατί;...". Αρκετά πειστικό γαι κάφρους όμως εμείς τον λατρέψαμε με το ύφος Μουσσολίνι όλα αυτά τα χρόνια...το δικό μας γιατί;

2.Την άρον άρον χορήγηση αδείας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στο μέγα φιλάνθρωπο και παραγωγό καρκίνου στην Δυτική Αττική. Δεν προλαβαίνω και κλείνω υποχρεώσεις. Ο άλλος , τα φρουτάκια. Και το μαντρόσκυλό του ο Θοδωρής, φαφούτης σε μακρινό πλάνο.


3.Την προσπάθεια της Αννούλας και άλλων να μην συμπεριληφθούν στο ικρίωμα concept Τσάμπα κόπος.


4.Την κα Μανωλίδου να κοιτά αυστηρά και επιτιμητικά τον Μπουμπούκο της - ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ - σε μία αυθόρμητη παρεμβολή του. Από τις λίγες αυθεντικά - και όχι γελοίες - σέξυ στιγμές της.


5.Τον φιλόδοξο δεκανέα που θα ήθελε να πιεί καφέ στην Κόκκινη Μηλιά (ακόμα θέλει;...) και που ονει-ρεύεται Νύχτες Κρυστάλλων και Αντίσταση. Πάντα πιστός στο δόγμα "Απευθύνομαι σε Κάφρους". Πάντα γοητευμένοι με την κούπα με τον κέλτικο σταυρό (και όχι μόνο...) με την οποία εμφανιζόταν να πίνει κάποιο Άρειο ρόφημα ασφαλώς, στα κανάλια.


7.Τον Τράγκα στις Κάννες , και τον Κώνστα να κρύβεται σε μία τρύπα στο έδαφος σαν τον Σαντάμ. Ο δε Αβδηρίτης να κάνει λαϊκές μπίζνες με τους Κουρήδες, φορώντας τραγιάσκα καρό. Η Μακρή , όλο το Μεγκα , ο ΑΝΤ1 κτλ...να πλακώνονται μεταξύ τους έξω από τα κάγκελα κάποιας πρεσβείας , ενώ από την ταράτσα της αναχωρεί το τελευταίο ελικόπτερο με δύο άνδρες να κρατάνε σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου. "Δεν θα σε αφήνα ποτέ πίσω αγάπη μου..."

6.Την Ντόρα Μπακογιάννη να τηλεφωνεί από το γραφείο του Κοκκίνου Φασουλή , κάπου στο εξωτερικό λέγοντας "τελευταία προσφορά μέχρι τον Αλμυρό εκτός από τα οικόπεδα των Μεσογειακών. Δεν πέφτω άλλο. Μπαίνω μέσα..."


ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

10.Ένα έρημο , χειμωνιάτικο , Ελληνικό Τοπίο.

Νεκρό από τα Πάντα.



(ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ......η οποία είναι ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ...άλλωστε))

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.

11. Τον Σπύρο Χατζάρα να ζητά με πάθος εκλογές και να προτρέπει τους Έλληνες να συμμετάσχουν σε αυτές , με ένα λογισμικό το οποίο ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ , ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ.Και το οποίο κανείς δεν ελέγχει , ούτε πριν ούτε μετά. Ο δεν ιδιοκτήτης , είναι αρκούντως τρομοκατημένος και υπάκουος.


"ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ.."

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ.

Κάτι ήξερε ο πατερούλης...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ .

Η προσπάθεια σας πηγαίνει χαμένη και πηγαίνετε τσάμπα και χωρίς δημοσιότητα και χωρίς να προσφέρετε τίποτα στην Ελλάδα .
Εάν όμως πάρετε ένα όπλο και εκτελέσετε , κλέφτες και απατεώνες δημοσίου χρήματος , βουλευτές υπουργούς πρωθυπουργούς ,πολιτικούς κ. λ .π. και μετά να αυτοκτονήσετε ή πηγαίνετε ζωσμένοι με εκρηκτικά στη βουλή , σε υπουργία πολιτικά γραφεία , σπίτια πολιτικών , κλεφτών και απατεώνων κ.λ,π . και ανατιναχτείτε μαζί τους .
Τότε θα ανακριθείτε ήρωες από όλους τους Έλληνες και η θυσία σας δεν θα πάει χαμένη και θα υπάρχει αποτέλεσμα για τους Έλληνες και την Ελλάδα .

Ανώνυμος είπε...

Το κράτος προσπαθεί να θάψει την αλήθεια διώκοντας τον Άρη Πουλιανό. Η απάντηση θα έρθει από το διαδίκτυο.

http://olympia.gr/2011/04/17/το-κράτος-προσπαθεί-να-θάψει-την-αλήθε/

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/blog-post_9597.html

Ανώνυμος είπε...

Το κράτος προσπαθεί να θάψει την αλήθεια διώκοντας τον Άρη Πουλιανό. Η απάντηση θα έρθει από το διαδίκτυο.

http://olympia.gr/2011/04/17/το-κράτος-προσπαθεί-να-θάψει-την-αλήθε/

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/blog-post_9597.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Η ΜΗ-ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Η ΑΠΟΧΗ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΑΡΣΟΚΩΜΟΔΙΕΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΖΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ , ΠΧ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.

..και των Ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

@ 08:07
PESTA TOYS RE XRYSOSTOME.
MA EINAI TOSO LOOSER OI M@L@KES

KAI MONO ENAS NA TO KANEI,EXEI ANATRAPEI H POLITIKH SAPILA DIOTI EINAI DEILOI.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...