28/4/11

Η Φαύλη πράσινη Χούντα εξακολουθεί να διογκώνει το «πράσινο» κράτος

|Ο δήθεν δραστικός περιορισμός του «σπάταλου και διεφθαρμένου κράτους» είναι κεντρικό επικοινωνιακό επιχείρημα του λάθρο- πρωθυπουργού. Η πράσινη Χούντα μάλιστα ανέθεσε σε ειδικά πράσινα λαμόγια την εκπόνηση «ειδικής μελέτης», έναντι 30 εκατ. ευρώ, για την καταγραφή 23.000 φορέων του Δημοσίου, ώστε να καταργηθούν και να συγχωνευτούν εκείνοι των οποίων η λειτουργία είτε δεν είναι απαραίτητη είτε δεν είναι ορθολογική . Στο πλαίσιο αυτό ψηφίστηκε και ο νόμος του υπουργείου Εσωτερικών «Κατάργηση και συγχώνευση υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων του δημόσιου τομέα».
Στο μεταξύ δημιούργησαν 41 νέους «φορείς», 386 νέες γενικές διευθύνσεις, 701 νέα συμβούλια, 1326 νέες αμειβόμενες επιτροπές και 8000 μόνιμες θέσεις για τον πράσινο στρατό.
Σπ.Χ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή επείγον για όλους τους Έλληνες
Χθες 28/4/2011 , μαζί με την απολογία του Τσοχατζόπουλου , στημένο το παιχνίδι στη βουλή , ψηφίστηκε η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα .
Έτσι τον Ιούλιο θα ψηφιστεί στη βουλή και χωρίς κανένα πρόβλημα κανονικά ο νομός για 50% μειωμένους μισθούς σε πρώτη φάση .
Όπως καταλαβαίνουν οι νοήμονες πολίτες όλο το παιχνίδι με την παραπομπή του Τσοχατζόπουλου παίχτηκε για να ψηφιστεί η τροπολογία για το νέο ενιαίο μισθολόγιο δημοσίου και ιδιωτικού τομέα , σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε το Δ.Ν.Τ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...