12/4/11

Έπεσαν έξω εκείνοι και μας έριξαν έξω όλους

Οι «καραγκιόζηδες», ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ να πληρώσουν τα λάθη τους


To αποτέλεσμα της συνταγής των ηλιθίων, αποπληθωρισμός με πληθωρισμό, έφερε το αποτέλεσμα που ήξερε και ο τελευταίος μαλάκας φοιτητής του LSE.
ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!!
Ο κρατικός προϋπολογισμός ΤΡΟΙΚΑΣ-ΠΑΣΟΚ 2011 , από το πρώτο τρίμηνο, εμφανίζει πρωτοφανή υστέρηση εσόδων, που κυμαίνεται από 1,4 έως 2 δισ. ευρώ, και επειδή δεν έχουν λεφτά δεν δίνουν τις επιχορηγήσεις προς τα υπουργεία και τους δημόσιους φορείς, δείχνοντας τάχα «συγκράτηση δαπανών».
Οι τόκοι στο πρώτο τρίμηνο ,αυξήθηκαν κατά 15,6% σε 3.234 εκατ. ευρώ. Από τις συνολικές δαπάνες του πρώτου τριμήνου που ήσαν 15.755 εκατ. ευρώ, το 21% είναι τόκοι.

Η αύξηση εσόδων με υπερφορολόγηση της κατανάλωσης σε συνθήκες ύφεσης, είναι αδύνατη. Η πολιτική αυτή στα σίγουρα φέρνει μείωση φορολογικών εσόδων και στάση πληρωμών. Τα καθαρά έσοδα του προϋπολογισμού στο πρώτο τρίμηνο του 2011, ανήλθαν σε 11.114 εκατ. ευρώ, ενώ ο στόχος για το πρώτο τρίμηνο ήταν η είσπραξη πο 12.494 εκατ. ευρώ. Τα έσοδα αντί αύξησης 8,5% που «προβλέπει» ο ετήσιος στόχος του προϋπολογισμού, εμφάνισαν όπως ήταν λογικά αναμενόμενο μείωση κατά 8,1% σε σύγκριση με πρώτο τρίμηνο του 2010 .Σε σύγκριση δε με τον ετήσιο στόχο του προϋπολογισμού για την αύξηση των εσόδων, η υστέρηση φτάνει ακριβώς σε 2 δισ. ευρώ.

Οι Καραγκιόζηδες, αποδίδουν την καχεξία των δημοσίων εσόδων, στη μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη ύφεση, κατά την περίοδο σύνταξης του Προϋπολογισμού, στα μειωμένα έσοδα από την έκτακτη εισφορά στις κερδοφόρες επιχειρήσεις κατά 44 εκατ. ευρώ και στις μειωμένες εισπράξεις από παρακράτηση φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων.
Δηλαδή μας κορόιδευαν μια φορά με τις προβλέψεις τους για μικρότερη ύφεση και τώρα λένε, ότι φταίει η κοροϊδία που μας έκαναν.Τους φταίνε δηλαδή τα ψέματα που μας έλεγαν.

Αφού δημιούργησαν την κρίση ιδού η «ευκαιρία».
«Μεταρρυθμίσεις-σοκ», που θα αιφνιδιάσουν «θετικά» τις «αγορές» απαιτεί ο διευθύνων τοκογλύφος της υπερχρεωμένης Eurobank που προτρέπει σε άμεση, «εθνική συστράτευση», τοκογλύφους, κλέφτες, φαύλους και κομματόσκυλα.

Σπύρος Χατζάρας



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιάστηκαν σε μπλόκο οι ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ κλέφτες του ΟΤΕ - ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!


Δεν πρόλαβαν να πάνε μακριά 2 Βούλγαροι που "χτύπησαν" τον ΟΤΕ στην Αταλάντη. Τα ξημερώματα της Κυριακής αφαίρεσαν από χώρο του ΟΤΕ 180 μέτρα καλώδια με διάφορες διατομές και χωρητικότητες.
Επίσης, 2 καμινέτα και μια μπαταρία υπηρεσιακού οχήματος. Οι δράστες κινούνταν στην διασταύρωση των οδών Αταλάντης – Κυπαρισσίου - Κυρτώνης, για κακή τους τύχη όμως έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών του Α.Τ. Αταλάντης. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους 2 Βούλγαρους 24 και 27 ετών. Μάλιστα σε βάρος του ενός εκκρεμούσε και μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σητείας. Τα κλοπιμαία παραδόθηκαν σε υπάλληλο του ΟΤΕ Αταλάντης

http://www.lamiastar.gr/

Ανώνυμος είπε...

http://www.metarithmisi.gr/el/readText.asp?textID=1451


το βαθυ σημιτικο (κυριολεκτικα) πασοκ του εθνομηδενισμου,του τραπεζιτισμου (banksterism)του αντεθνισμου και του νεομονεταρισμου.

ροζε,χρηματιστικο-σπεκουλαδορικο,αντεθνικο,
τυχοδιωκτικο στην προσεγγιση της ανακατανομης του διεθνους εμποριου και της παραγωγης,
εξεφρασε την μεταρρυθμιση της ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ ελιτ που δημιουργησε ηδη την δεκαετια του 80 και γιγαντωσε η λαιλαπα του νεομονεταρισμου στο διεθνες παρασιτικο (+χρηματ)εμποριο το 90.

Ο εκσυγχρονισμος του,δεν ηταν τιποτα αλλο παρα η επιθυμια αυτης της μεταπραττικης ελιτ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ που μεγαλοπιαστηκαν,να κανουν την οικονομικη εξουσια τους και πολιτικη σε βαρος τους εθνους και της επιβιωσης του, με περιεχομενο συμφωνο με τα σαθρα μονεταιστικα θεμελια που εχτισαν τα παρασιτικα τζακια του ροζε πασοκ.

Ο ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΣ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΕΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ,ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ,ΜΕΙΓΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ,ΑΥΘΑΔΕΙΑΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ ΑΕΡΙΤΖΙΔΩΝ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΩΝ (ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ,ΕΘΝΩΝ,
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ) ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΗΡΧΕΤΟ.

ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ...

ΤΟΝ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟ ΡΟΓΧΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΑΣΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ,ΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΑΕΡΙΤΖΙΔΩΝ ΚΑΙ ΓΚΑΝΣΤΕΡ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ,ΑΝΤΕΘΝΙΣΜΟΥ,ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΔΕΣ,ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΧΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.

Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΩΣ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ 80,ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΙΤΖΗ ΠΛΕΟΝ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΡΟΖΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ΟΜΩΣ ΕΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΓΟΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΧΗΡΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΝΑ ΓΕΝΝΟΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΥΤΗΣ...

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΟ ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΤΩΣΧΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

η ελλας δεν ανηκει στην ευρωπη

η ευρωπη ανηκει σε εμας στο λαο και στην ελλαδα

Ανώνυμος είπε...

Χθες που λέτε είδα ένα όνειρο.

Ήταν λέει σε έναν λόφο , καμένο , μαυρισμένο , ένα Δράκος. Υπήρχε καταχνιά, σκιές παντού και δύσκολα μπορούσες να ξεχωρίσεις αν ήταν μέρα ή νύχτα, αυγή ή δειλινό.

Κάτω , στους πρόποδες του λόφου υπήρχε σε ένα κλαδί πάνω μία κουκουβάγια. Ο Δράκος ήταν λαβωμένος και πεινασμένος και όρμησε προς την κουκουβάγια να την φάει. Μ' αυτήν του ξέφευγε. Και τότε ο Δράκος άρχισε να της πετά μπλέ, πράσινες, κόκκινες , ροζ φλόγες από το στόμα του με μανία.

Κάποιες την πετύχαιναν , κάποιες όχι. Μα σαν την πετύχαιναν συνέβαινε το εξής. Το αίμα της κουκουβάγια της πάγωνε και τις μεταμόρφωνε σε μπλε, πράσινα,κόκκινα , ροζ και παρδαλά ποντίκια. Είχαν και ονόματα γραμμένα στο τρίχωμα τους..Γιώργος, Κώστας, Γιώργος, Αννα, Αννα, θεοδωρής, Αλέκα, Αλέκος, Αλέκος, Γιώργος, Κάρολος, σχέδον όλα τα Ελληνικά ονόματα.

Κάποια στιγμή ο ο Δράκος από την πείνα του, άρχισε τα τρώει τα ποντίκια , αδυσώπητα , με μανία...

Γέμισε το στομάχι του, και άρχισε να φουσκώνει....και πλεόν, δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει ούτε να πετάξει.

Έμεινε ακίνητος.. πέθανε ...το σώμα του έλιωσε, τα χρυσά του σπλάχνα διαλύθηκαν, και μέσα του ήταν τα υπολείμματα των ποντικιών. Χωρίς ονόματα πάνω τους.

Η κουκουβάγια είχε εξαφανιστεί. Όπως και κάθε ίχνος φωτός στο τοπίο.


Ανώνυμος Ονειροναύτης.