24/5/11

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Με τις συμβουλές  των φίλων του Δελτίου 11 επανέκτησα την πρόσβαση στον Λογαριασμό μου.

Ελπίζω ο αποκλεισμός να μήν επανέλθει (για τεχνικούς λόγους).

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς μία "αποφασιστική διαγραφή των χρεών της Ελλάδας"...όπως το διετύπωσε η φυλλάδα. Για να σωθεί όχι η Ευρώπη, αλλά το χάλι που είμαστε γενικώς, μην αντικατασταθεί με χειρότερο...πολύ χειρότερο.

Όμως μία φυλλάδα , όσο αίγλη ή όχι και αν κουβαλά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΉ ΔΗΛΩΣΗ.

Αποφασιστική είναι μία σαφή δήλωση ενός μαύρου αγοριού με μπάλα μπάσκετ μπροστά στα μικρόφωνα.

Εκεί στην Γαλλία, να πάρει και τον άλλο δίπλα, αποφασιστικά , ο ένας με μπάλα μπάσκετ στο χέρι και ο άλλος με πουλοβεράκι Lapin, και να προφέρουν τα παραπάνω λογάκια.

Επίσης να συνεχίσουν...,

"..οι αριθμοί δεν βγαίνουν και όποιος παπαρίδης έχει άλλη γνώμη, να έρθει με γόμα, μολύβι και ξύστρα να μας το δείξει. Τρισέ, Ποπάυ, Λαγκάρντ, Γιούνκερ και οι υπόλοιποι πίσω και μπροστά τους. Εμείς το έχουμε πάρει απόφαση και κοιτάμε μπροστά. Αν δεν γίνει, θα τιναχτούμε στο αέρα, ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ. Ας το έχει όλη η πιάτσα υπ΄ όψιν της σαν αρχίσουμε και μετράμε τα κομμάτια της...Και επιμένουμε στο Δαχτυλίδι...Για το καλό όλων μας.Ωρέ και βουάρ μαλάκες".

Ένα τέτοιο στυλάκι. Κι ύστερα ο ένας να πάει να δει τα play offs του NBA και ο άλλος να καταλήξει τι χρώμα πουλόβερ να αγοράσει. Ήσυχοι και οι δύο. Όπως και οι μπροστά και οι πίσω από αυτούς.


Απλά και σταράτα στο φως. Όχι τίποτα άλλο, αλλά εδώ αρχίζει η ταφή και εμείς παίζουμε τσιμπιές και κάνουμε κορδελάκια.

Στα διάλα!!!!

Ψητοπωλείο "ο Γόρδιος".


Υ.Γ. Ποιό Δαχτυλίδι; Στο επόμενο κείμενο με τίτλο "Εμπρός , εμπρός ας κάνουμε τα δέοντα!!!!".

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...