30/5/11

Απλά πράγματα, όπως 1+1=2

-Στη Σύνοδο του G8 αποφασίστηκε η απλόχερη χρηματοδότηση με 0,25% των ταπεζών για να επαναγοράσουν εθελοντικά τα ελληνικά ομόλα που κατέχουν.Το ζήτημα του ελληνικού χρέους για τις «αγορές», έχει ήδη λυθεί. Η εθνική προσπάθεια του Παπατζή και των λαμογιων της παρέας του επικετρώνεται τώρα στο «να κάνουν την κρίση Ευκαιρία»


-Πότε δεν υπήρξε ούτε υπάρχει πραγματικό ζήτημα αναδιάρθρωσης χρέους, κουρέματος, στάσης πληρωμών και χρεοκοπίας, επειδή αυτό θα κόστιζε στους αεριτζήδες τρία τρις ευρώ. Επομένως επικοινωνιακά ψέματα.


- Οι συμφωνίες με το ΔΝΤ και την ΕΕ αφορούν την εξυπηρέτηση του εξωτερικού χρέους και όχι την πληρωμή μισθών και συντάξεων. Ούτε ένα ευρώ δεν μπαίνει στην Ελλάδα. Και εδώ έχουμε επικοινωνιακά ψέματα.


- Ποτέ δεν υπήρξε ζήτημα για την αποβολή της Ελλάδας από το Ευρώ.Αυτό έχει νομικά προβλήματα.Το είπε και ο Φύρερ της Τραπεζιτικής Χούντας Παπαδήμος.
Η εκφωνήτρια έλεγε ψέματα, για να σας τρομάξει. Και εδώ έχουμε επικοινωνιακά ψέματα.


Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ,ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΠΡΟΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΑΤΩΝ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...