27/5/11

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ 5 ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ


Προς τον πρόεδρο της Βουλής και τα μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας


1. Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα  επειδή η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων των κυβερνήσεων Σημίτη-Καραμανλή  προκάλεσε τα σημερινά δημοσιονομικά προβλήματα,  απαιτούμε  με πρωτοβουλία της εθνικής αντιπροσωπείας να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για το συνολικό δημοσιονομικό κόστος από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, την ένταξη των ασφαλιστικών Ταμείων των τραπεζοϋπαλλήλων στο ΙΚΑ, και το κλείσιμο της Ολυμπιακής. Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα  απαιτούμε από την εθνική αντιπροσωπεία να σταματήσει το ξεπούλημα σε τιμές ευκαιρίας της εθνικής περιουσίας, για να μην γίνει η κρίση ευκαιρία των παμφάγων αρπακτικών. Απαιτούμε την άμεση ιδιωτικοποίηση από το σπάταλο κράτος, του κόστους της περίθαλψης των εκατοντάδων χιλιάδων ανασφάλιστων παράνομων λαθρομεταναστών  των οποίων η δωρεάν ιατροφαρμακευτική  περίθαλψη . επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, το έλλειμμα και το χρέος, ενώ οι ίδιοι οι Έλληνες όταν είναι ανασφάλιστοι, στερούνται σκανδαλωδώς τής άνευ όρων δωρεάν ιατροφαρμακευτικής  περίθαλψης.  Απαιτούμε να ανοιχτεί ένας λογαριασμός για την κάλυψη αυτών των δαπανών εις τον οποίο θα πρέπει να συνεισφέρουν οι δισεκατομμυριούχοι Φιλάνθρωποι, ο ΟΗΕ, η Ευρωπαϊκή Ένωση,  οι ΜΚΟ, και οι πλούσιοι έλληνες.


2. Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, επειδή, πιστεύουμε ότι η διαφάνεια είναι όπλο της Δημοκρατίας και επειδή πολλοί έκαναν,  «την κρίση ευκαιρία», απαιτούμαι την διεξαγωγή έρευνας για να αποκαλυφθεί στον Ελληνικό λαό, ποιες ελληνικές τράπεζες αγόρασαν ασφαλιστήρια συμβόλαια έναντι του κινδύνου ελληνικής χρεοκοπίας, πριν τον Οκτώβριο του 2009, όταν το ασφάλιστρο βρισκόταν στις 129 μονάδες βάσης, πότε τα μεταπώλησαν  σε ποιες τιμές και σε ποιους,   και πόσα κέρδισαν έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες από την πώληση αυτών των ασφαλιστηρίων, σε όταν το ασφάλιστρο ανέβηκε στις 500 μονάδες βάσης, λόγω της   πολιτικής της κυβέρνησης και των δηλώσεων των ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών  περί χρεοκοπίας, αναδιάρθρωσης, και στάσης πληρωμών.

3.  Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, επειδή δεν δεχόμαστε να υπάρχουν μυστικές συμφωνίες από τον ελληνικό λαό,  απαιτούμε την κατάθεση στη Βουλή, όλων των μυστικών δανειακών συμβάσεων των κυβερνήσεων Σημίτη, με την Goldman Sahs, και όλων των συμφωνιών Αλογοσκούφη- Goldman Sahs του 2008,για να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός το κόστος αυτών των μυστικών συμφωνιών και την επιβάρυνση του δημοσίου χρέους από αυτές.


4. Επειδή, όπως παραδέχθηκε ο υπουργός «προστασίας του Πολίτη», η κυβέρνηση «κάνει ότι μπορεί» για την προστασία των πολιτών, «στο πλαίσιο των δημοσιονομικών περιορισμών», απαιτούμε την ενεργοποίηση του νόμου 2641/1998 για την παλλαϊκή άμυνα, με την ταυτόχρονη κατάργηση   του εδάφιου γ της παρ. 2 του άρθρου 30§2  του Ν. 3013/2002, για την συγκρότηση, με την ευθύνη της πολιτείας, εθελοντικών σωμάτων λαϊκής πολιτοφυλακής, σε όλες τις πόλεις της χώρας, για να προστατευθεί αποτελεσματικά η ζωή και η περιουσία των πολιτών. Απαιτούμε επίσης  την άμεση κατάργηση   του νόμου προστασίας των εγκληματιών (3904/2010), που κατήργησε την προφυλάκιση κάθε εγκληματία του οποίου η εγκληματική πράξη επισείει ποινή κάτω των 10 ετών.

5. Εμείς οι υπογράφοντες αυτό το υπόμνημα, απαιτούμε, πριν από οποιαδήποτε αύξηση  φόρων και οποιαδήποτε απόλυση, την άμεση περικοπή των συντάξεων εθνικής αντίστασης σε όσους αναγνωρίστηκαν μετά το 1996, τις οποίες καταβάλει δίκην μισθού ψηφοφόρου, το σπάταλο κομματικό κράτος σε ανύπαρκτους αντιστασιακούς, και την άμεση διακοπή της πληρωμής συντάξεων στους αλλοδαπούς που θεμελίωσαν αυτό το δικαίωμα με εργασία δυο ετών στην Ελλάδα, μέχρις ότου διαπιστωθεί ότι τα δικαιολογητικά τους δεν είναι πλαστά. Απαιτούμε, ακόμα την άμεση μείωση του ΦΠΑ στο 1%, για τα είδη διατροφής πρώτης ανάγκης, για να προστατευθούν από την πείνα οι φτωχοί , οι άνεργοι και η μέση ελληνική οικογένεια.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ
     

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΑ ΕΞΟΔΑ . ΦΑΡΜΑΚΑ , ΤΡΟΦΗ , ΣΤΕΓΗ ,
ΕΞΟΔΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΦΥΛΑΚΕΣ , ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΟΝΑΞΙΑΣ 410 ΕΥΡΩ Κ.Λ.Π
ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ
ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ .
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΟΙΝΟΝΙΚΩΝ ΠΑΡΩΧΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 10.000.000 ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Corporate Engagement and Philanthropy

http://www2.goldmansachs.com/citizenship/index.html

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω κανένα αίτημα για την απέλαση των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ...

Εγώ βλέπω την αντιγραφή κάποιων θέσεων του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΠΑΜ.

Δεν θα μπω στον κόπο να τις αντιπαρεθέσω με τις δικές για του λόγου το αληθές, όλοι μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα του ΠΑΜ και να δουν τη ομοιότητα των θέσεων.

Τώρα βέβαια, εσείς θα θεωρείτε πολύ "επανασταστικό" να "ιδιωτικοποιηθεί ή περίθαλψη των λαθρο-μεταναστών"...βάζετε και το "λάθρο" έτσι για ξεκάρφωμα. Δηλαδή να ιδιωτικοποιήθει η περίθαλψη και αυτοί να μείνουν εδώ...Πως αλλάζουν οι καιροί!!!

Τι να σας πω;; Νομίζετε ότι απευθύνεστε σε ανοήμωνες;;;

Ανώνυμος είπε...

ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν θέση στο δημόσιο μόνιμη
Και ο Έλληνας γιατρός είναι άνεργος
Ποιος ήταν ο υπουργός υγείας που το όνομα του αρχίζει από Α ..
Που τους διόρισε;;;;;;;; ποιος ήταν τότε διοικητής του ΙΚΑ που το όνομα του αρχίζει από Β …;;;;;;
Σε λίγο όλοι οι απομαγνητοφωνημένοι ερωτικοί διάλογοι και τα σεξουαλικά όργια που έγιναν μέσα στο γραφείο πριν την νομιμοποίηση αυτών στον αέρα .

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ,
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΤΣΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ.

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...