ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

31/5/11

Το «Σύνταγμα» , ο Λαός και η Πατρίδα

Αυτό που δεν καταφέραμε εμείς δύο χρόνια, το κατάφεραν οι «Πορτοκαλί» με το facebook. Μάζεψαν τη νεολαία.
Για το λόγο αυτό, είπα από το Δελτίο των 11, να πάμε όλοι στο Σύνταγμα, για να δώσουμε τη μάχη της πλατείας σώμα με σώμα. Την ίδια θέση έχω και τώρα.
Η μαζική παρουσία του πραγματικού λαού, δεν πρέπει να εκφυλιστεί σε διαμαρτυρία.
Μέρα με την μέρα πρέπει να γίνει κίνημα Αλλαγής. Κίνημα ανατροπής της Τραπεζιτικής Χούντας ,της Ολιγαρχικής Φαυλοκρατίας και των προδοτών.
Πρέπει όμως ,να ξέρουμε ποιοι είναι απέναντι μας και να εξηγούμε στους οργισμένους συμπολίτες μας τις πορτοκαλί παγίδες που βάζει το διεφθαρμένο καθεστώς της εξάρτησης.
Όλοι οι πατριώτες στο Σύνταγμα λοιπόν, για να πέσει ο ΦΑΥΛΟΣ παπαΕβραίου, για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.


Κάτω η Χούντα του ΔΝΤ .Εδώ και τώρα εκλογές.


Σπύρος Χατζάρας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αυτός που σου έγραψε για τα συνθήματα στην ανάρτηση "Πάμε μια βόλτα στην επανάσταση
Πάει κι αυτή η Κυριακή κι ας καρτερούμε μια άλλη".

Σε ευχαριστώ για την έμμεση απάντηση, νομίζω πως την Πέμπτη ή την Παρασκευή στο Δελτίο11 είπες αυτό ακριβώς..μάχη σώμα με σώμα. Μπορεί να μην κατεβάσαμε εμείς τόσο κόσμο αλλά εμείς βάλαμε πρώτοι την φωτιά. Σε περιμέναμε το Σάββατο και την Κυριακή.
Για 7η μέρα δίπλα στην Δημοκρατία.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΞΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Κάτι παρόμοιο θα λένε στα αιγοπρόβατα όταν τα σέρνουν στην σφαγή...

"αϊντε αιγούλια μου καλά,
αϊντε βρε προβατούλια,
πάμετε για καλό σκοπό,
τ'αδέλφια σας να σώστε,
να σώστε όλη τη στάνη μας,
τον κάμπο μας να σώστε...

χαίροντουσαν τα άδολα
κίνησε το κοπάδι,
μα μες του δρόμου τα μισά
τα πόδια μπερδευτήκανε
του πονηρού τσοπάνη...

στο έδαφος σωριάστηκε
κι έφερε κουτρουβάλες
η γκλίτσα χάμω έπεσε
και η κάπα του σηκώθηκε
και φάνηκεν η ουρά του...

"σαν λύκος μοιάζει"
έκραξαν κάποια κοπαδιασμένα
μα τα άλλα βέλαξαν μαζί
"τσοπανος μας συστήθηκε
τσοπάνος θε να μείνει"...

και τράβηξαν το δρόμο τους
ευθύς για την οδύνη...

μείνανε πίσω τα άδολα
που γνώρισαν το λύκο,
θωρούσανε τα αδέλφια τους
με πόνο και με οίκτο
στον πέλεκυ να οδεύουνε...

του λύκου ακούγαν τη φωνή
να διαλαλεί, να τάζει
"ελάτε αιγούλες μου καλές,
καλά μου προβατούλια,
τσοπάνος σας συστήθηκα,
τσοπάνος θε να μείνω"...

Ανώνυμος είπε...

*** Κι άλλη φιάλη υγραερίου έσκασε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε με προέγκριση. Πρόκειται για ένα κομμωτήριο στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Παρασίου, στην πολύπαθη γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα, που ανήκε σε αλλοδαπούς. Απ' ό,τι γνωρίζουμε, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης, ενώ είχε πάρει την προέγκριση, δεν φρόντισε εντός του προβλεπόμενου τριμήνου να καταθέσει τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για να λάβει την τελική άδεια. Πρόκειται για μια συνήθη πρακτική των αλλοδαπών καταστηματαρχών, που αποφεύγουν έτσι να περάσουν τον έλεγχο της Πολεοδομίας, της Πυροσβεστικής και των άλλων δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών, αφού τα μαγαζιά τους στο σύνολό τους δεν πληρούν ούτε τις ελάχιστες προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας.

*** Δεκάδες λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει, υπό τις ευλογίες των «προοδευτικών», το εγκαταλειμμένο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κύπρου και Επτανήσου. Και σαν να μην έφτανε η δυσωδία που αποπνέει η γύρω περιοχή, αφού το κτίριο έχει καταντήσει ένα τεράστιο αφοδευτήριο και όπως λένε οι κάτοικοι και στέκι ναρκωτικών, έχουμε και λαθραία μεταφορά νερού, που το πληρώνουν οι δημότες, προκειμένου να μη διψάσουν οι καταληψίες. Πριν από λίγες μέρες μια «ανθρώπινη αλυσίδα» Ελλήνων (αυτών που θέλουν πολυφυλετική τη χώρα) και λαθρομεταναστών είχε σχηματιστεί και μετέφερε μπιτόνια νερό στο συγκεκριμένο κτίριο. Ξέρει μήπως κάτι γι' αυτό η κ. Ελένη Βήχου ή η πρόεδρος του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος Χριστίνα Βασιλείου;


http://www.paron.gr/v3/new.php?id=67152&colid=66&dt=2011-05-29 0:0:0

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ... ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΑΡΑΧΩΝ???

Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους.

Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία.

Η αφαίρεση του οπλισμού γίνεται εξαιρετικά εσπευσμένα και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν παραδίδονται τα πυρομαχικά (που θα απαιτούσαν προετοιμασία υποδοχής και ειδικές συνθήκες μεταφοράς και φύλαξης, αλλά μόνο τα όπλα των Εθνοφυλάκων.

Ήδη οι τοπικές στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές επιδίδουν σημειώματα ή επικοινωνούν απ'ευθείας με τους Εθνοφύλακες και τους καλούν να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα που τους είχε εμπιστευθεί το κράτος για να υπεραπίσουν το πάτριο έδαφος ως τελευταία γραμμή άμυνας ή για την οργάνωση αντάρτικων μονάδων στα μετόπισθεν. Πολύ πρόσφατα στην δεκαετία του '90 είχαν οργανωθεί κοινές περιπολίες Εθνοφυλάκων με μονάδες του Ε.Σ. για να αποτρεπεί η μαζική είσοδος συμμοριών από την γειτονική Αλβανία. Η απόφαση της κυβέρνησης φαίνεται ότι συνδέεται με τους φόβους που υπάαρχουν για ανεξέλεγκτες ταραχές σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή την οικονομική κρίση, ακόμα και σχεδίων εκτροπής. Χαρακτηριστική είναι η θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρωθυπουργός Γιώργος παπανδρέου στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την περασμένη Παρασκευή.


Όπως είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σύμφωνε με πληφορίες του defencenet.gr: "Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς την Πολιτεία και αυτό διαβρώνει τα πάντα. Κανείς δεν πιστεύει τίποτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνετε ότι ψάχνει για σωτήρες, πηγαίνει στη βία" . Το defencenet.gr έχει απευθύνει ερώτημα στο υπουργείο για τους λόγους αφαίρεσης του οπλισμού και αναμένει απάντηση.

defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΑΜΕΣΑ !!!!!
ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΞΩ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ,ΛΙΜΑΝΙΑ ,ΜΑΡΙΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΥΔΕΙΣ.
ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες προσοχή! Όσοι πάνε στο Σύνταγμα μπαίνει μέσα τους ο Δαίμονας!! Δεν πρέπει να ξαναπάει κανείς, όλοι σπίτια στους καναπέδες σας να βλέπετε την Τρέμη. ΜONO ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟN ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! Eπίσης οι δηλώσεις των Μητροπολιτών Αμβρόσιου και Ανθιμου οτι τάχα στηρίζουν τους Αγανακτισμένους, είναι παραπλανητικές διότι μιλούσε ο Σατανάς μεταμφιεσμένος!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα ξαναβρισκόμαστε. Μόνο δυο πολύ σημαντικές παρατηρήσεις: πράγματι η μάχη είναι "σώμα με σώμα", οπότε πρέπει να κινητοποιηθεί, και από εσάς, όλος ο πατριωτικός κόσμος. Και β) σωστά: οι πορτοκαλί και οι κοκκινοροζ παγίδες είναι εκεί, στο κάτω μέρος της πλατείας. Απαραίτητο λοιπόν να καταγγείλετε από την εκπομπή σας το ψευτοκίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, αλλά το σημαντικότερο είναι να αποκαλύψετε το ρόλο της 'Πνύκας' που έχει στηθεί, της παρασυναγωγής του ΣΥΡΙΖΑ που έχει στηθεί με τη μορφή των καθημερινών ψευτοσυνελεύσεων. Αποκαλύψτε τους χωρίς έλεος!

Σ.Κ.

Αποστολης είπε...

Σπυρο καλημερα.
Τρεις σκεψεις με αφορμη την εκπομπη της 2/6 :
1. Στο κοινοβουλιο "προχτες" ο Καρατζαφερης ειπε ( στο περιπου ) στον Βενιζελο, υστερα απο εκατερωθεν φιλοφρονησεις οτι "...σας θεωρω πολιτικο που φτανεται στο μαξιμουμ χωρις το τελευταιο μ " Τυχαιο ???
2. Για τις αποδειξεις νομιζω οτι θα γινει μια σκηνοθετημενη ιστορια τυπου "βρηκαμε ψευτικους αριθμους αποσειξεων,φοροδιαφυγη κ.α " για να μας οδηγησουν στην νεα ηλεκτρινικη καρτα.
3. Συνθηματα :
" στον καιαδα, στον καιαδα
να μεινουν εδρανα αδεια "
" δεν θελουμε αλιγατορες
υπαρχουν συμβουλατορες "
" στον Περικλη οι δουλοι
καναν τους τραπεζιτες "

Τα 100 χρόνια της Προδοσίας στην Μικρά Ασία. Στεργιάδης, Θεοτόκης, Χατζηανέστης, Τρικούπης, Διγενής, οι Άξονες της Προδοσίας.

    Η Μικρασιάτικη Καταστροφή αποφασίστηκε στο Λονδίνο και σχεδιάστε στην Αθήνα.  Το πρώτο βήμα για την «στρατιωτική λύση» ήταν η τοποθέτη...