20/3/12

Καψής: Εκλογές στις 29 Απριλίου ή στις 13 Μαΐου

Η Βουλή θα κλείσει λίγο πριν από το Πάσχα, και τα νομοσχέδια που κατατίθενται, σήμερα, στη Βουλή είναι τα τελευταία, επιβεβαίωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής , που προσδιόρισε πρόσθεσε τον χρόνο διενέργειας των εκλογών, τον «μία εβδομάδα πριν ή μία μετά την 6η Μαΐου».

ΥΓ. Αποχώρησε απο τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ο Διονύσης Δαβουρλής, ο πρώην Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Π. Καμμένου. Πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Ζωγράφου, που αποτελεί ισχυρό πολιτικό στέλεχος στην περιοχή, ο οποίος επανεντάσσεται στη Νέα Δημοκρατία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαυριστε τον εμμισθο του ΚΙΣ Πανο Καμμενο. Ο Καμμενος στη λιστα του περιουσιου Κοεν με τους Ελληνες πολιτικους που θα πρεπει να προτιμουν οι Εβραιοι ψηφοφοροι επειδη συνεισφερουν στην Εβραικη κοινοτητα και την "καταπολεμηση του αντισημιτισμου" μαζι με την κυρα Μαρια της Moodys, τον Μπιστη των ΜΚΟ, τον Προκο-πακη, τη Ντορα του Mωυσεως και τα αλλα παιδια:

http://gatosstakeramidia.blogspot.com/2010/06/blog-post_1022.html

Ανώνυμος είπε...

http://ygro-pyr.blogspot.com/2012/03/blog-post_21.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63633950

κ. χατζαρα γινεται χαος με δεκαδες εθνικες ομαδες οργανωμενου εγκληματος που δρουν στην χωρα μας.

δεν ειναι υπερβολη να γραψουμε οτι η χωρα εχει γινει ελντοραντο πολυαριθμων εθνικων μαφιων που αξιοποιουν την ευρωενωσιακη αρχη της κυκλοφοριας προσωπων.

ομως η αρχη αυτη αφορουσε εργαζομενους οχι αποβρασματα και αεργους.

η οικονομια αν συνεχιστει η διαλυση της χωρας θα γινει τιμαρια μαφιων απο ολες τις χωρες βαλκανιων ασιας αφρικης καυκασου!

δεν ειναι υπερβολη αν πουμε οτι σε λιγα χρονια θα εχουμε μονο παραοικονομια μαφιων και δεν θα υπαρχει συγκροτημενη πολιτεια η θα ειναι αδυναμη να επιβαλλει το νομο.

πρεπει να επανεξεταστει η αιτια του προβληματος αυτου,δηλαδη αν πρεπει να καταγγειλει η χωρα την ελευθερη κυκλοφορια προσωπων στην ευρωενωση

τι μας προσεφερε αραγε η αρχη της ελευθερης κυκλοφοριας προσωπων στην ε.ε αλλο απο εισαγωγη περιθωριακων κακοποιων και την διαλυση της παραγωγικης μας αυταρκειας την εκροη ρευστοτητος μαζι με την ανεργια.

η ευρωπαικη ιδεα ειναι πια μια καταστροφη για εμας για τους γαλλους τους ιταλους,μηπως ειναι καιρος να ξαναδουμε τις αρχες της κυκλοφοριας προσωπων και κεφαλαιων και να μπουν κανονες ωστε να υπαρχει πραγματι κυκλοφορια επιστημονων και ειδικευμενων εργαζομενων και οχι περιθωριακων μαζων?

Ανώνυμος είπε...

Διαβαστε με προσοχη αυτο το αρθρο για να καταλαβετε τη σταση των κρατικοδιαιτων "προοδευτικων διαννοουμενων" της "δημοκρατικης αριστερας" μετα τη μεταπολιτευση σε πολλα ζητηματα καθως και γιατι ηταν παντελως αποντες εναντια στην κατοχη του μνημονιου οπως αλλωστε και σε ολους τους αγωνες της Ελληνικης κοινωνιας. Και γιατι την ιδια στιγμη υποστηριζαν τα ρουφιανακια του Σορος και τους "αντιεξουσιαστες" που τα σπαγανε:

http://www.ratical.org/ratville/CAH/CIAcultCW.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.elora.gr/portal/to-proto-thema/2029-2012-03-20-13-58-18

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....