5/3/12

Παναγία ή Ψηφοθηρούσα

Του ΚΩΣΤΑ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑ

Είναι ένα μικρό εκκλησάκι στην Ικαρία που πήγαινε ο φίλος μου ο Πάνος ο Καμμένος ήταν η αιτία να μπει η Παναγία στο σλόγκαν της ίδρυσης του νέου κόμματος, που μου θυμίζει λίγο anonymous.
Για πρώτη(;) φορά στη νεότερη ελληνική ιστορία η μαμά του Ιησού κατεβαίνει στις εκλογές και, αυτό είναι ενθαρυντικό γιατί, δεν αποκλείεται, μετά τη μαμά να "κατεβεί" και ο υιός αλλά, δεν είναι βέβαιος με ποιο κόμμα. Δημοσιογραφικές πληροφοριες αναφέρονται στο κόμμα της νέας Νέας Δημοκρατίας αλλά, είναι και κάποιοι οι οποίοι ομιλούν για το κόμμα της Θείας Λούκας.
Λίγοι γνωρίζουν ότι, ξέρω τον Πάνο από πολύ μικρό (γνώριζα τον μπαμπά του από την εποχή που η Καβασάκι διέπρεπε στους αγώνες ταχύτητας στην Ελλάδα), και γι' αυτό τον λόγο του εύχομαι κάθε επιτυχία. Δεν είναι λίγο εκτός από τα σωστά πράγματα που λες, να έχεις μαζί σου την Παναγία
Πάνο μου,
Πες που ποιοι άλλοι εκτός από τον παλιό και ιδιαίτερα αγαπητό φίλο Ντίμι Αργυρόπουλο, θα είναι υποψήφιοι στο Κόμμα σου.

: Πηγή http://kavvathas.wordpress.com/2012/03/04/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%b1-%ce%ae-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%bf%ce%b8%ce%b7%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b1/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=XCjjbtq_hgI&list=UUoNopIak7NKVio9Q_GgSYFw&index=1&feature=plcp

ΩΚΥΑΛΟΣ είπε...

Νομίζω οτι ο κ. Καβαθάς δεν αδικεί μονον τον Πάνο Καμμένο.
Αδικεί πρωτίστως το ίδιο του τον εαυτό.
Δεν μας ειχε συνηθίσει σε τέτοιες αμετροέπειες.

Ημέρες Προδοσίας του 1974 στην Λευκωσία και την Αθήνα .19η ημέρα της Μεταπολίτευσης. Στις 11 Αυγούστου 1974 αποκαλύφθηκε ότι οι Άγγλοι ήξεραν ότι η απόβαση των Τούρκων θα γινόταν στο «πέντε μίλι». Η ΚΥΠ του υποστράτηγου Λάμπρου Σταθόπουλου, του αρχιτέκτονα του «Ασπίδα» έλεγε στον Καραμανλή ότι «οι Άγγλοι είχαν στραφεί προς το μέρος μας», αλλά οι Άγγλοι κυανόκρανοι άνοιγαν δρόμο γοια να περάσειο ο Αττίλας. Το BBC ανακοίνωσε το σχέδιο που έπρεπε να αποδεχτούν Κασραμανλής και Κληρίδης. «Αφόρητες» πιέσεις από Άγγλους και Αμερικανούς προς τους Προδότες για την αποδοχή του Τουρκικού Τελεσιγράφου. Στην Γενεύη ,οι Τούρκοι και οι Άγγλοι ζητούσαν αυτό που μπορούσαν να πάρουν. Ο Καραμανλής την Κυριακή 11 Αυγούστου λίγες ώρες πριν επιτεθεί και πάλι ο Αττίλας έκανε συσκέψεις με τους αλλους προδότες και πράκτορες. Το ΑΚΕΛ πρότεινε τον αφοπλισμό της Κύπρου, ως λύση.

Οι Άγγλοι γνώριζαν ότι η απόβαση θα γινόταν στο Πέντε Μίλι